Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

mrh kaderdaşlarım biliyorsunuz sizin topiği merakla takip ediyorum.sonuç bekleyen arkadaşlarımızdan bazıları olmusuz sonuç almışlar rabbim tez zamanda insallah bebeklerini hayırlısıyla gönderir.sonucunu bekleyen arkadaşlarım sizlerde hayırlısyla güzel sonuçlarınızı alırsınız insallah.Bana gelecek olursak dün kontrolüm vardı 2 solda 1 tane sağda yumişim var.bende rezerv sorunu var mikrodoz protokol uygulanıyor.çok korkuyorum yumişlerde sorun çıkacak diye dualarınıza ihtiyacım var kaderdaşlarım dualarınızı eksik etmeyin.hayırlısıyla tedavim bitsin ve bebişimi göbüşeme alayım insallah.hepimizin bebekleri gelsin.dualarım sizlerle.Allaha emanet olun.

arkadasim rabbimsafi ismiyle sifani ve ailenize katilacak minik mink bebekler nasip etsin

mrh kaderdaşlarım biliyorsunuz sizin topiği merakla takip ediyorum.sonuç bekleyen arkadaşlarımızdan bazıları olmusuz sonuç almışlar rabbim tez zamanda insallah bebeklerini hayırlısıyla gönderir.sonucunu bekleyen arkadaşlarım sizlerde hayırlısyla güzel sonuçlarınızı alırsınız insallah.Bana gelecek olursak dün kontrolüm vardı 2 solda 1 tane sağda yumişim var.bende rezerv sorunu var mikrodoz protokol uygulanıyor.çok korkuyorum yumişlerde sorun çıkacak diye dualarınıza ihtiyacım var kaderdaşlarım dualarınızı eksik etmeyin.hayırlısıyla tedavim bitsin ve bebişimi göbüşeme alayım insallah.hepimizin bebekleri gelsin.dualarım sizlerle.Allaha emanet olun.
merhaba arkadaşım bende de rezerv sorunu var
bu son tedavimde 2 sağda 2 solda yumoşum vardı bana da mikrodoz uygulandı
inşallah bir sorun olmaz içini ferah tut
benim de toplanan 4 yumurtamdan 2si işlem gördü ve işlem gören 2 yumoşum döllendi ve şu an
2si de göbüşümde yarın test günüm inşallah tutunmuşlardır
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Öncelikle hepinize merhaba diyorum.Çok uzun zamandır burayı takip etmeme rağmen yazma gereği hiç hisstememiştim.Sanırım artık buün çok doluyum:)Bugün transferimin 11. günü ne bir belirtim nede bir umudum var .Neden bugün böyleyim gerçekten bilmiyorum.Hissteiim tek şey heran adet olablirmişim gibi bir duygu.Offffffffffffff ÇOK SIKILDIM ARTIK YAAA

merhaba arkadaşım benim de transferimin 11.günü bugün
malum yarın test vericem inşallah hamileyimdir bu 3.denemem Rabbim nasip etmiştir inşallah bu sefer
kiminde hiç bir belirti olmuyo canım takma kafana benim de ara ara ağrılarım oluyo
arada adet olacakmışım gibi hissediyorum hamilelik belirtilerinde de olabiliyomuş bu
hakkımızda hayırlısı inşallah hamileyizdir.

merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım
ilk defa rast geldim bu topiğe biraz önce
benim de transferim 27 Mart'ta oldu yarın da test günüm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah.

merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım
ilk defa rast geldim bu topiğe biraz önce
benim de transferim 27 Mart'ta oldu yarın da test günüm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah.

insallah bu ugurlu topik sizlerede sansli gelir yarin buraya herkez hamileyimmmmm yazisini bazar benimde 13 gunum ve kan verecem degerime bakilacak insallah guzel sonucla done rim:KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insallah bu ugurlu topik sizlerede sansli gelir yarin buraya herkez hamileyimmmmm yazisini bazar benimde 13 gunum ve kan verecem degerime bakilacak insallah guzel sonucla done rim:KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım inşallah
sen değerin artmış mı diye mi bakacaksın yoksa ilk kez mi test vereceksin?

maşallah canım Allahım sağlıklı bir şekilde bebeğinin gelişimini sürdürmesini ve
kucağınıza almanızı nasip etsin yavrunuzu inşallah.

