üzülme canım üzülme kuzummmm
Rabbim gelsin demediyse vardır bir sebebi... Bende bugün tam emin olamadım, test değerim negatif dedi ama doktorum öyle demiyor...zaten onun dediği günden önce yaptırdım,pişmanım valla... ama dediğine göre benim bebişlerden biri gitmiş...öbürüde yeni tutunmaya çalışıyor bu yüzden değerim düşük.. salı gününe kaldı benim teskere , ya tamam ya önümüzdeki maçlara...
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum,sabrını bol etsin.
heee kuzummm, kaşınırsan böyle , pazarlık yaparsan hemşireyle , pazarı beğenmezsen ,kalırsın salıya...
Rabbime şükürler olsun, salıya kadar hala bir umudum var.acık hamileyim yani
evett selcanım , ovalamaktan bebişim hormon salgılayamamış bence , öbürü de tırsıp kaçmış, olum ben bu delinin elinde napıcam diye...
salı günü bakıcaz nereye kaçmış, öbür bebişimde ne halde bakıcaz...
Bundan sonrası Rabbime emanet, o olsun dediyse , bu negatif değer o güne pozitif olur zaten..
öpüyorum senii
Pozitif gören herkese hayırlı olsun diyorum.Bu 3.denememizdi ama yine yıkıldık.Olmadı olmadı olmadı.Ne desek boş.Doktorlarda elinden geleni yapıyor sonuçta.Eşimin psilkolojiside çok kötü.Bir daha denemeye cesaretimiz olmuycak galiba.Bunu kabullenmek gerekiyor en bunu anladım.ALLAH a emanet olun.Selam ve dua ile....
Benim minnaklarin ikiside tutunmus ama doktorum bekliyelim biraz daha belki birisi gelisim gostermeyebilir dedi :)) o zaman uzulme sakin dedi ayin 15 ine randevu verdi bir daha bakilcak umarim ikiside buyur karnimda :)
Kizlar maalesef benimde negatif rabbimin takdiri boyleymis.
Benim minnaklarin ikiside tutunmus ama doktorum bekliyelim biraz daha belki birisi gelisim gostermeyebilir dedi :)) o zaman uzulme sakin dedi ayin 15 ine randevu verdi bir daha bakilcak umarim ikiside buyur karnimda :)
canim ikisini ilk idrarlan yaptim ovulasyonya hamilelik testide silik cikti normalde ovulasyonun dahada kirmizi olmasi lazimdi
ben sağlık ocağından yazdırdım dun 75 tl yerıne 15 tl odedim...Kizlar busi sorcam crinone jel saglik ocaginyaziyormu ve devlet karsiliyormu
ohhh maşallah diyelim guzel değerlerlede gel inşallah...ya kizlar inanmiyorum bugün 9.gunum sabah yaptigim hamilelik testi cok cok silik olsada cikti bu zamsna kadar hic silikte olsa görmemiştim inşallah dogrudur yanilmiyorumdur
Herkese merhaba.kızlar az önce kan sonucumu aldım.hcg 25.doktorum sonucun pozitif ama tam sınırda bi değer dedi.pazartesi tekrar kan tahlili yapılacak.değer katlanıcak ı diye bekleyeceğiz.ya neden aklıma gelen başıma geliyo ya.pazartesi tekrar kan isteyecek demiştim kendi kendime ve öyle oldu.ya moralim çok bozuk kızlar.acaba katlanır mı değerim yaaa((((
Kizlar maalesef benimde negatif rabbimin takdiri boyleymis.
kutlamalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ancak bugün kötü haberlerin günüydü malesefki ..o yüzden benim sevincimin kimsenin üzüntüsü olmasını istemiyorum arkadaşlarıma sabırlar diliyorum ..rabbim en kısa zamanda göndersin hepinizin meleklerini inşallah ...
Mrhb arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum fakat daha yeni uye oldum bnde 10 martta 5 gunluk 2 emriyo transferi yapıldı 11 gun degerim 83 - 12.gun 173 ve beklenen haber 15.gun 1000 cıktı buraya kadar hersey bnim için harikaydı fakat 19.gun degerim 1400 cıktı ve acaba derken meraktan yine 5 gun sonra sonuc 300 cıktı bran dunya basıma yıkıldı sandım birsonraki gun doktora gittigimde normal olarak malesef hiçbirsey gorunmedi doktorum enazından hamilelik gercekleşti bu bizim için önemli ama bu duruma sebep olan bagışıklık sisteminin normaldan cok çalışması olabilecegini söyledi. İlaclarımı bıraktım ve kanamam olmasını bekliyorum akabinde bir suru test yaptıracagım ama inanın ilk an agladım ve geldi gecti henuz zamanı var allahım bizler için eniyisini ister diye dusunup hayırlı evlat için dua ediyorum. Bu bnim 4. Denememdi bir önceki denemem ise dış gebelikle sonuçlandı. Guzel haberlerle mutlu, negatif sonuc alanlarla birlikte inanın uzuluyorum sevgilerimle
mart ayında transfer olup gün sayan anne adayları ben siz gibi marta yetişemedim ama benim için büyük gün belli oldu...
bugün kontrole gittim. herşey yolundaymış. doktorum 15 nisan günü transfer dedi. ki heyecan bastı beniiiikullandığım estrofermi günlük 2 defadan 3 adete çıkardı transferden son 5 gün önceside jele baslayacam. şu an 10 günüm var .. bu arada k.k. dan ve siz hanımlardan allah razı olsun 3 günlük 5 günlük embriyo muhabbetini ilk burdan duydum vee doktoruma hemen sordum tabi. ilk denememde ki 3 günlük embriyo imiş ki dondorulmuş olan ve benim 15 nisandaki miniğimm 5 günlük embriyosuymuş. çok sevimdim tabi.. tüm kalbimle dua ediyorum herkeze .. hastanemizin yanında hemen türbe var ordada dua ettim hepimiz için allahım kabul etsin inşş .kucağımız bebişlerle dolsun
Mrhb arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum fakat daha yeni uye oldum bnde 10 martta 5 gunluk 2 emriyo transferi yapıldı 11 gun degerim 83 - 12.gun 173 ve beklenen haber 15.gun 1000 cıktı buraya kadar hersey bnim için harikaydı fakat 19.gun degerim 1400 cıktı ve acaba derken meraktan yine 5 gun sonra sonuc 300 cıktı bran dunya basıma yıkıldı sandım birsonraki gun doktora gittigimde normal olarak malesef hiçbirsey gorunmedi doktorum enazından hamilelik gercekleşti bu bizim için önemli ama bu duruma sebep olan bagışıklık sisteminin normaldan cok çalışması olabilecegini söyledi. İlaclarımı bıraktım ve kanamam olmasını bekliyorum akabinde bir suru test yaptıracagım ama inanın ilk an agladım ve geldi gecti henuz zamanı var allahım bizler için eniyisini ister diye dusunup hayırlı evlat için dua ediyorum. Bu bnim 4. Denememdi bir önceki denemem ise dış gebelikle sonuçlandı. Guzel haberlerle mutlu, negatif sonuc alanlarla birlikte inanın uzuluyorum sevgilerimle
Hayirlisi olsun canim tedavin insallah rabbim mucizeni sana nasip eder canim
çok sağoll bu sözler bile beni mutlu ediyoo .. benim meleğimm insan bahsederken bile mutlu oluyo buğün eşim aşkım bizim 4 tane cocugumuz var diyoo ( dondurulmuş embriyolar :))) sölüyoo garibimm ne yapsın ))) bende güldüm hazır ol babası dedim .