Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım hani bebişinin biri seninleydi üzülme lütfen bebeğinide üzme o düşen yenik düşen kardeştir belki canım ...bütün iyi ddileklerin için teşekkür ederiz canım tüm güzellikler sizinle olsun bizide bırakma ....

bitanemmm benim seni böyle görmek ne kadar güzel rabbim bu neşeni enerjini daim etsin inşallah ..sonuçta şuda var dediğin gibi tedaviden sonra kendi kendine hamile kalanlarda çok var ablacığım çünkü rahim kendini hazır hissdiyor ve kullandığın ilaçlarında büyük etkisi oluyor eğer ki tüplerinde bir tıkanma falan söz konusu değilse neden olmasın ki sen bu kadar yürekten istiyorsun ..ben inanıyorum bu yıl sanada bir melek gelicek .....heeeee geldinmi sözüme ben ısırcam dövecem diyordumda siz kızıyordunuz bu minnaklar yokmu bu minnaklar sevilmye gelmiyorlar harbidende gelsinler hele bir bakalım neler olacak sende gelirsin dört koldan ısırıp döveriz :) haberlerimizi ilk seninnle paylaşıcaz çünkü sen bizim dert ortagımız oldun biz karaları baglarken yüzümüzü güldürdün bunların mükafatını fazlasıyla alcaksın Allahım ve eşim şahit dün ne dualar ettik seninn için ..ve etmeyede devam çünkü biz ne yaparsak yapalım onları ne kadar korursak koruyalım tutup tutmaması bizim elimizde değil ..rabbim ol dedikten sonra ne yaparsak yapalım tutancak minnaklarımız ..dün doktoruma teşekkür ederken bana dediki abla ...işte ben ona dedim hocam eğerki bu bebekler tutmasaydı ben yine sizinle tedaviye devam edicektim dedim içime huzur doluyor size bakınca dedim ..oda bana dediki herkes keşke sizin gibi düşünse sonuçta bizde elimizden geleni yapıyoruz ama tutmadığında ne küfürler ne azarlar işitiyoruz ..doğru diyor ama ben hamile olduğumu öğrenmeden sanırım burdada yazmıştım yine emseyde devam ve şuda bir gerçekki doktora güvenmekte şart ... sen ne zaman istersen ben yanınnda biterim ablacım merak etme herşey çok güzel olcak inan bana ..seni çok seviyorum ki ben :)

Canim arkadasim guzel yurekli insan rabbim tez zamanda minnaklarini gondersin inşallah bana ne zaman ihtiyacin okursa bir sokuk kadara yakininfayim bunu bil emi.

çokkk sıkıcı bir gün karnımdada hafif hafif dolanan bir tatlı sancı var gaz sancısımı adet sancısı gibimi kasık sancısımı çıkaramıyorum var işte bişiler...uykum var ama sabahın 8 de açtım gözlerimi hafta sonu hafta sonu burdada kimsecikler yok...

canım ablam benim iyi olmana gerçekten sevindim çünkü iyi yada kötü herşey Rabbimden bunu bu şekilde karşılamanda çok olumlu bi davranış. iyiki senin gibi hayata insanlara pozitif yaklaşn bir insanı tanımışm bize devamlı pozitif enerji verdin gülümsettin Allah seninde yüzünü güldürür inş. Rabbim yar ve yardımcın olsun.inş tez zamanda hayırlısıyla meleklerine kavuşursun. dualarım daima seninle unutmaki Rabbim izin verdiği sürece herzaman destekçin olurum sen yeterki iste emi ablam.kız valla ağlıyacam şimdi hele minnaklar bi gelsin hemisinin tötüşünü pötüşünü ısırırp yeriz :) güzel kalpli ablam benim sakın kendini üzüp yıpratma buaralar dinlenmene bak sonra inş tekrar devam edersin. ama miamayacığımın dediği gibi belkim ozamana kadar Rabbim kendiliğinden sana çektiklerinin mükafatını verir inş bellimi olur. dularım seninle ablacım seni kocamaaaaan öpüyorum...

gozlerim dolu dolu okudum msjini kardesim. Sen herseyin en guzeline en iyisine layiksin. kalbinin guzelligine sana hayran kaldim inanki. dualarim seninle arkadasim. kendine cok ama cok cici bak olurmu.

Son düzenleme:
canım benim inşalllah seninnledir bebişin :) az kalmış zaten bişey kalmamış testin içinde sabret umarım senin için herşey çok güzel olur ...dualarım seninle canım :)

arkadaşlar bugün 13.gün testim yapıldı sonuç kan değerim 13 çıktı..hemşire hanım gebelik başlamış ama değerin katlanması şart dedi...iğneye devam dedi...pzt günü tekrar bir tahlil yapılacakmış şayet katlanırsa sonuç tamamen pozitifmiş.şimdi yat ,uzan ve dinlen dedi:)

inşallah degerin kat kat artar arkadaşım tebrikler şimdidenn

Canım benimde dün 12. günümdü değerim 25 çıktı.pzt tekrar bakılacak.katlanırsa aynen hamileymişim:)seni çok iyi anlıyorum şu an aynı durumdayız.Allah yardımcımız olsun!

kızlar kaç gündür feci başım ağrıyo hiç kendimde değilim. ne yattığımı biliyom nede kalktığımı. dün transferin 8. günüydü hastaneye iğne yaptırmaya gittiğimde bide kan testi vereyim dedim. biliyorum daha çok erken. sonuç 13 çıktı. yükselmesi için dua ediyorum.

breezey canım öğrendim sonucunu inan çok üzüldüm. ama öyle bir enerji var ki sende burda negatif sonuç alanlara gerçekten büyük moral oluyorsun. inan bir çok kişinin duasını alıyorsun.

bütün sayfaları okuyamadım ama pozitif sonuç alanları ve keselerini görenleri tebrik ederim... yine her zaman tekrarladığım duamı ediyorum sizlere ; " Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi"

Ya Kizlar kafayi yecem dun silikte olsa cikam hamilelik testim bugunde yaptim hic birsey cikmadiii

Canimmmmmm 11 ci gun degerimm 84.14 cok sukur pazrtesi tekrar verecez degere gore keseyi gormek icin cagrilacagim darisi sizlerin basinaaaaaa

canim hayirli olsun cok sevindim darisi basima inşallah.
hic belirti yasiyormusun ha bide idrar testi tekrar yaptinmi.
ben bugun yaptim hic birsey cikmadi dunki ise silikti

merhaba arkadaşlar. bu topik daha canlıymış, aslında benim normalde yerim burası çünkü 30 Martta transfer oldum Ege Üniversitesinde. dondurulmuş sperm kullandık. bugün transferimin 8. günü. bana normalde 14gün sonra yani 12sinde gel dediler ama ben hiçççkkkiimmseden habersiz 10. günü gidicem teste. inşallah değerim iyi çıkacak, ama ben yine kimseye söylemiycem, sonra çarşamba yani ayın 10unda tekrar gidicem sonra yine pozitif çıkacak ve o zaman söylicem :)
ben bir hata yaptım. crinone jeli okurken birinin vajinasında çok pıhtı kalmış, parmağıyla yoklamış, baya olduğunu görmüş, dedim bende ucundan kenarından bakayım, şimdi ağrı var bende. akşama kadar yatayım dedim, çok korktum inşallah zarar vermemişimdir bebeğime aman kimse yapmasın sakınnn...eşime de söylemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…