Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canım benim,moralini bozma,sende bu pozitiflik varken,bu yaşama sevinci varken eminim bu defa olmadıysa bile bidahaki sefer minnaklar gelecek.her ne kadar seni çok tanımasamda moral oldun bana umut oldun,yüzümüzün gülmesine sebep oldun.rabbim herşeyin doğrusunu bilir .mutlaka kuıcağına alacaksın bebeklerini ben biliyorum üzülme sakın bebeğim....

Canin ben 9 cu gunumde silik buldum bugun de silik amankanda var cikti ayrica dun ovulasyon testi yaptim onda cikmadi ama normal gebelik testinde cikti rahat oll yarin sabah yine idrar testini yap canim

ben bişi merak ettim şimdi kızlarr . transferden sonra allah izin verirse bende siz gibi testlerle takip edeyim diyorum. arkadaş burdan hem ovulasyon hemde hamilelek testi ile bakmış şimdi hamilelik testi mi daha doğru yoksa ovulasyon mu aceba .. silik çıkmasıda burda ki çoğu arkadaşta gebelikle sonuçlanıyor yanılmıyorsamm.. bende test alcem ama ovulasyonu almayı düşünmüyorum hamileleik testi alcemm . . gün gün yapayım diyorum sizler gibi ya hayırlısı.. siz nasıl başladınız ve ne kadar zamnda yaptınız. :44: :44: :44: :44: :44:

canım çok yanlış yapmışsın bence. sakın tekrar yapma .. herkez herşeyi sölüyo mantıklı olanları dikkate al derim.. inşş bebeğin seninle dir.korkma sadece stresini atacak bişiler bull. burdaki arkadaşların çoğu burda gün gün streslerini atıyor ve bebiş haberi veriyolar. negatif sonucu alanlar bile biraz olsun teselli buluyoo . sende öyle yap derimm benn.

Canim sagol ovulasyon bende cikmadi ama hala normal gebelik testinde cikiyor

breezy merhaba adetin mi basladi? saliya kadar bekliyceksin saniyordum ben testi... cok uzuldum simdi, zaten benimde kahverengi akinti devam ediyor, ne tadim var ne tuzum... herseyin hayirlisi diyelim, kaderin onune gecilmiyor...
dondurulmuslar varmiydi sizin?

canım çok yanlış yapmışsın bence. sakın tekrar yapma .. herkez herşeyi sölüyo mantıklı olanları dikkate al derim.. inşş bebeğin seninle dir.korkma sadece stresini atacak bişiler bull. burdaki arkadaşların çoğu burda gün gün streslerini atıyor ve bebiş haberi veriyolar. negatif sonucu alanlar bile biraz olsun teselli buluyoo . sende öyle yap derimm benn.[/QUOTE]

doğru söylüyorsun çok korktum sonra hep yattım ama inşallah kötü bir belirti görmedim Allahtan.. inşallah bişey olmamıştır....

Kizlar bugün cok kötüyüm dun cikan idrar testi bugun cikmadi.
Bende sabahtan beri temizlik yapiyorum evi supurdum camasir yikadim ve hatta koltuklari bile kaldirdim altini supurmek icin dun icimde bir umut vardi bugun hic birsey kalmadi bende kendimi temizlige vurdum

Pazarteside test günüm hic gitmekte istemiyorum

Benim icin cocuk mevzusu bitti artik Rabbim neyi hayirli kildiysa bize onu yasiyacsgiz

Canim ilk once sunu unutma bugun cikmadi diye neden hemen kendini ise veriyorsun boyle olmaz hemen yat dinlen ve kan sonucunu almadan hemen olumsuz dusunme. Hemen pes ediyorsun ben iki test yapmistim ikinci cizgi azda olsa vardi ama ovulasyon teste cikmamisti amankafama onu takmadim bak bugun cok sukur pozitif sakin ol ve umudunu asla kaybetme

bende seni merak ediyordum akintinin devam etmesine uzuldum doktorun ne dedi peki gorustun mu?

bende seni merak ediyordum akintinin devam etmesine uzuldum doktorun ne dedi peki gorustun mu?

merhaba selcan, doktoru aramadim tekrar, nasilsa gene merak etme olur boyle seyler diyecek... zaten surda 3 gun kaldi ultrasona, gorucez hanyayi konyayi... beklemek o kadar baydi ki artik sonuc umrumda degil, bilelim yeter....

canım ben hem ovulasyon testi yapıyorum hem gebelik testi ...ovulasyon testlerim ikiside kopkoyu çıkmaya 4.gün başladı gitgidede koyulaşıyor gebelik testide 4.gün hayal mayal gördüm 5.günden beride silik ama gün be gün artıyor rengi ama az az hala silik anlicagın bugün 10.günüm...ben şimdi iyiki yaptım dedim ama süreç biraz stresli olabiliyor pazartesi kan sonucumu alıncada inşallah her iki tip testinde dogruluğunu ıspatlarım inşallah...haaa bide bazen başka marka testler aldım onlar daha silik gösteriyor yani benim 4.gün gördüğüm gebelik testinde başka testlerle hayyattttaaa göremezdim ben gittigidiyordan strip gebelik testlerinden kullandım çok memnunum.ama testlerin hemen yanıt vermeside önemli benimkiler 2 dk çıkıyor mesela...şimdiden hayırlı olsun umarım yardımcı olabilmişimdir...

Kizlarrrrrrrrr nirdesinizzzz yawww

valla dedim yaaa bugün çok sıkıldım diye goncam beni gezmeye götürdü ama korka korka gezdim bebişe bişey olcak diye gelir gelmezde hemen test yaptım (test manyagı ben) yerinde duruyorlarmı diye :)))) neyse yerinde duruyorlarmış rahatladım...

yaaa saçmalama pazartesi git kan testini ver yoksa bişey o zaman üzülürüz belki var allah allah o kadar iş yapıyorsun bişey olcak bide durduk yere ....

merhaba selcan, doktoru aramadim tekrar, nasilsa gene merak etme olur boyle seyler diyecek... zaten surda 3 gun kaldi ultrasona, gorucez hanyayi konyayi... beklemek o kadar baydi ki artik sonuc umrumda degil, bilelim yeter....

zaten belirsizlik insani yipratan canm. insallah kotu bi durum yoktur ki olsa mutlaka hemen kontrole cagirirlardi seni. sali gunune kadar kendini yorma sakin bol bol dinlen.

Kizlar ben dayanamadim idrar testi yaptm pes pese iki tane yaptim ..ilk yaptigimda silik iki cizgi cikti sonra lavaboda cisimi komple bosalttim snra tekrar pesine cok idrarim yoktu ama zar zor yaptim cikmadi simdi ben hamilemiyim dehilmiyim..ve bugun yedinci gunum bitti iki embirioydu

canım yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bide ilk testinde çizgi hemenmi çıktı normaldede 4 saat beklemen lazım yeni test için...

İdrara testine güvenerek bebeğini tehlikeye atıyorsun bende hiç pozitif çıkmadı israr testi ama BCG değerim oldukça da yüksekti...Allahtan ümidini kesme belki de tutmuş olan bebklerine eziyet ediyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…