selam kızlar bugün benim test günümdü sonuç 265 çıktı çok şükür cumartesi tekrarlanacak insallah ikiye katlar allahım hepinize göstersin hepinizin gönlüne göre versin
malesef negatif
Kızlar malesef benimde sonucum negatif hemde kocaman bir 0
Allahım hakkımızda hayırlısını versin inş. kaderimizde bu varmış yapılacak bişey yok malesef.
Embrolog aradı bu arada adet olup olmadığımı sordu olmadım dedim normal şartlarda nezaman olman gerekiyordu düzenlimiydi diye sordu düzenli bugün olmam gerekiyordu dedim ilaçlarını bırak 2 gün içinde olman lazım eğer olmazsan p.tesi testi tekrarla dedi şaşırdım böyle bir ihtimal varmı diye sordum daha önce böyle durumlarla karşılaştık ihtimal olmasa söyleyip boşuna sizi ümitlendirmem zaten dedi.(kafam karıştı ve ümit sardı içimi tekrar ama bilmiyorum hayırlısı demekten başka şansım yok artık)Embriyom 1. sınıfmış olmaması için hiç bir neden yoktu herşey çok güzeldi biz böyle bir sonucu sizden beklemiyorduk dedi adam çok şaşırdım bunada bide adam dokunsam ağlayacak durumdaydı yaaaa offfffff ne diyim tekrar umutlanmalımıyım yoksa umutlanmamalımıyım bilemedim
Canım bence kan testi yaptırmalısın idrarda adetinden geçince yaptığında çıkıyor diye biliyorum ayrıca kan testi istemelernin sebebi negatif yada pozitif gibi bir sonuç istemiyorlar sadece, rakamsal değerde önemli çünkü 48 saatte bir 2 ye katlaması lazım değerinin hala şansın var bence yarın hemen kan testi yaptırmalısın allah gönlüne göre versin inş
ben adet görmüyorum ilaçla görebiliyorum yaşadığım belirtiler ilaçlardanmı acaba bu kadar kasık kasılmaları göğüs acıması yarın eşimi dinlemeyip testi yaptırıcam sanırım bu gece uyku girmez gözüme
sıkıntı yapma sadece o yeterli canım hamileliğin belirtileride aynen adet olacakmışsın gibi olman zaten çoğu zaman tamam olmadı ben adet oluyorum diye düşündüğüm 2 denememdede hamile kalmıştım ben eşin neden test yaptırmanı istemedi zaten anlamadım yarın güzel haberlerle dön inş...
canım benim zaten şu anda olumsuz sonuca hazırsın ama umudunuda sakın kaybetme allahım okadar büyükki..bi gün öncesinde negatif çıkan sonuçlar ertesi gün değişebilio.dua edelimde seninkide öle olsun canım
sıkıntı yapma sadece o yeterli canım hamileliğin belirtileride aynen adet olacakmışsın gibi olman zaten çoğu zaman tamam olmadı ben adet oluyorum diye düşündüğüm 2 denememdede hamile kalmıştım ben eşin neden test yaptırmanı istemedi zaten anlamadım yarın güzel haberlerle dön inş...
eşim sonucu birlikte almak istiyor o yüzden bekliyorum yarın test yaptırsam randevu kalmamış yine c tesiye kaldı
canım çok üzüldüm sonuca ama rabbim hayırlısını versin canım isyan etme tatlım ....allahım bolbol sabır versin bu yolda uğraşan herkese ve sana....
çok üzüldüm inan ki allah hepimiizn yardımcısı olsun
bende korkmaya başladım şimdi . normalde bgn benim adet günüm. olmadım . 6 martta transfer yapımıştı. adet olmamamı iyiye mi yormalıyım yoksa kötüye mi ? hiç kanama geçirmemiş olanlar dahi hamile değillermiş . offffffffffffff ne yapcaz yaaa ?
meraba canım. Benim 2martta transferim yapıldı. Perşembeyi bekliyorum heyecanla ve endişeyle.kafaya takmamamız gerekiyo ama insanın elinde olmuyo malesef.Rabbim test günü güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize
canım çok üzüldüm her seyde bir hayır vardır yılmayacaksın pes etmeyeceksin rabbim seninde yüzünü gülderecek insallah
Canım inş.güzel sonuç alırsın.
embriyolog 8 tane kaldığını sölemişti en sağlıklısı hangi bilmiyoruz bile. bozulmasın diye incelemeye almıyolar fazla. rastgele koyuyolar bir tanesini. istanbulda bir yer varmış embriyolar doğal ortamlarında kamerayla gözleniyormuş hergün hiç bozulmadan,yani en sağlıklısı hangisi görebiliyosun. tıp ilerledi ama herşey imkanlar dahilinde gidiyor bizde bundan mahrum kalıyoruz
bende aynı durumdayım bu gün transferin 8.günü merak hat safhada
Sabır canım biraz daha sabır az kalmış allah gönlüne göre versin inş
Canım dondurulan embriyolar transfer edilebilecek durumdadır yeterli hücre sayısı olmazsa dondurmuyorlar zaten tabi bozulma ihtimali olabiliyor ama şanslısın yinede en azından 8 tane embriyon var ben sadece 2 tane dondurulmuş embriyo ile hamile kalmayı başarmıştım kötü şeyler düşünme ne olur iyi düşün herşey tahmin ettiğinden bile daha güzel olsun inş. bu arada hangi merkezde yaptırmıştın
göztepe medikal park prof.dr sedat kadanalı ilk tüp denemem dondurulmuş tek embriyo transfer edildi
Aynen canım. Bende ite kalka 6. Güne geldim zorlabende aynı durumdayım bu gün transferin 8.günü merak hat safhada
ya kızlar benim 3.günüm karnım taş gibi felaket gaz sancısı var arada kram girio kasıklarıma korkumdan ölece yatıorum tek tuvalet için kalkıorum sizdede oldumu bunlar karnım çatlıcak gibi aynı