Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

valla dedim yaaa bugün çok sıkıldım diye goncam beni gezmeye götürdü ama korka korka gezdim bebişe bişey olcak diye gelir gelmezde hemen test yaptım (test manyagı ben) yerinde duruyorlarmı diye :)))) neyse yerinde duruyorlarmış rahatladım...

Canim sen pozitif sonucun bana gore ama ben kizim ecrinde 3 ay cok dikkatli oldum simdi cok sukur kizim ikiz dondurulmusu var cok sukur rahat ol canim

Kizlar ben dayanamadim idrar testi yaptm pes pese iki tane yaptim ..ilk yaptigimda silik iki cizgi cikti sonra lavaboda cisimi komple bosalttim snra tekrar pesine cok idrarim yoktu ama zar zor yaptim cikmadi simdi ben hamilemiyim dehilmiyim..ve bugun yedinci gunum bitti iki embirioydu

Canim unutlandirmiyim ama silik kolay kolay cikmaz benimde basima geldi birinde cikti digerinde cikmadi fahat ol sakin ol pozitif olacaksin

Kizlar ben dayanamadim idrar testi yaptm pes pese iki tane yaptim ..ilk yaptigimda silik iki cizgi cikti sonra lavaboda cisimi komple bosalttim snra tekrar pesine cok idrarim yoktu ama zar zor yaptim cikmadi simdi ben hamilemiyim dehilmiyim..ve bugun yedinci gunum bitti iki embirioydu[/QU

idarar testine hiç güvenme benimde hep tek çizgi çıktı üzüldüm ağladım dayanamadım kan tahlili yaptırdım çok yüksek çıktı adet gününü geçmeden idarar karışmıyo hem de senin gibi 7. gün 8. gün ve 9. gün yaptım hepsi negatifti 12. gün bile silikti:) Allah güzel haberler vermeni nasip etsin, çocuklarımızı da kucağımıza almayı kısmet etsin...

İdrara testine güvenerek bebeğini tehlikeye atıyorsun bende hiç pozitif çıkmadı israr testi ama BCG değerim oldukça da yüksekti...Allahtan ümidini kesme belki de tutmuş olan bebklerine eziyet ediyosun...
Canim galiba yaziyi baska yere yaacaktin ben bu yaziyi baska bir arkadasa yazdim :))

Canim unutlandirmiyim ama silik kolay kolay cikmaz benimde basima geldi birinde cikti digerinde cikmadi fahat ol sakin ol pozitif olacaksin

canim banami yazdin seninde birinde cikti digerinde cikmadi o cikmayani positif viktiktan sonrami yaptin ve onudami ilk idrarlan yaptin cikmayani yoksa öğlen idrariylanmi yaptin

canim banami yazdin seninde birinde cikti digerinde cikmadi o cikmayani positif viktiktan sonrami yaptin ve onudami ilk idrarlan yaptin cikmayani yoksa öğlen idrariylanmi yaptin

Evet kanda 24.36 di idari ogleden sonra yaptim aralari cok az bionde cikti digerinde cikmamisti

Kizlar ben dayanamadim idrar testi yaptm pes pese iki tane yaptim ..ilk yaptigimda silik iki cizgi cikti sonra lavaboda cisimi komple bosalttim snra tekrar pesine cok idrarim yoktu ama zar zor yaptim cikmadi simdi ben hamilemiyim dehilmiyim..ve bugun yedinci gunum bitti iki embirioydu
kizlar cevap alamadim karisti hep

canım hani bebişinin biri seninleydi üzülme lütfen bebeğinide üzme o düşen yenik düşen kardeştir belki canım ...bütün iyi ddileklerin için teşekkür ederiz canım tüm güzellikler sizinle olsun bizide bırakma ....

