- 5 Mart 2011
- 817
- 16
sen sağol canım . ovulasyon pek güvenmiyorum ben ama burda öven arkadaşlar olmuştu. ne yapalım alırıs :))) o kadar masrafın yanında bu devede kulak artıkınn.
canım allah sabır versin çok zor evet ama üzülmee eşimin arkadaşı tüp bebek yaptırmış sorduk bizi çok yordu amcası 5 denememizde demiş.. inşş rabbim tattırır o duyguyu bizlerede.
sana özendim resmen ne güzell 4.gün görmüşsün .. inş kandada görürsün. ama genelde testte çıkan kandada cıkıyo inş hayırlısı. ayrıca test markası için sagol bende güvenilir bi şi bakayım diyordumm .çok sagoll yardım için.
arkadaşlar merhaba.4 nisan da transferim oldu.ilk tüp denemem.belki daha cok erken ama bugün kendimi cok kötü hissediyorum.sanki olumsuzmuş gibi his doğuyor içime.ağlıyorum ,sonra da topla kendini diyorum.pozitif haberler alınca ümitleniyor negatifleri okuyunca kendimi yine kötü hissediyorum.cok zorlu bir dönemmiş gerçekten en zoruda bu bekleme dönemiymiş.birde benim hicbir ağrım ,sızım yok sanki hicbir işlem görmemişim gibiyim.sizler nasıldınız ilk transfer günlerinizde lütfen yazın.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla inşallah(AMİN)
arkadaşlar bol bol uyuyun bak 9 ay sonra bu günleri arayıp bulamayacağız.rüyalarınıza bebişlerinizi görün inşallah.
Ah canim ayni dert bende var birazdan yatacam sabah erkenden 7 de kalkiyorum
offf eskiden 12 ye kadar kalkamazdım şimdi cin gibiyim maşallahhh....
iviiiiitttt çok heyecanlığım bu kadar testten sonra negatiffff derslerse ölürümmm bennn heralde.....canim senin yarin kan tahlilini dort gozle bekleyecegim bak gor insallah allahin izniyle pozitif
canım bak gün gün ovu testlerim....Eki Görüntüle 678627 Eki Görüntüle 678628
tek olanda buünkü gebelik testim başka marka ile denedim bugün böyle çıkıyor canım...
kiz tebrikler baya hamissin canim yaaa yarinda degerini gordunmu rahat edersin insallah
canim tahmin degeri veremeyizki cunku hormon salgilar her vucutta farkli ama guzel cikacagi kesinacaba bu testlere göre değerim kaç çıkarki ne meraklıyım dimi ....
canim tahmin degeri veremeyizki cunku hormon salgilar her vucutta farkli ama guzel cikacagi kesin
arkadaşlar hepinize merhaba; yaklaşık bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum ve sizlerle kendi durumumu paylaşmak istedim. eşimde morfoloji sorunu vardı %2 gibiydi genel olarak, benim de tüplerim tıkalı. mart ayında ilk tüp bebek denememiz oldu. doktorum yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi. sadece 6 yumurtam toplandı ve 5 tanesine mikroenjeksiyon uygulandı. sonuçta 5inde de döllenme oldu ve 5. güne kadar çok iyi bir şekilde devam ettiler, ayın 26sında transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi ve ben ikinci gün 5.5 saatlik bir yolculuk yaptım. Eve geldiğimde belirtiler aradım hep kendimde ama hiç bi belirti yoktu. sadece ilk günler çok ayakta kaldığımda çok hafif belim ağrıyordu o da hemen geçiyordu. dün 11. günümdü açıkçası hem çok korkuyordum hem de umutluydum. bebeklerim benimle diyordum. korku ve umutla tahlilimi verdim. 1.5 saat sonra sonuç almaya gidince elim ayağım titriyordu. sonuç veren görevlinin yüzündeki tebessümü görünce daha da heyecanladım. kağıdı eleime aldığımda değerimin 852 olduğunu gördüm. tarif edilemez bi mutluluktu. inşallah herkese aynı mutluluğu yaşatır Allah'ım. Dün anladım ki ne kadar zor da olsa Allah ol dediği zaman oluyor, bizlerin elinden gelen dua etmek ve inanmak...
arkadaşlar hepinize merhaba; yaklaşık bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum ve sizlerle kendi durumumu paylaşmak istedim. eşimde morfoloji sorunu vardı %2 gibiydi genel olarak, benim de tüplerim tıkalı. mart ayında ilk tüp bebek denememiz oldu. doktorum yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi. sadece 6 yumurtam toplandı ve 5 tanesine mikroenjeksiyon uygulandı. sonuçta 5inde de döllenme oldu ve 5. güne kadar çok iyi bir şekilde devam ettiler, ayın 26sında transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi ve ben ikinci gün 5.5 saatlik bir yolculuk yaptım. Eve geldiğimde belirtiler aradım hep kendimde ama hiç bi belirti yoktu. sadece ilk günler çok ayakta kaldığımda çok hafif belim ağrıyordu o da hemen geçiyordu. dün 11. günümdü açıkçası hem çok korkuyordum hem de umutluydum. bebeklerim benimle diyordum. korku ve umutla tahlilimi verdim. 1.5 saat sonra sonuç almaya gidince elim ayağım titriyordu. sonuç veren görevlinin yüzündeki tebessümü görünce daha da heyecanladım. kağıdı eleime aldığımda değerimin 852 olduğunu gördüm. tarif edilemez bi mutluluktu. inşallah herkese aynı mutluluğu yaşatır Allah'ım. Dün anladım ki ne kadar zor da olsa Allah ol dediği zaman oluyor, bizlerin elinden gelen dua etmek ve inanmak...
kızlar bgn 5+4 olduk elhamdulillah dün dayanamayıp başka bi doktora gttm karından baktı minicik kesem gözüküverdi..çok korkuyodum göremicem die. Allahın izniyle bide kalp atışlarını duysam deymeyin keyfime. kızlar maşallah sizinde ikinci çizgiler çıkmış asıl heyecanla beklemek bundan sonra günler geçmiyo sankii
kizlar bu sabah test yaptim cok sukur iki dakkada cikti daha sonrada gectikce beelirginlesti
bu hamilek testim bi bakarmisiniz
noldu dün boşuna üzdün kendini bu testler bizi çok üzdü yaaa...yarın gelsede görsek ne olup bittiğini bende deliriyorum bugün yine netleşmiyor bu testle diyeee....