Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

üzülme canım üzülme kuzummmm:KK19:

Rabbim gelsin demediyse vardır bir sebebi... Bende bugün tam emin olamadım, test değerim negatif dedi ama doktorum öyle demiyor...zaten onun dediği günden önce yaptırdım,pişmanım valla... ama dediğine göre benim bebişlerden biri gitmiş...öbürüde yeni tutunmaya çalışıyor bu yüzden değerim düşük.. salı gününe kaldı benim teskere , ya tamam ya önümüzdeki maçlara...:KK51:

Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum,sabrını bol etsin.:KK16:

heee kuzummm, kaşınırsan böyle , pazarlık yaparsan hemşireyle , pazarı beğenmezsen ,kalırsın salıya...:KK37:

Rabbime şükürler olsun, salıya kadar hala bir umudum var.acık hamileyim yani :KK1:

evett selcanım , ovalamaktan bebişim hormon salgılayamamış bence , öbürü de tırsıp kaçmış, olum ben bu delinin elinde napıcam diye...:KK4:

salı günü bakıcaz nereye kaçmış, öbür bebişimde ne halde bakıcaz...:KK16:

Bundan sonrası Rabbime emanet, o olsun dediyse , bu negatif değer o güne pozitif olur zaten..:KK16:

öpüyorum senii:KK19:

canım inşallah salı günü değerin katlanır ,dediğin gibi rabbim ol derse olur.benim durumumda sınırda kaldı bugün bak.25 çıktı değerim doktor sınırda dedi pazartesi tekrar kan vericem.beklemedeyiz yanii.alahım bebişleri nasip eder inşallah.

Pozitif gören herkese hayırlı olsun diyorum.Bu 3.denememizdi ama yine yıkıldık.Olmadı olmadı olmadı.Ne desek boş.Doktorlarda elinden geleni yapıyor sonuçta.Eşimin psilkolojiside çok kötü.Bir daha denemeye cesaretimiz olmuycak galiba.Bunu kabullenmek gerekiyor en bunu anladım.ALLAH a emanet olun.Selam ve dua ile....

güzelim benim,geçmiş olsun canım ya.sakın umudunuzu yitirmeyin,asla, rabbim derdi verdiyse dermanını sonuna kadar aramak lazım.tabiki şimdi böyle söylemen normal.allahım güç kuvvet versin inşallah.dayanma gücü versin.

Benim minnaklarin ikiside tutunmus ama doktorum bekliyelim biraz daha belki birisi gelisim gostermeyebilir dedi :)) o zaman uzulme sakin dedi ayin 15 ine randevu verdi bir daha bakilcak umarim ikiside buyur karnimda :)

Yupppppppiiiiiiiiiii:KK9: çok sevindim tatlım....yerim ben o minnakları yaa.çıtırcıklar pıtırcıklarrrrrrrrrrrr.Allahım kucağına aldığın günüde gösterir inşallahhhhhhhhhh!!!!!!!!!

Kizlar maalesef benimde negatif rabbimin takdiri boyleymis.

Mirandacığım,üzülme dicem canımama biliyorum çok zor neredeyse hepimiz negatifi görmüşüzdür daha önce ne acı olduğunu biliyoruz,rabbim dert verdiyse dermanını sonuna kadar arayacağız güzelim.allah vakti zamanını ne zaman yazdıysa o gün gelince geleceke meleklerimiz merak etme.allahım dayanma gücü versin canım benim....

Benim minnaklarin ikiside tutunmus ama doktorum bekliyelim biraz daha belki birisi gelisim gostermeyebilir dedi :)) o zaman uzulme sakin dedi ayin 15 ine randevu verdi bir daha bakilcak umarim ikiside buyur karnimda :)

gözün aydın canım.inşallah iki minnikte sımsıkı tutunur sağlıklı büyür....

bugün kötü alan arkadaşlar adına çokkk üzüldüm allah normal yolllarla anneliği tattırır inşallah size...

Kizlar busi sorcam crinone jel saglik ocaginyaziyormu ve devlet karsiliyormu
ben sağlık ocağından yazdırdım dun 75 tl yerıne 15 tl odedim...

ya kizlar inanmiyorum bugün 9.gunum sabah yaptigim hamilelik testi cok cok silik olsada cikti bu zamsna kadar hic silikte olsa görmemiştim inşallah dogrudur yanilmiyorumdur
ohhh maşallah diyelim guzel değerlerlede gel inşallah...