gitti canım, ikisi de gitti bugün... ben kendi vücudunu tanıyan kadınlardan biriyim... Dün regl başladığında anlamıştım zaten... çok üzülmüyorum... dün biraz kötüydüm o kadar... bugün daha iyiyim... benim doğurmadığım , eşimin önceki evliliğinden , 2 kızçem var ... bu süreçte ben onların bana olan sevgilerini bir kez daha gördüm... bu bile bana yeter...:KK16:

bitanemmm benim seni böyle görmek ne kadar güzel rabbim bu neşeni enerjini daim etsin inşallah ..sonuçta şuda var dediğin gibi tedaviden sonra kendi kendine hamile kalanlarda çok var ablacığım çünkü rahim kendini hazır hissdiyor ve kullandığın ilaçlarında büyük etkisi oluyor eğer ki tüplerinde bir tıkanma falan söz konusu değilse neden olmasın ki sen bu kadar yürekten istiyorsun ..ben inanıyorum bu yıl sanada bir melek gelicek .....heeeee geldinmi sözüme ben ısırcam dövecem diyordumda siz kızıyordunuz bu minnaklar yokmu bu minnaklar sevilmye gelmiyorlar harbidende gelsinler hele bir bakalım neler olacak sende gelirsin dört koldan ısırıp döveriz :) haberlerimizi ilk seninnle paylaşıcaz çünkü sen bizim dert ortagımız oldun biz karaları baglarken yüzümüzü güldürdün bunların mükafatını fazlasıyla alcaksın Allahım ve eşim şahit dün ne dualar ettik seninn için ..ve etmeyede devam çünkü biz ne yaparsak yapalım onları ne kadar korursak koruyalım tutup tutmaması bizim elimizde değil ..rabbim ol dedikten sonra ne yaparsak yapalım tutancak minnaklarımız ..dün doktoruma teşekkür ederken bana dediki abla ...işte ben ona dedim hocam eğerki bu bebekler tutmasaydı ben yine sizinle tedaviye devam edicektim dedim içime huzur doluyor size bakınca dedim ..oda bana dediki herkes keşke sizin gibi düşünse sonuçta bizde elimizden geleni yapıyoruz ama tutmadığında ne küfürler ne azarlar işitiyoruz ..doğru diyor ama ben hamile olduğumu öğrenmeden sanırım burdada yazmıştım yine emseyde devam ve şuda bir gerçekki doktora güvenmekte şart ... sen ne zaman istersen ben yanınnda biterim ablacım merak etme herşey çok güzel olcak inan bana ..seni çok seviyorum ki ben :)

kuzummmm ,miacım mayacım,bidenem...tatlı dilli kuzum benimmm... Rabbimden gelen herşey , dermanıyla beraber geliyor... kızçelerim var ya , bana öyle güzel şeyler söylediler ki , ben kendi derdimi unuttum...sonra düşündüm ki benim 2 kızım var,bir torunum var...bir de gelecek... bu kadar varlığın içinde , ben kendi kayıplarıma çok üzülürsem, Rabbim bana ne der sonra... Ama bu minnaklarla ilgili sen haklıymışsın kuzum evet, onların totalarını ısırmayan ne olsun...

biz bu bebişlerin sayesinde paylaştık bir sürü şeyi... bu kadar kısa sürede , kaç kişiye , bu kadar yüreğini açar ki insan...

insanoğlu nankördür kuzum her zaman... iyiyi kendinde kötüyü elde arar...O doktorların , benim doktorumun da ne suçu var... Olsaydı bir kuru teşekkürden başka ne alacaktı ki , o ilmini erdiği , aklının söylediği tedaviyi uyguladı... Rabbim olsun deseydi , o işini doğru düzgün yapmasa bile olurdu...

ben de seni çok seviyorum tatlı dilli kuzum,ne olur habersiz bırakma beni...

Canim arkadasim guzel yurekli insan rabbim tez zamanda minnaklarini gondersin inşallah bana ne zaman ihtiyacin okursa bir sokuk kadara yakininfayim bunu bil emi.

