- 5 Mart 2011
- 817
- 16
kızlar ya uf kafam karıştı bi bakıyorum transfer gununu sayıyolar bı bakıyorum saymıyolar...ne yapıyım ben şimdi sayıyımmı saymıyımmı?şaştım bu işe:)))))))))))
allah allah bende anlamadım dünkü kaç dakikada çıkmıştı canım hemen mi çıkmıştı....bide markası aynı değilse testten testte fark oluyor...
Canin yarin sabah tekrar yap icin rahat olsun
canım hatırladığım kadarıyla sende 27 martta transfer olmuştun dimi ...transfer günü sayılmıyor canım bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum doktorum 12.gün gel dediyse pazartesiye denk geliyor sende bizdensin canım...
tatlım benim 1 nisan transfer gunum yanı 6.gunum dıye bılıyorum..
evet canim ayni marka ikiside zaten evde cok vardi oyle duruyordu bi kenarda.ben ilk 3dakka bekledim yoktu sonra 30dakka sonra bi baktimki cikmis normalde saatler gecsede hayatta cikmaz sonra.
son defa yarinda yapicam canim zaten pazartesi kan testi yapıcam
evet canim ayni marka ikiside zaten evde cok vardi oyle duruyordu bi kenarda.ben ilk 3dakka bekledim yoktu sonra 30dakka sonra bi baktimki cikmis normalde saatler gecsede hayatta cikmaz sonra.
son defa yarinda yapicam canim zaten pazartesi kan testi yapıcam
yanlış hatırladım ozaman tatlım bugün 5.günün caanım...
kızlar gece nekadar geç yatarsam yatim sabahın köründe dikiliyorum sonrada bütün gün uyukluyorum nolcak benim bu halim bir hal çare söyleyin aaa dostlarrrrrrrrrr....
kim burda değil beeeeeeee
kuzummm günaydınnnn
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar teyzesi..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir kuzum...
Ne sen ve minnakların , ne Mirandam , ne Minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuubamm , ne de isimlerinin hepisini tek tek yazmakta zorlanacağım diğer topikdaşlarım , ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde arık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Heeee Miacım mayacım, bu benim minnaklar bi gelsinler , o totolarını nasıl ısırıcam ben , görer onlar... İyilik yaramıyo bu minnak milletine... sevicez dedik gittiler be yavv..
sen sağol canım . ovulasyon pek güvenmiyorum ben ama burda öven arkadaşlar olmuştu. ne yapalım alırıs :))) o kadar masrafın yanında bu devede kulak artıkınn.Canim sagol ovulasyon bende cikmadi ama hala normal gebelik testinde cikiyor
canım allah sabır versin çok zor evet ama üzülmee eşimin arkadaşı tüp bebek yaptırmış sorduk bizi çok yordu amcası 5 denememizde demiş.. inşş rabbim tattırır o duyguyu bizlerede.Kizlar bugün cok kötüyüm dun cikan idrar testi bugun cikmadi.
Bende sabahtan beri temizlik yapiyorum evi supurdum camasir yikadim ve hatta koltuklari bile kaldirdim altini supurmek icin dun icimde bir umut vardi bugun hic birsey kalmadi bende kendimi temizlige vurdum
Pazarteside test günüm hic gitmekte istemiyorum
Benim icin cocuk mevzusu bitti artik Rabbim neyi hayirli kildiysa bize onu yasiyacsgiz
canım ben hem ovulasyon testi yapıyorum hem gebelik testi ...ovulasyon testlerim ikiside kopkoyu çıkmaya 4.gün başladı gitgidede koyulaşıyor gebelik testide 4.gün hayal mayal gördüm 5.günden beride silik ama gün be gün artıyor rengi ama az az hala silik anlicagın bugün 10.günüm...ben şimdi iyiki yaptım dedim ama süreç biraz stresli olabiliyor pazartesi kan sonucumu alıncada inşallah her iki tip testinde dogruluğunu ıspatlarım inşallah...haaa bide bazen başka marka testler aldım onlar daha silik gösteriyor yani benim 4.gün gördüğüm gebelik testinde başka testlerle hayyattttaaa göremezdim ben gittigidiyordan strip gebelik testlerinden kullandım çok memnunum.ama testlerin hemen yanıt vermeside önemli benimkiler 2 dk çıkıyor mesela...şimdiden hayırlı olsun umarım yardımcı olabilmişimdir...
günaydın güzel topiğin güzel kızlarıııı
ben bişey sorucam transferim 30 mart idi. ve ben yarın kandan baktırmayı düşünüyorum (sizlerden başka eşim annem de dahil kimsenin haberi yok) ben 10. günüm diye hesaplıyorum ama transfer günü muhabbetleri falan gördüm, yarın kaçıncı günüm sizce? ve baktırdığımda eğer hamileysem (inşallah) değeri kaçlarda görmem lazım? hamile olmayanların 0,1inmi altında oluyor ne dimi? büyük ihtimalle 10. günü %90 anlaşılır değilmi?
bir de bugün pikniğe gidiyoruz, hiç yerimden kalkmıycam orda merak etmeyin, sadece temiz hava :) sevgiler selamlar.....
günaydın güzel topiğin güzel kızlarıııı
ben bişey sorucam transferim 30 mart idi. ve ben yarın kandan baktırmayı düşünüyorum (sizlerden başka eşim annem de dahil kimsenin haberi yok) ben 10. günüm diye hesaplıyorum ama transfer günü muhabbetleri falan gördüm, yarın kaçıncı günüm sizce? ve baktırdığımda eğer hamileysem (inşallah) değeri kaçlarda görmem lazım? hamile olmayanların 0,1inmi altında oluyor ne dimi? büyük ihtimalle 10. günü %90 anlaşılır değilmi?
bir de bugün pikniğe gidiyoruz, hiç yerimden kalkmıycam orda merak etmeyin, sadece temiz hava :) sevgiler selamlar.....