Dogru diyor adam bizdede 5 tane var o sipalardan ikisi karnimda ücü buzlukta :)) rabbim herkese guzel haberler almak nasip etsin insallah ..
allah kucağına almayı nasip etsin inş canım.. bende önce göbişte sonra kundakta inş.. herkez bebişli olsun evler şenlensin inşş
Yaw paso yatiyom su pazar bir gelse degerim yukselse insallah cok zor. Cok
Yukselicek insallah sen rahatina bak dinlen bol bol ...
Bu kayip sizleri çıkardı karsima bu yuzden cok ama cok mutluy guzel yurekli arkadasimsakın üzülme kuzummm , Rabbimin takdiri , senin de dediğin gibi..
ama bu bebişlerin heyecanı olmasa , birbirimizi bulamayacaktık bu kadar yüreklerimize dokunamayacaktık biliyor musun ?
sen istanbulun bir ilçesinde benden habersiz yaşamına devam ederken , ben senden ve diğerlerinden habersiz devam edecektim...
belki bebişlerimiz , istediğimiz bugünlerde bize ceeee diyemediler ama ben sizleri kazandığım için mutluyum...hayatımızın bundan sonrasında , birbirimiz için yapabileceğimiz belli ki bir şeyler var... Rabbim bu bebişleri vesile etti,buluşmamız için...
Cok ama cok mutlu oldum üzüntümu unuttum resmen rabbim saglikla sana bagislasin inşallah kuzulariniBenim minnaklarin ikiside tutunmus ama doktorum bekliyelim biraz daha belki birisi gelisim gostermeyebilir dedi :)) o zaman uzulme sakin dedi ayin 15 ine randevu verdi bir daha bakilcak umarim ikiside buyur karnimda :)
Allah razi tubacim bunda da bir hayr vardir elbetçok üzüldüm canım yaa. Rabbimin takdiri ne desek boş biliyorum ama üzme kendini inş Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ...
Allah razi olsun canim.sizin guzrl haberlerinizle mutlu olacagim uzuntumu unutacagimMirandacığım,üzülme dicem canımama biliyorum çok zor neredeyse hepimiz negatifi görmüşüzdür daha önce ne acı olduğunu biliyoruz,rabbim dert verdiyse dermanını sonuna kadar arayacağız güzelim.allah vakti zamanını ne zaman yazdıysa o gün gelince geleceke meleklerimiz merak etme.allahım dayanma gücü versin canım benim....
bitanem canım benim çok zor biliyorum ama dayanılmaz değil hepbirlikte aşacağız bunlarım ..rabbim o yakışıklı oğluna uzun ömürler sağlık versin inşallah ..bi dahaki sefere inşallah ben sizi tanıdıgım için çok mutluyum sonuclar ne olursa olsun..iyiki tanışmışız ..
halen inanmıyorum kizlar bu testin yanilma payi olurmu:18:
cok heveslendim bi yandanda diyorum acaba bu crinone jelde etki yapmismidir teste o yüzden mi cikti diye.
Allahim inşallah dogrudur bu test.
ya kizlar gokcebuket arkadasimizin ovulasyon testide cok koyu cikiyor bende o da cok acik cikti bu hamilelik testide acik cikti o yizden korkmaya başladım
Canin ben 9 cu gunumde silik buldum bugun de silik amankanda var cikti ayrica dun ovulasyon testi yaptim onda cikmadi ama normal gebelik testinde cikti rahat oll yarin sabah yine idrar testini yap canim
kizlar bskin bu benim hamilelik testim bugun 9.gunumdu sabah yaptim 40dakka sonra cikti ha bide ovulasyon testinin dahada koyu olmasi lazim ama o bundsn bir tik önde
halen inanmıyorum kizlar bu testin yanilma payi olurmu:18:
cok heveslendim bi yandanda diyorum acaba bu crinone jelde etki yapmismidir teste o yüzden mi cikti diye.
Allahim inşallah dogrudur bu test.
ya kizlar gokcebuket arkadasimizin ovulasyon testide cok koyu cikiyor bende o da cok acik cikti bu hamilelik testide acik cikti o yizden korkmaya başladım
Canin ben 9 cu gunumde silik buldum bugun de silik amankanda var cikti ayrica dun ovulasyon testi yaptim onda cikmadi ama normal gebelik testinde cikti rahat oll yarin sabah yine idrar testini yap canim
canım seninki ne kadar silik ti edanurunki gibi miydi benimki de silik te ondan merak ettim canım...
Canim aynisinsilik 5 dakkada cikiyor
gerçi ablişkom burda değil ama olsun onuda anmadan gecmiyeyim :) nasılsınız bakalım keyiflr nasıl
Eki Görüntüle 677765 Eki Görüntüle 677766
canım benim bugün kü testlerim anca bu kadar kızardı.benimkilerde 5 dk.netleşiyor. pazartesi kan tahlilinede az kaldı canım o yüzden kan sonucumu kestirmeye çalışıyorum o yüzden soruyorum canım yanlış anlama senin testin öyle çıkmışken kan testin 24 müydü yanlış hatırlamıyorum dimi...bide o kadar silikmiydi benimki gibimiydi...
kim burda değil beeeeeeee
kuzummm günaydınnnn
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar teyzesi..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir kuzum...
Ne sen ve minnakların , ne Mirandam , ne Minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuubamm , ne de isimlerinin hepisini tek tek yazmakta zorlanacağım diğer topikdaşlarım , ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde arık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Heeee Miacım mayacım, bu benim minnaklar bi gelsinler , o totolarını nasıl ısırıcam ben , görer onlar... İyilik yaramıyo bu minnak milletine... sevicez dedik gittiler be yavv..