Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

yok ablam küsermiyim:)

Ay ben de kadında çelik gibi sinirler maaşşalah 8 ini bekliyim diyo diye donup kalmışım... Bekleme tabi yaa yarın yaptır

doktorun hemşiresinin 6 sını bilem kabul etmedim, 8 i nasıl beklerimmm

ne çeliği canımm yaaa bildiğin ipek bugün

bebişlerimmmm ceee diyecekler yarın ,Rabbim nasip ettiyse

Yarın normalde regl günüm , bugün sabahtan ağrım başlayınca bir tırs tırs olum ama benim regl sadece ağrıyla gelmiyor onun için şimdi biraz daha rahatım.

Gel teskere , gel teskere bebişlerim nerdeee

Son düzenleme:

yaaaa bakın neler yapmışsınız kendinizeee

valla ben yapmadım öyle bir şey , aha siz de şahitsiniz.

ama test günü malum yarın olunca , helecan bastıııııııı

gel teskere gel teskereeeeee,bebişlerim nerdeeeee

ofiste okuyabildigim kadar okudum bu tur terimler henuz bana zor geliyor hepsini sirayla doktorumla konusacaz bakalim. biraz once 3 hastenin internet sayfalarini cabucak inceledim. galiba en tecrubeli ve kaliteli olan VU (seninde ifade ettigin gibi). ama arkadasim bunun oncesinde jinelok kontrolleri var. o asamaya gelene kadar galiba bi kac ay gecicek pazartesi hic degilse bazi seyler karara baglanacak yani hic degilse umut ediyorum. buda bir ilerleme benim icin. ayrica sana cok tskr ediyorum bana yol gosterdigin icin

ahhh ablam ahh sen benim gün içersinde yediklerimi görsen akşam yediklerimi görsen bir daha yemek yememeye tövbe edersin yiyorum yiyorumkilo alamıyorum ama ya ne zaman çıkcak bu göbüşş bilgisi olan varsa yazsın yahuuu bebikleri tam anlamıyla ne zaman görcez be karnımı oksatıyorum eşime ama bişi yok daha diyor tubiğin dediği gibi hep elim karnımda geziyormuşum farkında değilim valla ana yüreği işte keşke bir anam olaydıda bana yol göstereydi bide brezeyim merak etme bu minnaklar aç kalmaz sabah eşim 6 buçukta giderken kalkıp meyve falan bişeyler hazırlayıp atıştırıyorum hemen ilaç içmem lazım ya zaten :)

anam bu kızda kilo almak istiyo oy ben nirelere gidem:) merak etme bebişin zten şişireck o göbüşünü:)

canim ya hic stressiz gecermi bu 12gun Allah yardimcimiz olsun.
ben bu sabah yibe test yaptim ayni cikti farklı lik yok dun saat 4te yapmistim bugunde SAAT 10da yaptim cizgi dunki koyuluktaydi yani dahada koyulasmadi ben artik umudum kesdim olmadi bu seferde kader ne yapim artik ben

anam bu kızda kilo almak istiyo oy ben nirelere gidem:) merak etme bebişin zten şişireck o göbüşünü:)

keşke sen gibi olaydımmm ahhhh anammmm ah anammmmmm :))ne çektimmmm ben çocuuuum karnım çıksında hamile kıyafetleri alayım diye

keşke sen gibi olaydımmm ahhhh anammmm ah anammmmmm :))ne çektimmmm ben çocuuuum karnım çıksında hamile kıyafetleri alayım diye

öyle özel bi formülümde yokki vereyimde kilo alasın ama istersn benden bi on kilo takviye yapabilirz:) hem senin iş görülür hemde benimki:) ya bişey sorcam yarın acep alttanmı üsttenmi bakarlrki?

öyle özel bi formülümde yokki vereyimde kilo alasın ama istersn benden bi on kilo takviye yapabilirz:) hem senin iş görülür hemde benimki:) ya bişey sorcam yarın acep alttanmı üsttenmi bakarlrki?

vir vir vir isterimki ben ama sadce göbüş bölümüne ek yapılcak öyle hesapla :)) bana karından bakılır görmezsek alttan bakarız dedi sanırım o heyecanla hatırlamıyorum ama bir alt geçti o yüzden bugün yapılsın temizlikler ne olur ne olmaz bende aşamınan ağdaya gitcem :)) ayyyy kız çok az kaldı ya gerçi birde saat 4 ü bekle hıhh

niye bize pas vermiyon artık be :)

yine mi misafir yoksaaa ...
gece bir ara girip bir şeyler yazmış gördüm sanki ama belki de meşguldür...
bak mesela ben de çalışıyorum ama di mi, işteyim yanii
türkü de söylüyorum aradaa
gel teskereeee gel teskereeee bebişlerim nerdeeeeeeeeeee

Arkadaşım elimden geldiğince bildiklerimi soyluyorum işte.. İnşallah kafanı karıştırmıyorumdur iyice.. Benimki mesleki deformasyon işte Herşeyi incik cincik bilmem lazım...

Bi git hele doktora, zaten eşinden de tahlil alacak mutlaka e onun oturum kartı gelmeden daha sigortası yoktur, onu bekleyeceksiniz heralde... Ama sen tuttuğunu koparan bi tipe benziyosun git doktoru bi ikna et. Senin tahliller başlasın baksınlar yumurta rezervine falan... Bu arada doğal yoldan deneyin... İnşallah bu yontemlere gerek kalmadan hallocak sizin...

Regl gunleri bi ağrı oluyomuş hamile olsan da ... Ben iki negatifimde de transferin 10. günü adet oldum... hiç teste gerek kalmadan anladık negatifi... Senin geçmedi mi 10. gün?

öbürkünde karnıkımdan bakılmştı belkim tüpte farklı bakıyolardr die sordum:) kız ağda acıtmazmı şuan farklı bi durumdasn bebişin var. hamilelerde tehlikeli oluyomş die duymuştum, çok acıdığı için. artık nekadar doğru nekadar yanlış orasını bilemeyyom.

evet evet evet bak ablam hem çalışır hem bizi yoklar arada :)evet gece girmişti bişeyler yazdı bir dahada haber alınmamdı kendisinden :) yarın buluşuyok demi ya bakın beni yanlız bırakmayın he

sabır yarın öbür gün daha 4 gün var test yaptırmamıza 1 günde neler değişir daha...saat farketmiyor canım bunuda yeni keşfettimmm

:)) kafama taktigimi yapmazsam ortadan ikiye catlarim ben. esim bu sabah itibariyle sigortalidir ben isimi pek sansa birakmam. saka bi yanada canim olanaklar varken neden yararlanmayalim ki. Ama simdiden kafamda tasarladim doktoruma neler soyluyecegimi. bana ikna ederim gibi geliyor. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

alışınca bişi olmuyor bacım mecburen jilete vurmakta istemeyom :) hamişlik sonuna kadan devam etsin temiz oluyor oyle kuzum gerçi doktora danıssamıydımdı ki acep ?

Regl gunleri bi ağrı oluyomuş hamile olsan da ... Ben iki negatifimde de transferin 10. günü adet oldum... hiç teste gerek kalmadan anladık negatifi... Senin geçmedi mi 10. gün?

geçtiiiiiii 23 marttı transferim

regl günüm yarın, test günüm yarın , kızlarla buluşma günü yarın...

gel teskereee gel teskereeee , bebişlerim nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…