Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

tedavin hayırlı olsun canım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah...
kan testi için aç tok farketmiyor
sperm için de 2-4 gün falan perhiz gerekiyor
bildiğim kadarıyla varikosel ameliyatından sonra 1 yıla yakın bir zamanda değerler düzelir diye duydum emin değilimmmmmmmm
bana hiç doğum kontrol hapı vermedile canım

bildiklerim bunlar pek yardımcı olamadım ama ....

herkese merhaba . 6 martta transferim olmuştu. bugün 9. günüm ve biz dayanamayıp test yaptık ve sonuç 117. bu bir mucize mi? inşallah devamı gelir ama ya gelmezse diye korkuyorum.

canim cok sevindim allah tamamına erdirsin geriside gelir merak etme rabbime güven sağ işaret parmagını karnına koyup 99 ya mubdiu oku seni birakmasın bebeğin

aminn cnim aminn...... insallah bnada burdan bagira bagira hamileyim diye yazmak nasip olur.....:))))

canim cok sevindim allah tamamına erdirsin geriside gelir merak etme rabbime güven sağ işaret parmagını karnına koyup 99 ya mubdiu oku seni birakmasın bebeğin

amin inşallah darısı sizlere olsun inşallahhhh...inşallah beni bırakmaz değerlerim katlanarak artar...okuycam canım sağollll

arkadaşlar merhaba..benim ablam tüp bebek yaptırdı.8 martta transferi oldu.tam bir hafta önce ..karnının altında batma olduğunu söylüyor..hamilelikle ilgili olabilir..merak ettim..düşüncelerinizi bekliyorum..bu gün transfer sonrası 8. günü..salı günü 19 martta kan verecek..

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.yarın test günüm hayırlısı olur inşallah...
İnşallah güzel haberlerle bize moral olursun canım. Mutlaka sonucunu yaz
Teşekkürler atlanta elimden geleni yapıyorum ama panik bi insanım maalesef herşeyi kafama takar dururum bu arada sizler nerelerde tedavi görüyosunuz merak ettim..
Canım çok geç gördüm, özür. Fatih hastanesinde yaptırdım canım. 6. Günümdeyim. Senin nasıl geçti bu arada? Ağrın oldu mu?
Canım benim mesajını geç gördüm. Hemşireler yapmış ama iyi iş çıkarmış seninkiler anlaşılan dualarında unutma emi.
inşallah canım hepimize nasip etsin allahım o güzel duyguyu

Tebrik ederim canımm yaa
Senin 3. Gün embriyosuydu değil mi ? Bence ikiz olabilir bu değerlerle

transferimin 10. günü hcg 59,41 çıkmıştı. Bugün 12.ünü test yaptırdım 20 ye düşmüş. Bu ne anlama geliyor. O kadar ümitlenmiştim ki tuttu bebeğim diye. Bu durumda olan arkadaşlarım varmı kafayı yicem

tebrik ederim hayırlısı olsun yarında benim test günüm sürekli kasık bölgemde kasılmalar var dönerek hareket ettiğimde çok batıyor umarım embriyom tutunmuştur senin de böyle oldumu

tebrik ederim hayırlısı olsun yarında benim test günüm sürekli kasık bölgemde kasılmalar var dönerek hareket ettiğimde çok batıyor umarım embriyom tutunmuştur senin de böyle oldumu

evet canım ben de oldu ve oluyor hala.karnım taş gibi şiş göğüslerim 1 beden büyüdü çok acıyo...inşallah benim değerlerim de artar pazartesi test günüm tekrarlamam lazım erken yaptım testi....
yarın güzel haberler getirirsin inşallah bizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…