Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Tebrik ederim canım yaa:nazar::KK24:
İnşallah bebişin sana gülümsediği günleri de görürsün.
Kramp oluyordu demişsin canım, bende de transferin ertesi günü başlayan tam rahmin olduğu yerde ( nadiren kasıkta) kramp giriyo, 10-15 saniye sürüp geçiyor.
Ben daha önceki gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım ve kabızlığa bağlamıştım bu sancıları. Ümitsizdim yani bu aydan.
Ama sen bende de oldu diyince ümitlendim tekrar.
Tam olarak nasıldı ağrıların ve ne zaman başladı?
Çok soru sordum:26:

insallah sende güzel sonuçlar alırsın canım benim kramplar transferden sonra başladı doktor dinlenmemi söyledi dinlendigim zamanlar uzanırken acayip bir gerinme ihtiyacı oluyordu kramplar daha çok o zaman oluyordu gece yataga yattıgımdada gerinme ihtiyacı v e kramp oluyordu bazı bazı adet olacakmışsın gibi agrılar oluyordu

insallah sende güzel sonuçlar alırsın canım benim kramplar transferden sonra başladı doktor dinlenmemi söyledi dinlendigim zamanlar uzanırken acayip bir gerinme ihtiyacı oluyordu kramplar daha çok o zaman oluyordu gece yataga yattıgımdada gerinme ihtiyacı v e kramp oluyordu bazı bazı adet olacakmışsın gibi agrılar oluyordu

Gerinme ihtiyacı bende dün gece çok oldu, bebek varsa da gitmiştir diye çok kotktum:KK37:
Teşekkür ederim canım cevabın için.
Hadi sana iyi istirahatler:KK16:

Gerinme ihtiyacı bende dün gece çok oldu, bebek varsa da gitmiştir diye çok kotktum:KK37:
Hadi sana iyi istirahatler:KK16:[/QUc

canım bende çok korkuyordum ama yapmadan duramıyordum allahım sen büyüksün sen korursun diyordum senin test günün ne zaman

tüp tedavisi tutmayanların doktor açıklaması ne oldu neden olmadı araştırdınız mı

selam canm öncelikle inş bize gebelik haberini verirsin. onun dışında benim 1 negatif denemem var. doktorum embriyonun genetik yapısında bozukluk oldğnu söyledi.ve bizden genetik testi istendi.

Hadi sana iyi istirahatler:KK16:[/QUc

canım bende çok korkuyordum ama yapmadan duramıyordum allahım sen büyüksün sen korursun diyordum senin test günün ne zaman
Gece uykuda olduğu için kontrol da edemiyorsun, Rabbim korusun.
21 mart test günüm. Yolu yarıladık şükür, kaldı 6 gün :)
arkadaslar hangi ilaclari kullaniyorsunuz,karin agrisi yasayanlar varmi paylasirsaniz sevinirim ......

Evet canım bendede var. Kramp tarzı.
Progesteron vajinal jel, östrojen bant, clexan(pıhtılaşma sorunum var) ve vitamin kullanıyorum

ben sadece vajinal kullaniyordum aspirinnide 5.gününden itibaren kullan dediler bide igneye transfer günü kendileri vurdu bitane bitaneyide bugun ben vurdum okadr.....cok heyecanliyom günler gecmek bilmiyorrr:KK43:(((

KızlaaaaarrrrEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ben hamile değilmişim gibi hissediyorum. İç güdüsel olur ya bu.. Yok , içimde hiç birşey yok..
Sizde de oldu mu?
Eğer hamile olsaydım hissederdim:KK5:

ben sadece vajinal kullaniyordum aspirinnide 5.gününden itibaren kullan dediler bide igneye transfer günü kendileri vurdu bitane bitaneyide bugun ben vurdum okadr.....cok heyecanliyom günler gecmek bilmiyorrr:KK43:(((

ben yumurta toplama işleminden sonra 4 gün prednol 16mg estrofem günde 3 tane bemix günde 1 tane aspirin 1 tane progestan günde 3 tane sadece prednol ilk 4 gün digerlerini hala kullanıyorum birde clexane 0.8 günde 1 tane kendim yapıyorum

herkese merhaba . 6 martta transferim olmuştu. bugün 9. günüm ve biz dayanamayıp test yaptık ve sonuç 117. bu bir mucize mi? inşallah devamı gelir ama ya gelmezse diye korkuyorum.

herkese merhaba . 6 martta transferim olmuştu. bugün 9. günüm ve biz dayanamayıp test yaptık ve sonuç 117. bu bir mucize mi? inşallah devamı gelir ama ya gelmezse diye korkuyorum.

hayirli olsun canim cok sevindim ins saglikli bisekilde hayirlisiyla bebisini alirsin kucagina.......allah o mutlulugu isteyen herkese yasatsin insallahhhhhhh........:)))))

kan tahlilimi yaptin 9.gününde...benimde bugün 5. günüm bende erkenden yaparim heralde okadr bekleyemem:))

öncelikle tadaviye başlayanlar için şimdiden hayırlısını diliyorum.benim sizlere sorularım var.ilk defa bugün tüp bebek merkezine bilgi almak için gittik.hemen muayene ettiler,benden ve eşimden hormon testi için kan aldılar ve eşimin sperm sayısını ölçtüler.
1.kan açken alınmıyormu?
2.sperm için gün önemli değil mi?
3.bunların hepsi 1 saat içinde oldu sonuçlar çıktı,çok kısa bir süre değilmi?
benim adetin 2.günüydü ve hemen ilaç verip tedaviye başlamak istediler.biz eşim yurtdışına gidecek diye 1-2 ay ertelemek istedik.biz de sorun eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce.sonuçları hep kötü çıkıyor du.bugün de 1 milyon çıktı.kararsızım ne yapalım akıl verin.ayrıca doktor doğum kontrol hapı verdi rahim hazırlansın kist falan olmasın diye sizce kullanmalımıyım.....

kan tahlilimi yaptin 9.gününde...benimde bugün 5. günüm bende erkenden yaparim heralde okadr bekleyemem:))

evet canım bugün kan testi yaptırdım 117 çıktı doktor erken yaptığımı biliyordu hamilelik var gibi pazertesi tekrarlayalım dedi .ben de sabırsızlıktan uyuyamadım bugün...allahım isteyen uğraşan herkese versin inşallah ...inşallah katlanarak artar değerlerim....

KızlaaaaarrrrEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ben hamile değilmişim gibi hissediyorum. İç güdüsel olur ya bu.. Yok , içimde hiç birşey yok..
Sizde de oldu mu?
Eğer hamile olsaydım hissederdim:KK5:

canım hiç öyle düşünme ben de öyle düşünüyordum olmadı falan dedim ama 117 çıktı bhcg bakalım ben de pazartesiyi bekliyorum esas test tarihim pazartesiydi ben erken yaptım...

X