Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar ya uf kafam karıştı bi bakıyorum transfer gununu sayıyolar bı bakıyorum saymıyolar...ne yapıyım ben şimdi sayıyımmı saymıyımmı?şaştım bu işe:)))))))))))

canım hatırladığım kadarıyla sende 27 martta transfer olmuştun dimi ...transfer günü sayılmıyor canım bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum doktorum 12.gün gel dediyse pazartesiye denk geliyor sende bizdensin canım...

canim benim bende senin kadar positif olmak cok isterdim inan sen cok guclusun.
bu benim 4.denememdi inan herseferinde en iyi kalitede Embiryolar transfer ediliyor histereskopi bile yaptim her testi yaptim ama bir türlü tutunma olmuyor bu sefer 3tane blastosi embiryo transfer edilmisti ama olmadiysada demekki hakkimda bu hayirliymis demekki artik kabullenmek zorundayim bu olayi artik Rabbime sigindim eger benim kaderimde varsa zaten kendiligindende olur yoksada ben 4degil 40defada tüp bebek yapsam yine olmaz.
Pazartesiden sonra bu konuyu kapatiyorum cocuk konusunu Rabbim bize sabir versin dayanma gücü versin bunu taşıyacak güç versin inşallah.

allah allah bende anlamadım dünkü kaç dakikada çıkmıştı canım hemen mi çıkmıştı....bide markası aynı değilse testten testte fark oluyor...

evet canim ayni marka ikiside zaten evde cok vardi oyle duruyordu bi kenarda.ben ilk 3dakka bekledim yoktu sonra 30dakka sonra bi baktimki cikmis normalde saatler gecsede hayatta cikmaz sonra.

Canin yarin sabah tekrar yap icin rahat olsun

son defa yarinda yapicam canim zaten pazartesi kan testi yapıcam

tatlım benim 1 nisan transfer gunum yanı 6.gunum dıye bılıyorum..

geç tutunmadır kesin sabah tekrar yap bakalım ne çıkıcak ...

Son düzenleme:
kızlar gece nekadar geç yatarsam yatim sabahın köründe dikiliyorum sonrada bütün gün uyukluyorum nolcak benim bu halim bir hal çare söyleyin aaa dostlarrrrrrrrrr....

merhaba arkadaşşım seninle aynı durumda syılırız .benimde transferimin 10. günü .şeytana ydum ve sabah idrar testi yaptım.3-4 dk bekledim hiç birşey yok.sonra stresten uyu uyuyalilirden .30 dk sonra tekrar baktım çöpe atacağım ya silik ancak ışıkta belli olan bir çizgi daha.tabi kontol çizgisi ile mukayaese edersem yok gibi. kafam allak bullak oldu.günüm çok kötü geçti ve ben bırakyım artık idrar olayını.bekleyeceğim test tarihimi.gel 9 nisan gel artık.benim 2 tane 3 gün buz bebeğim var.

sende sıkma canını zaten çok az bir süre kalmış sabırla dua ederek bekle .hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bu kadar yıl bekledeik 2 gündaha bekleriz.

çok tatlı ve çok pozitifsin Allah inşallah seninde gönlüne göre versin.yazdıklarını okurken çok duygulandım ve güldüm.tanımıyorum seni ama idolümsün.yaşadıkların karşısındaki güçlülüğün banada güç verdi....

arkadaşlar bol bol uyuyun bak 9 ay sonra bu günleri arayıp bulamayacağız.rüyalarınıza bebişlerinizi görün inşallah.