Herkese merhaba.kızlar az önce kan sonucumu aldım.hcg 25.doktorum sonucun pozitif ama tam sınırda bi değer dedi.pazartesi tekrar kan tahlili yapılacak.değer katlanıcak ı diye bekleyeceğiz.ya neden aklıma gelen başıma geliyo ya.pazartesi tekrar kan isteyecek demiştim kendi kendime ve öyle oldu.ya moralim çok bozuk kızlar.acaba katlanır mı değerim yaaa:KK43:((((

valla bızım tyopikte 25 ile başlayıp 2li testini yaptırmaya giden var takılma değere sadece ıkıye katlaması önemli...

Kizlar maalesef benimde negatif rabbimin takdiri boyleymis.

bitanem canım benim çok zor biliyorum ama dayanılmaz değil hepbirlikte aşacağız bunlarım ..rabbim o yakışıklı oğluna uzun ömürler sağlık versin inşallah ..bi dahaki sefere inşallah ben sizi tanıdıgım için çok mutluyum sonuclar ne olursa olsun..iyiki tanışmışız ..

kutlamalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ancak bugün kötü haberlerin günüydü malesefki ..:KK43: o yüzden benim sevincimin kimsenin üzüntüsü olmasını istemiyorum arkadaşlarıma sabırlar diliyorum ..rabbim en kısa zamanda göndersin hepinizin meleklerini inşallah ...

kutlamalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ancak bugün kötü haberlerin günüydü malesefki ..:KK43: o yüzden benim sevincimin kimsenin üzüntüsü olmasını istemiyorum arkadaşlarıma sabırlar diliyorum ..rabbim en kısa zamanda göndersin hepinizin meleklerini inşallah ...

güzel yürekli , hassas kuzum:KK19:

senin sevincin bana moral olur ancak:KK16:

Rabbim seni ve minnaklarını korusun...:nazar:

hadi bakimmm ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:nazar:

gozun aydin olsun arkadasim Allah sonuna erdirsin kucagina almayi nasip etsin. hersey cok guzel olucak inan bana :nazar::nazar::nazar:

Bugun negatif sonuc alan topic arkadaslarim uzulmeyin desem yalan olur biliyorum. ne diycegimide bilmiyorum Allah en kisa zamanda yuzunuzu guldurur insallah.

mart ayında transfer olup gün sayan anne adayları ben siz gibi marta yetişemedim ama benim için büyük gün belli oldu...:KK52: :KK52: :KK52:
bugün kontrole gittim. herşey yolundaymış. doktorum 15 nisan günü transfer dedi. ki heyecan bastı beniiii :KK53: :KK53: kullandığım estrofermi günlük 2 defadan 3 adete çıkardı transferden son 5 gün önceside jele baslayacam. şu an 10 günüm var .. bu arada k.k. dan ve siz hanımlardan allah razı olsun 3 günlük 5 günlük embriyo muhabbetini ilk burdan duydum vee doktoruma hemen sordum tabi. ilk denememde ki 3 günlük embriyo imiş ki dondorulmuş olan ve benim 15 nisandaki miniğimm 5 günlük embriyosuymuş. çok sevimdim tabi.. tüm kalbimle dua ediyorum herkeze .. hastanemizin yanında hemen türbe var ordada dua ettim hepimiz için allahım kabul etsin inşş .kucağımız bebişlerle dolsun :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

Mrhb arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum fakat daha yeni uye oldum bnde 10 martta 5 gunluk 2 emriyo transferi yapıldı 11 gun degerim 83 - 12.gun 173 ve beklenen haber 15.gun 1000 cıktı buraya kadar hersey bnim için harikaydı fakat 19.gun degerim 1400 cıktı ve acaba derken meraktan yine 5 gun sonra sonuc 300 cıktı bran dunya basıma yıkıldı sandım birsonraki gun doktora gittigimde normal olarak malesef hiçbirsey gorunmedi doktorum enazından hamilelik gercekleşti bu bizim için önemli ama bu duruma sebep olan bagışıklık sisteminin normaldan cok çalışması olabilecegini söyledi. İlaclarımı bıraktım ve kanamam olmasını bekliyorum akabinde bir suru test yaptıracagım ama inanın ilk an agladım ve geldi gecti henuz zamanı var allahım bizler için eniyisini ister diye dusunup hayırlı evlat için dua ediyorum. Bu bnim 4. Denememdi bir önceki denemem ise dış gebelikle sonuçlandı. Guzel haberlerle mutlu, negatif sonuc alanlarla birlikte inanın uzuluyorum sevgilerimle

