Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

napalım buyrun gelin pasaklı evime:) inanırmısın evi afedersn b....k götürüyo ben nasıl sabretmişim ona şaşıyorum:) haftasonu güya kocişkom evi süpürüp toparladı ama bi bayanın yaptığı gibi olmuyo yani:) ama Allah razı olsun valla hiç yoktan iyidr ev bişeye benzedi accık:)

stresssss
valla aslında kendime stresli diyemem , Rabbim biliyorya kötü bir sonuç beklemiyorum...

Ama heyecanım had safhadaaa...bu da beni bir tuhaf yapıyor... Sabahtan beri karnım ağrıyor,gazlı hatun oldum yine..Midem yanıyor...:18:

Gel teskereeee gel teskereee

Ay kız moralini bozma, boyle karşıdan okuyunca zor geliyo içinde olunca başa gelen çekilir hesabı yaşıyosun bişycik olmuyo.

Bak bana uzun protokol uyguladılar, 2 ay sürdü tüp bebek oncesi 1 ay doğum kontrol hapı 1 ay iğneler... yumurtalıklar fazla uyarılıp hasta olmiim diye... Boyle yumrtalıklar yumurta uretiyo da uretiyo durmuyo tedaviyi bile iptal ediyolar bazen...

Belki sana kısa protokol diycek 1 haftada şıp diye yumurtaların toplanacak... Hem anacım belki aşılama yapacaklar... ne diye sıkıyosun baştan kendini... Aşılama daha güzel, enjekte edecekler spermi senin rahme bitti gitti, ne protokol ne ıvır zıvır... bi çatlatma iğnesi olursun o kadar...

Bende de yanma var midede bide bulanti sabah kotuydu.onun haricinde dipcik gibiyim heheheh

Eh olacak o kadar annesi, miğdeye vurur zaten... ben tam son gün gelince patik ordum beklerken... internetten video eşliğinde bir zincir iki arttır... Orgu bilmem tığ işi bilmem iki bebek hırkası 2 de patik yaptım baka baka...

Bişi olmaz , ben yabancılık çekmem yani...Bizim evde aşağı yukarı aynı...Transferden önce bi güzel temizlik yapmıştım amaaa gel gör şimdi... Ne yapalım , pis diyen evimize gelmesin

yok valla yok benim aklımda negatif... bu heyecanın bu gerginliğin sebebi negatif çıkarsa endişesi değil... ayın 23 ünden beri beklediğim gün yaklaştı ya... doktor 7 si dediydi ama yarın 5 i , o da takıldığım bir şey değil.. Çok çok değerime göre pazartesi tekrarlarım testi , nasılsa alışkınız E2 yüzünden her gün damar deldirmeye...epeydir ara vermiştim , delinsin yine yanii

çok yemişsin şimdi allah için :) benim çantayı görsen ya napcan test sonuçları raporlar ilaçlar sidikli test sonucu hepsi çantamda

Sen bir de dün akşam görseydin , ben gün içindeki istihkakımı dün akşamdan doldurdum

minnak tuuuuuuuuuuuuuubbammm , sen bi iyi ol da , bundan sonra nasılsa buluşuruz başka günlerde... ben burada yakaladığımız bu güzel enerjiyi sonrasında da sürdürmek isterim.

miacım mayacım

gel teskeree gel teskereeeeee bebişlerim nerdeeeee

aman ne bilim boyle okuyunca insan ister istemez stres yapiyor. benim esim de soyluyor tupbebege gerek kalmadan anne olucaksin sen diyor oyle hissediyormus. bundan bi kac ay oncede ruyasinda gormustu hatta ismini bile koymusum ben. Allah nasip ederde bebegimiz olursa ismi hazir

Ayy benimki de hazır kız olursa Eliz istiyom... elfje peri demek ya eliz de su perisi demekmiş... elifin kızı eliz ... Erkekte hala kararsızım

Hadi bugünü deviririm de , akşamdan sabah nasıl olur... anlaşılan ben de alıcam el işimi elime...

Transferden sonra evde dinlenirken yapıyordum , şimdi elime alsam nasıl yapacağımı bile blemem kiii..

Rabbim yardımcımız olsunn

Bende de yanma var midede bide bulanti sabah kotuydu.onun haricinde dipcik gibiyim heheheh

oyyy canımmm kuzummm

bugün sabredelim o zaman , yarın da göbüş atarız

hadiii bakalımmm , ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişlerr

Allahın izniyle buluşurz tabiki ablam. valla temizlik konusundada katılıyorum şuan durumumuz farklı accık pasaklılıktan bişeycik olmaz:)

harikasin sen ya

canım bişey daha sorcam sana kan degerlerin kaçtı ya benim kan değerlerime göre doktorum büyük ihtimalle tektir dedi ama belki bir umut kesecikler 2 tane görünür belki

siz tüp bebeği emsey de mi yaptırmıştınız.yorumlarınızda öyle gördüm sanki.ve olumlu sonuç aldınız sanırım.hastane arayışındayım da.istanbul tüp bebk merkezinde yaptıran var mı orayı da çok tavsiye eden var.yardımcı olur musunuz

Ayy benimki de hazır kız olursa Eliz istiyom... elfje peri demek ya eliz de su perisi demekmiş... elifin kızı eliz ... Erkekte hala kararsızım

demekki kizin olucak cok guzel bi isim secmissin. Allahim insallah kucagina almaya nasip eder Eliz bebegi. Benimkinin (olmayan bebek) simdilik adi bende sakli kalsin olur mu

Kiz tubaaa ne demek gelemem 10 dk olsun gel yaw ben seni alayim bende cok kalamam zaten amac sizleri gormek bizi gorunce iyilesirsin hem hahahha

Kiz tubaaa ne demek gelemem 10 dk olsun gel yaw ben seni alayim bende cok kalamam zaten amac sizleri gormek bizi gorunce iyilesirsin hem hahahha

çok isterim hepinz çok sağolun ama kocişi kızdırmayalım şimcik bunun sonrasıda var:) bidahakine inş hepinizi öptm işim varda çıkmk zorundayım.

evet canım emsey hospitalde yaptırdık ..evet şükürler olsunki olumlu sonuç aldık darısı seninn ve tüm bekleyenlerin başına ..istanbul tüp bebekte aret kamar 10 numara adam ben görüştüm ama evime çok uzak diye kararsız kaldım ve emseyi tercih ettim sonunnda

breezey miranda ve ben buluşuyoruz o zaman :)) olsun tubik daha sonradan katılır aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…