arkadaşlar merhaba.4 nisan da transferim oldu.ilk tüp denemem.belki daha cok erken ama bugün kendimi cok kötü hissediyorum.sanki olumsuzmuş gibi his doğuyor içime.ağlıyorum ,sonra da topla kendini diyorum.pozitif haberler alınca ümitleniyor negatifleri okuyunca kendimi yine kötü hissediyorum.cok zorlu bir dönemmiş gerçekten en zoruda bu bekleme dönemiymiş.birde benim hicbir ağrım ,sızım yok sanki hicbir işlem görmemişim gibiyim.sizler nasıldınız ilk transfer günlerinizde lütfen yazın.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla inşallah(AMİN)

canım yaaa çok uzuldum ınan nekadarlıktılar rabbım enkısa zamanda kendılığınden nasıb etsın valla şaşırdımya kan değerlerınneydı?ben hala gıtmedım doktor cuma gel dedı çok ılerı tarıh gıbıgeldı bılmıyorum hala varmı yokmu gıdınce bebek hemen kanama başlıyomukı?rabbım sabır versın.

kızlar hamıle arkadaşlar mıde bulantınız ne durumda ben çok kötuyum 7,24 mıdem bulanıyo ınsan mutsuz oluyo resmen napıcam bılmıyorum bu bulantı çok kötu rabbım dayanma gucu versın uğraştık çokşukur sonucu aldım ınsan şıkayetten korkuyo ama çok fenayım gıremıyorum burayada bu arada olumsuz haber alan arkadaşlarım rabbımtez zamanda beklemedığınız an nasıb etsın olumlu sonuç alan arkadaşlar rabbım kucağınıza almayı nasıb etsın fazla gıremıyorum ama ara ara gırıp bakıcam ALLAHA emanet olun.

Canim sagol ovulasyon bende cikmadi ama hala normal gebelik testinde cikiyor
sen sağol canım . ovulasyon pek güvenmiyorum ben ama burda öven arkadaşlar olmuştu. ne yapalım alırıs :))) o kadar masrafın yanında bu devede kulak artıkınn.

canım allah sabır versin çok zor evet ama üzülmee eşimin arkadaşı tüp bebek yaptırmış sorduk bizi çok yordu amcası 5 denememizde demiş.. inşş rabbim tattırır o duyguyu bizlerede.

sana özendim resmen ne güzell 4.gün görmüşsün .. inş kandada görürsün. ama genelde testte çıkan kandada cıkıyo inş hayırlısı. ayrıca test markası için sagol bende güvenilir bi şi bakayım diyordumm .çok sagoll yardım için.

arkadaşlar elinde fazla crinone jeli olan varsa çöpe atmasın lütfen, gönderebilirse bize gönderebilir. acil cevap yazarsanız salı günü elimde olması lazım, o zamana kadar bendekileri yetirmeye çalışıcam. sabah akşam kullanıyorum. izmirdeyim... çok mutlu olurum..

günaydın güzel topiğin güzel kızlarıııı
ben bişey sorucam transferim 30 mart idi. ve ben yarın kandan baktırmayı düşünüyorum (sizlerden başka eşim annem de dahil kimsenin haberi yok) ben 10. günüm diye hesaplıyorum ama transfer günü muhabbetleri falan gördüm, yarın kaçıncı günüm sizce? ve baktırdığımda eğer hamileysem (inşallah) değeri kaçlarda görmem lazım? hamile olmayanların 0,1inmi altında oluyor ne dimi? büyük ihtimalle 10. günü %90 anlaşılır değilmi?
bir de bugün pikniğe gidiyoruz, hiç yerimden kalkmıycam orda merak etmeyin, sadece temiz hava :) sevgiler selamlar.....

Canim transfer gunu sayilmiyor yarin 9 ci gunun ama bekle derim inan bende o hatayi yaptim insan yinede uzuluyor10 cugun yap yine aZda olsa cikar amanistersen bekle

Son düzenleme:

canım yarın transferinin 9.günü oluyor bugün 8.günün doktor sana 12.gün gel dediyse gitme sabret...sonra düşük çıkıyor sonuçlar arkadaşlar üzülüyorlar en azından 10.gün git 1 günde hherşey değişiyor çünkü...hareket etmekten korkma canm dün bende çıktım gezdim tozdum viaportta sürttüm sonrada korka korka eve geldim :)) bişey olcak diye allahın izniyle bişey olmaz sen sadece eğilip kalkarken dikkat et agır kaldırma ve karnına darbe alma haaaa bide bu arada çok sıkışmamaya dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…