Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

selam kızlar bugün benim test günümdü sonuç 265 çıktı çok şükür cumartesi tekrarlanacak insallah ikiye katlar allahım hepinize göstersin hepinizin gönlüne göre versin

gözünaydın canım inşallah değerin katlanarak artar...darısı bizlere inşallahhhhhh....

canım benim zaten şu anda olumsuz sonuca hazırsın ama umudunuda sakın kaybetme allahım okadar büyükki..bi gün öncesinde negatif çıkan sonuçlar ertesi gün değişebilio.dua edelimde seninkide öle olsun canım

İnş. canım ümit etmekten başka bişey gelmiyor elimden zaten

embriyolog 8 tane kaldığını sölemişti en sağlıklısı hangi bilmiyoruz bile. bozulmasın diye incelemeye almıyolar fazla. rastgele koyuyolar bir tanesini. istanbulda bir yer varmış embriyolar doğal ortamlarında kamerayla gözleniyormuş hergün hiç bozulmadan,yani en sağlıklısı hangisi görebiliyosun. tıp ilerledi ama herşey imkanlar dahilinde gidiyor bizde bundan mahrum kalıyoruz

bende korkmaya başladım şimdi . normalde bgn benim adet günüm. olmadım . 6 martta transfer yapımıştı. adet olmamamı iyiye mi yormalıyım yoksa kötüye mi ? hiç kanama geçirmemiş olanlar dahi hamile değillermiş . offffffffffffff ne yapcaz yaaa ?

bence hamileliğin adetle ilgisi yoktur üzerine adet olup hamile kalanlarda var

meraba canım. Benim 2martta transferim yapıldı. Perşembeyi bekliyorum heyecanla ve endişeyle.kafaya takmamamız gerekiyo ama insanın elinde olmuyo malesef.Rabbim test günü güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize

umarım bugün pozitif sonuç almışsındır hayırlrısıyla benimde 6 martta transferim yapıldı beklemedeyim Allah hepimize hayırlısını versin

canım çok üzüldüm her seyde bir hayır vardır yılmayacaksın pes etmeyeceksin rabbim seninde yüzünü gülderecek insallah

Tebrik ederim canım yaa
İnşallah bebişin sana gülümsediği günleri de görürsün.
Kramp oluyordu demişsin canım, bende de transferin ertesi günü başlayan tam rahmin olduğu yerde ( nadiren kasıkta) kramp giriyo, 10-15 saniye sürüp geçiyor.
Ben daha önceki gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım ve kabızlığa bağlamıştım bu sancıları. Ümitsizdim yani bu aydan.
Ama sen bende de oldu diyince ümitlendim tekrar.
Tam olarak nasıldı ağrıların ve ne zaman başladı?
Çok soru sordum:26:

Canım dondurulan embriyolar transfer edilebilecek durumdadır yeterli hücre sayısı olmazsa dondurmuyorlar zaten tabi bozulma ihtimali olabiliyor ama şanslısın yinede en azından 8 tane embriyon var ben sadece 2 tane dondurulmuş embriyo ile hamile kalmayı başarmıştım kötü şeyler düşünme ne olur iyi düşün herşey tahmin ettiğinden bile daha güzel olsun inş. bu arada hangi merkezde yaptırmıştın

Kızlarr, transferden sonra yaşadığımız ve gebelik belirtisi sandığımız veya sanmadığımız birçok etkiyi meğer " progesteron" yapıyormuş. Hepimiz farklı şekillerde bu hormonu alıyoruz. İşte etkileri:
-göğüslerde şişkinlik, hassasiyet
- ateş basması
- karın ve perineal (vajina çevresi) ağrısı
-bulantı- kusma
- vajinal akıntının artması
-yorgunluk
- şişkinlik
- kabızlık
- vajinal kanama lekelenme
- sık idrara çıkma
- baş ağrısı
- depresyon

Evet kızlar demekki belirtilere takılmadan test gününü bekliycekmişiz

bende aynı durumdayım bu gün transferin 8.günü merak hat safhada
Aynen canım. Bende ite kalka 6. Güne geldim zorlabu gidişle 12. Günğ bekleyemeyeceğim
ya kızlar benim 3.günüm karnım taş gibi felaket gaz sancısı var arada kram girio kasıklarıma korkumdan ölece yatıorum tek tuvalet için kalkıorum sizdede oldumu bunlar karnım çatlıcak gibi aynı

Canım yukarıdaki mesajımı okursan bunlar hormonların etkisi. Hepimizde benzer şekilde oldu yaşadıkların.
Yinede kabız llmamaya çalış. Ben hoşaf yaptım kendime, ondan içiyorum kaç gündür. Ama banamısın demiyor.
5. Gün embriyosu konulduysa ilk 2 gün önemli yatman. Ben transferden sonraki 2 günde yatmıştım. Sonra yavaş yavaş ayaklandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…