Amin darisi tum kader arkadaslarimin bu yol cok zor bir yol bizi bizden baskasi anlamaz rabbim isteyen herkeze nasip etsin

merhaba arkadaşım bende de rezerv sorunu var
bu son tedavimde 2 sağda 2 solda yumoşum vardı bana da mikrodoz uygulandı
inşallah bir sorun olmaz içini ferah tut
benim de toplanan 4 yumurtamdan 2si işlem gördü ve işlem gören 2 yumoşum döllendi ve şu an
2si de göbüşümde yarın test günüm inşallah tutunmuşlardır
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

merhaba arkadaşım benim de transferimin 11.günü bugün
malum yarın test vericem inşallah hamileyimdir bu 3.denemem Rabbim nasip etmiştir inşallah bu sefer
kiminde hiç bir belirti olmuyo canım takma kafana benim de ara ara ağrılarım oluyo
arada adet olacakmışım gibi hissediyorum hamilelik belirtilerinde de olabiliyomuş bu
hakkımızda hayırlısı inşallah hamileyizdir.

rabbim inşallah yarın sana buraya çok ama çok güzel haberleri yazmayı nasip eder bizlerde senle birlikte seviniriz....

Öncelikle hepinize merhaba diyorum.Çok uzun zamandır burayı takip etmeme rağmen yazma gereği hiç hisstememiştim.Sanırım artık buün çok doluyum:)Bugün transferimin 11. günü ne bir belirtim nede bir umudum var .Neden bugün böyleyim gerçekten bilmiyorum.Hissteiim tek şey heran adet olablirmişim gibi bir duygu.Offffffffffffff ÇOK SIKILDIM ARTIK YAAA

Bence canını hiç sıkma benim de hiç bir belirtim yoktu ama bak dün değerim 11. günümde 852 çıktı. İnşallah sen de güzel haayırlı haberler alırsın çok zor biliyorum kalbini ferah tutmaya çalış

Bence canını hiç sıkma benim de hiç bir belirtim yoktu ama bak dün değerim 11. günümde 852 çıktı. İnşallah sen de güzel haayırlı haberler alırsın çok zor biliyorum kalbini ferah tutmaya çalış

maşallah maşallah çok güzel bir değer tebrik ederim
Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah.

ay canim hadi hayirlisi benim heralde tek seninki cok rrken ciktigina gore bence ikiz.
ha bidr düne kadar göğüs lerimde cok agri vardi normalde adet oluncada oluryumurta toplandigindan beri cokagri vardi ama bu sabah hic agri kalmadi göğüumde ama halen sisikler solgunl ici bayagi sendede oldumu

cnm sen hamilemisinnnnn çok sevindimm ama bişi dicem benim 9.gün 81 çıkmıştı beta 12.gün 100 küsürlerdeydi ama tek gebelik oldu

cnm sen hamilemisinnnnn çok sevindimm ama bişi dicem benim 9.gün 81 çıkmıştı beta 12.gün 100 küsürlerdeydi ama tek gebelik oldu

canim daha belli degil inşallah yarin belli olcak kan testinde.
bugun 11.gunum idrar testi yaptim silikte olsa cikti artik yarin belli olur hersey.

Evet ayin 9 da adet gunum belim agrir ama busefer goguslerim agrimadi

oh icimi rahatlattirdin bende sabahtan beri niye goguslerimin agrisi gitti dedim opudan beri cok gogus agrim vardi bugun agri kalmadi ama halen dolgunlar neyse kaldi burda kac saat yarin ogrenecem herseyi.
cok korkuyorum ya negatif se ya idrar testi yanlissa:18:

Canim transfer gunu sayilmiyor yarin 9 ci gunun ama bekle derim inan bende o hatayi yaptim insan yinede uzuluyor10 cugun yap yine aZda olsa cikar amanistersen bekle

hadi ya 9. günümmü yarın! bekliyim o zaman bir gün daha. zaten eşim de evdeymiş yarın, ondan fırsat bulup da çıkamam dışarı.

canım yarın transferinin 9.günü oluyor bugün 8.günün doktor sana 12.gün gel dediyse gitme sabret...sonra düşük çıkıyor sonuçlar arkadaşlar üzülüyorlar en azından 10.gün git 1 günde hherşey değişiyor çünkü...hareket etmekten korkma canm dün bende çıktım gezdim tozdum viaportta sürttüm sonrada korka korka eve geldim :)) bişey olcak diye allahın izniyle bişey olmaz sen sadece eğilip kalkarken dikkat et agır kaldırma ve karnına darbe alma haaaa bide bu arada çok sıkışmamaya dikkat et...
canım mesajın için teşekkür ederim. tamam kararımı verdim salı günü gideceğim inşallah.
bir de sen neden sıkışmamaya dikkat et dedin hiç duymamıştım bunu???

X