Canımmm Mirandam ,

bizim bu minnaklar , bizi beğenmediler yahuuu... Ama seniz ve diğer canlarımı kazandırdılar bana...o yüzden kızmıyorum da çok üzülmüyorum da... seni çok seviyorum, lütfen bunu unutma ve beni habersiz bırakma...

canım ablam benim iyi olmana gerçekten sevindim çünkü iyi yada kötü herşey Rabbimden bunu bu şekilde karşılamanda çok olumlu bi davranış. iyiki senin gibi hayata insanlara pozitif yaklaşn bir insanı tanımışm bize devamlı pozitif enerji verdin gülümsettin Allah seninde yüzünü güldürür inş. Rabbim yar ve yardımcın olsun.inş tez zamanda hayırlısıyla meleklerine kavuşursun. dualarım daima seninle unutmaki Rabbim izin verdiği sürece herzaman destekçin olurum sen yeterki iste emi ablam.kız valla ağlıyacam şimdi:KK43: hele minnaklar bi gelsin hemisinin tötüşünü pötüşünü ısırırp yeriz :) güzel kalpli ablam benim sakın kendini üzüp yıpratma buaralar dinlenmene bak sonra inş tekrar devam edersin. ama miamayacığımın dediği gibi belkim ozamana kadar Rabbim kendiliğinden sana çektiklerinin mükafatını verir inş bellimi olur. dularım seninle ablacım seni kocamaaaaan öpüyorum...

şunuda unutmaki sen üzülürsen bizlerde üzülürüz heee onagöre tamammı ablacım...

minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubamm,

iyiyim , inan iyiyim... bu sürecin benden götürdükleri ve bana getirdiklerini düşününce hatta çok iyiyim... sen kendine ve minnaklarına iyi bak... dilerim ağrılarından sana şifana kavulursun... bugün evi bir kırkladım , kendime geldim merak etme... dinleneceğim ve sonrasında Rabbimin bana çizdiği yolda devam edeceğim... kimbilir bu sefer kendiliğinden olur...

seni çok seviyorum , lütfen kendine dikkat et ve beni habersiz bırakma kuzum..

gozlerim dolu dolu okudum msjini kardesim. Sen herseyin en guzeline en iyisine layiksin. kalbinin guzelligine sana hayran kaldim inanki. dualarim seninle arkadasim. kendine cok ama cok cici bak olurmu.

Canımmm Selcanımm , Rabbim önce senin yardımcın olsun, bebişine kavuştursun seni.. benimle ilgli söylediklerin için teşekkür ederim... ben kendimi bildiğimden beri , sıkıntılar karşısında Rabbime sığındım ve o bana dermanını da verdi,yolumu da gösterdi... bu süreçte kazandığım şeylerden biri de kızlarım oldu bir kere daha... test günün heyecanla beklerken , sizlerle paylaştıklarımın güzelliğini ve bana kattıklarını ise anlatamam sizlere...
Lütfen beni habersiz bırakma, güzel haberlerini bekliyorum canım...

kızlar kaç gündür feci başım ağrıyo hiç kendimde değilim. ne yattığımı biliyom nede kalktığımı. dün transferin 8. günüydü hastaneye iğne yaptırmaya gittiğimde bide kan testi vereyim dedim. biliyorum daha çok erken. sonuç 13 çıktı. yükselmesi için dua ediyorum.

breezey canım öğrendim sonucunu inan çok üzüldüm. ama öyle bir enerji var ki sende burda negatif sonuç alanlara gerçekten büyük moral oluyorsun. inan bir çok kişinin duasını alıyorsun.

bütün sayfaları okuyamadım ama pozitif sonuç alanları ve keselerini görenleri tebrik ederim... yine her zaman tekrarladığım duamı ediyorum sizlere ; " Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi"

neterem canımm, çok üzülme lütfen... Rabbim vermedi , vardır bir sebebi...belki daya iyi olacak bundan sonrası , kimbilir belki doğal yoldan hamile kalacağım... çünkü bizim derdimiz sebepsiz... ama bu süreci de yaşattı ki bana , sizlerden haberdar olayım... Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim...haberlerini bekliyorum...

