inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ....bol bol dua et...rabbim kabul eder inşallahhh
ağrılarım iyice bastırdı zaten ilaç da bu kadar yaparmı ya...göğsüme zaten dokunulmuyor.yarın sabah erkenden test yaptırmaya gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ....bol bol dua et...rabbim kabul eder inşallahhh
ağrılarım iyice bastırdı zaten ilaç da bu kadar yaparmı ya...göğsüme zaten dokunulmuyor.yarın sabah erkenden test yaptırmaya gidicem
arkadaşlar merhaba..benim ablam tüp bebek yaptırdı.8 martta transferi oldu.tam bir hafta önce ..karnının altında batma olduğunu söylüyor..hamilelikle ilgili olabilir..merak ettim..düşüncelerinizi bekliyorum..bu gün transfer sonrası 8. günü..salı günü 19 martta kan verecek..
saat 17.30 da test sonucum açıklanacak
güzel haberlerini bekliyoruz inşh. benim de test günüm yarınnnnnn
çok endişeliyim
valla içimde hiç birşey yok gibi...3 gündür de uyuyamıyorum sıkıntıdan.
güzel haberlerini bekliyoruz inşh. benim de test günüm yarınnnnnn
çok endişeliyim
inanır mıısn bende öyleyim .uyuyamıyorum uyuduğum zmanda saçma sapan, karışık rüyalar görüyorum . maalesef bende hiç bişey hissetmiyorum ne olcak bizim bu halimiz[/
bugün hamile bir kadın gördüm içim gidiyor gördükçe iyice paranoyak oldum galiba.idrar testi yaptırdınmı sen
arkadaşlar bu durumla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz..
inanır mıısn bende öyleyim .uyuyamıyorum uyuduğum zmanda saçma sapan, karışık rüyalar görüyorum . maalesef bende hiç bişey hissetmiyorum ne olcak bizim bu halimiz
canım şimdiden hayirlı olsun.benim de ilk denemem.doktorlar ilk 3gün yat diyolar ama ben ne olur ne olmaz diye transferden beri yatıyorum.2-3 gündür biraz hareketlendim :)
uyku problemi bende yaşıyorum uyayamıyorum bir türlü sabahkarı da erkenden uyanıyum.senin de yarınmış test günün inşallah iyi haberler gelir senden de......
saat 17.30 da test sonucum açıklanacak
transferimin 10. günü hcg 59,41 çıkmıştı. Bugün 12.ünü test yaptırdım 20 ye düşmüş. Bu ne anlama geliyor. O kadar ümitlenmiştim ki tuttu bebeğim diye. Bu durumda olan arkadaşlarım varmı kafayı yicem
ben yumurta toplama işleminden sonra 4 gün prednol 16mg estrofem günde 3 tane bemix günde 1 tane aspirin 1 tane progestan günde 3 tane sadece prednol ilk 4 gün digerlerini hala kullanıyorum birde clexane 0.8 günde 1 tane kendim yapıyorum
meraba arkadaşlar benımde dondurulmuşlarla dun transferım oldu çok sükür 3 ay oldu ama kısmet duneymiş benım sıkıntım 1.5 santımlık çıkolata kıstı ama 3 yıla yakındır kalamadım kısmet bakalım bu tutarmı burda hepımız aynı şeylerı yaşayıp hıssedıyoruz zman geçmıyo daha bugun ıkı ınşallah burda vakıt daha hızlı geçer rabbım hepımızı sevındırır ınşallah..
malesef hamile değilim negatif