Mrhb arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum fakat daha yeni uye oldum bnde 10 martta 5 gunluk 2 emriyo transferi yapıldı 11 gun degerim 83 - 12.gun 173 ve beklenen haber 15.gun 1000 cıktı buraya kadar hersey bnim için harikaydı fakat 19.gun degerim 1400 cıktı ve acaba derken meraktan yine 5 gun sonra sonuc 300 cıktı bran dunya basıma yıkıldı sandım birsonraki gun doktora gittigimde normal olarak malesef hiçbirsey gorunmedi doktorum enazından hamilelik gercekleşti bu bizim için önemli ama bu duruma sebep olan bagışıklık sisteminin normaldan cok çalışması olabilecegini söyledi. İlaclarımı bıraktım ve kanamam olmasını bekliyorum akabinde bir suru test yaptıracagım ama inanın ilk an agladım ve geldi gecti henuz zamanı var allahım bizler için eniyisini ister diye dusunup hayırlı evlat için dua ediyorum. Bu bnim 4. Denememdi bir önceki denemem ise dış gebelikle sonuçlandı. Guzel haberlerle mutlu, negatif sonuc alanlarla birlikte inanın uzuluyorum sevgilerimle

Canim cok gecmis olsun vardir bundada bir hayir rabbimin bir bildigi vardir. Bencede dr bir baksin neden boyle oluyor arastirilsun insallah en kisa zamanda kavusursun evladina

mart ayında transfer olup gün sayan anne adayları ben siz gibi marta yetişemedim ama benim için büyük gün belli oldu...:KK52: :KK52: :KK52:
bugün kontrole gittim. herşey yolundaymış. doktorum 15 nisan günü transfer dedi. ki heyecan bastı beniiii :KK53: :KK53: kullandığım estrofermi günlük 2 defadan 3 adete çıkardı transferden son 5 gün önceside jele baslayacam. şu an 10 günüm var .. bu arada k.k. dan ve siz hanımlardan allah razı olsun 3 günlük 5 günlük embriyo muhabbetini ilk burdan duydum vee doktoruma hemen sordum tabi. ilk denememde ki 3 günlük embriyo imiş ki dondorulmuş olan ve benim 15 nisandaki miniğimm 5 günlük embriyosuymuş. çok sevimdim tabi.. tüm kalbimle dua ediyorum herkeze .. hastanemizin yanında hemen türbe var ordada dua ettim hepimiz için allahım kabul etsin inşş .kucağımız bebişlerle dolsun :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

Hayirlisi olsun canim tedavin insallah rabbim mucizeni sana nasip eder canim

haklısın bende ilk sonucumda ağladım epey bi bir günde tabi günlerce ağlamadım sonra hırsım geçti ve yolla devam ediyorum.. negatif alan arkdaşların da zamana ihtiyacı oluyor. allah sabır versin. içimizde o duyguyu tatmayan aşağı yukarı yok .

Hayirlisi olsun canim tedavin insallah rabbim mucizeni sana nasip eder canim

çok sağoll bu sözler bile beni mutlu ediyoo .. benim meleğimm insan bahsederken bile mutlu oluyo buğün eşim aşkım bizim 4 tane cocugumuz var diyoo ( dondurulmuş embriyolar :))) sölüyoo garibimm ne yapsın ))) bende güldüm hazır ol babası dedim .

çok sağoll bu sözler bile beni mutlu ediyoo .. benim meleğimm insan bahsederken bile mutlu oluyo buğün eşim aşkım bizim 4 tane cocugumuz var diyoo ( dondurulmuş embriyolar :))) sölüyoo garibimm ne yapsın ))) bende güldüm hazır ol babası dedim .

Dogru diyor adam bizdede 5 tane var o sipalardan ikisi karnimda ücü buzlukta :)) rabbim herkese guzel haberler almak nasip etsin insallah ..

Canim rabbim yardimcin olsun insallah :KK43: sikma canini demekki daha zamanin var sabret hersey cok guzel olacak insallah hepiniz icin ...

X