Canım benim,moralini bozma,sende bu pozitiflik varken,bu yaşama sevinci varken eminim bu defa olmadıysa bile bidahaki sefer minnaklar gelecek.her ne kadar seni çok tanımasamda moral oldun bana umut oldun,yüzümüzün gülmesine sebep oldun.rabbim herşeyin doğrusunu bilir .mutlaka kuıcağına alacaksın bebeklerini ben biliyorum üzülme sakın bebeğim....
bebiş sahibi olma düşüncesiyle çıktığım bu yolda bir sürü güzel yürekli insan tanıdım, kimi sanal..kimi sesiyle...

canım celfn , her üzüntünün sevinilecek bir yanı vardır...yada her şerrin bir hayrı vardır. hayatım boyunca buna inandım ben,ki bu inancım yaşadığım zorluklara rağmen ayakta kalmama, dik durmama yardım etti... bebiş sahibi olma düşüncesiyle çıktığım bu yolda bir sürü güzel yürekli insan tanıdım, kimi sanal..kimi sesiyle...bu bile çok şey...güzel haberlerinizi bekliyorum.

breezy merhaba adetin mi basladi? saliya kadar bekliyceksin saniyordum ben testi... cok uzuldum simdi, zaten benimde kahverengi akinti devam ediyor, ne tadim var ne tuzum... herseyin hayirlisi diyelim, kaderin onune gecilmiyor...
dondurulmuslar varmiydi sizin?

benim son aylarda hiç şaşmayan reglim , kullandığım jele rağmen şaşmadı ve 5 nisanda saat 5 te başladı... moralini bozma canım...istediğimiz olmuyorsa bir sebebi vardır...Neyin iyi olduğunu yaradandan daha iyi bilemeyiz...hayırlısı de ve başına ne gelirse metanet ve sabırla karşıla... Rabbim verecek bana bebişlerimi biliyorum, sadece biraz daha zamanı var ... sen de buna inan...

Kizlar bugün cok kötüyüm dun cikan idrar testi bugun cikmadi.
Bende sabahtan beri temizlik yapiyorum evi supurdum camasir yikadim ve hatta koltuklari bile kaldirdim altini supurmek icin dun icimde bir umut vardi bugun hic birsey kalmadi bende kendimi temizlige vurdum:KK43::KK43::KK43::KK43:

Pazarteside test günüm hic gitmekte istemiyorum:KK43::KK43:

Benim icin cocuk mevzusu bitti artik Rabbim neyi hayirli kildiysa bize onu yasiyacsgiz

bu kadar umutsuzluğu senin kadar güzel yürekli ve genç bir anne adayına inan yakıştıramadım canım... lütfen inanmaya devam et... Elbette Rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu yaşayacağız ama biz de isteyeceğiz baı şeyleri... benim için çocuk mevzuusu bitti de ne demek... Hayat biz duruşumuzu güçlendirelim diye önümüze zorluklar çıkarır... yenilmekse en kolayıdır... lütfen sabrını ve metanetini koru... Sabırla ve dua ile Rabbimden istemeye devam et...

Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş benim test günüm 8 nisan inş bizim yüzümüzde güler.:))

katlanarak pozitif haberini almanı dilerim canım... dilerim güzel haberlerini paylaşırsın...

kızlar ya uf kafam karıştı bi bakıyorum transfer gununu sayıyolar bı bakıyorum saymıyolar...ne yapıyım ben şimdi sayıyımmı saymıyımmı?şaştım bu işe:)))))))))))

evet canim sabah yaptim ilk idrarlan dunde öyle yapmistim hatta dunki testim bugun baktim tam belirgin gorunuyor ama bugun yaptigimda hic birsey cikmadi anlamadim vallahi

allah allah bende anlamadım dünkü kaç dakikada çıkmıştı canım hemen mi çıkmıştı....bide markası aynı değilse testten testte fark oluyor...

X