Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

arkadaşlar bu durumla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz..

inanır mıısn bende öyleyim .uyuyamıyorum uyuduğum zmanda saçma sapan, karışık rüyalar görüyorum . maalesef bende hiç bişey hissetmiyorum ne olcak bizim bu halimiz

uyku problemi bende yaşıyorum uyayamıyorum bir türlü sabahkarı da erkenden uyanıyum.senin de yarınmış test günün inşallah iyi haberler gelir senden de......

canım şimdiden hayirlı olsun.benim de ilk denemem.doktorlar ilk 3gün yat diyolar ama ben ne olur ne olmaz diye transferden beri yatıyorum.2-3 gündür biraz hareketlendim :)

benım 2.gunu bende yatıyorum.skldm sımdıden ya ınsan korkuyo dusup gıtcek gıbı hıssedıyo sacma ama sonucta rahım ıcınde aman ne bılıyım

canım galiba kimyasal gebelik olmuş(

canım clexan 04 kullanıyorum bende ama nasıl kendin yapıyonnnn

meraba arkadaşlar benımde dondurulmuşlarla dun transferım oldu çok sükür 3 ay oldu ama kısmet duneymiş benım sıkıntım 1.5 santımlık çıkolata kıstı ama 3 yıla yakındır kalamadım kısmet bakalım bu tutarmı burda hepımız aynı şeylerı yaşayıp hıssedıyoruz zman geçmıyo daha bugun ıkı ınşallah burda vakıt daha hızlı geçer rabbım hepımızı sevındırır ınşallah..

cnm hayirli olsun....benim debugun 6. günüm günler gecmiyor gercekten nasil bekleyecem bilmiyom allah emeklerimizi bisa cikartmaz insallah......güzel haberlerini duyariz burdan insallahhhh.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…