Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

alışınca bişi olmuyor bacım mecburen jilete vurmakta istemeyom :) hamişlik sonuna kadan devam etsin temiz oluyor oyle kuzum gerçi doktora danıssamıydımdı ki acep ?

bende kesinlikle vurmam diyodm ama mecbur yapıcam riske atamam valla napıyım:) ama istersen danış sen belki serbest der...

Bugun transferimin 16. Günüüüü ben nasıl 12 gün daha sabredicem Allhım yardım et banaa:KK43:( korkuyorum kese gözükmezse diyee.. Püüüff Rabbim yar ve yardımcımızzz oll!!!!

geçtiiiiiii :KK37: 23 marttı transferim:KK17:

regl günüm yarın, test günüm yarın , kızlarla buluşma günü yarın...:KK52:

gel teskereee gel teskereeee , bebişlerim nerdeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bebikler karnınnda inşallah ya yarın senin mutlu haberinide aldıkmı birde mirandanın bide tüm bekleyenlerinn ohhhhhhhh değmeyin keyfimize :)) yarın napcaz hiç düşündünüzmü yimekmi yicez yoksa bişeylermi içeriz :)

sabır yarın öbür gün daha 4 gün var test yaptırmamıza 1 günde neler değişir daha...saat farketmiyor canım bunuda yeni keşfettimmm

yok canim yok ben hep hissederim bu seferde olmadi bak seninki cikti olsaydi bendede cikardi.
off Allahim sabir ver bu sondu zaten bi daha yapmam tup bebek hersey cok iyi olmasina ragmrn tutmuyorsa Rabbimin bi bildigi vardir ellbet artik dogal yoldan Rabbim nasip etti etti, etmediysede kaderime raziyim:KK43:
3 defa 2Blastosi embiryo transfer edilmisti
bu 4.denemde ise 3 Blastosi embiryo transfer edildi olmadiysada elden birsey gelmiyor:KK43:

evet evet evet bak ablam hem çalışır hem bizi yoklar arada :)evet gece girmişti bişeyler yazdı bir dahada haber alınmamdı kendisinden :) yarın buluşuyok demi ya :KK43: bakın beni yanlız bırakmayın he

bir aksilik çıkmazsa evet , şimdiden ne deyim yaaa...:18:

kocamcım ya negatif olursa nasıl gidicen o moralle diyoo...:KK49:
ya bi git kocam yaaa , diyemiyom tabii...:KK34:

napiim dedim oturur ağlaşırız dedim ...

ben seni tek nasıl gönderiyim dedi , gönderme sen götür dedim. :KK4:( bana değil haa , bebişlerine kıyamıyo valla )
bakalım ya tek gelirim ya kocamcımla gelirim.:KK4:

uyuyamazsam uykusuz gelirim acık gergin olurum , takılmayın hee sakın...:KK37:

ayy ben bugün buralarda bilem durmak istemiyomm...:KK52::KK52:

gel teskere gel teskereee bebişlerim nerdeeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Regl gunleri bi ağrı oluyomuş hamile olsan da ... Ben iki negatifimde de transferin 10. günü adet oldum... hiç teste gerek kalmadan anladık negatifi... Senin geçmedi mi 10. gün?

canim senin bu ucuncu denemenmiydi? :44: peki arada ne kadar sure olmasi gerekiyor. herhalde arka arkasina yapmiyorlardir dimi?

bende kesinlikle vurmam diyodm ama mecbur yapıcam riske atamam valla napıyım:) ama istersen danış sen belki serbest der...

dur kız bende öyle yapım ne olur ne olmaz mikrop neyinde kapabiliriz valla Allah korusun :KK43: yarın geliyon dimi kuzum bi değişiklik varmı ?

yok canim yok ben hep hissederim bu seferde olmadi bak seninki cikti olsaydi bendede cikardi.
off Allahim sabir ver bu sondu zaten bi daha yapmam tup bebek hersey cok iyi olmasina ragmrn tutmuyorsa Rabbimin bi bildigi vardir ellbet artik dogal yoldan Rabbim nasip etti etti, etmediysede kaderime raziyim:KK43:
bu 4.denemde ise 3 Blastosi embiryo transfer edildi olmadiysada elden birsey gelmiyor:KK43:

edanurcum yapma böyle yaa çok üzülüyorumm..İnşş pozitifi göreceksinnn..

:KK19:

canim ya hic stressiz gecermi bu 12gun Allah yardimcimiz olsun.
ben bu sabah yibe test yaptim ayni cikti farklı lik yok dun saat 4te yapmistim bugunde SAAT 10da yaptim cizgi dunki koyuluktaydi yani dahada koyulasmadi ben artik umudum kesdim olmadi bu seferde kader ne yapim artik ben :KK43:
Artik sana kiziyorum ama yaaa su test yapmaktan vazgecin arkadasim ya bak bizde stresliyiz ama bekliyoz ya hem kendine eziyet hem bebegine bu stresle tutacagi varsa da tutmazz yapma boyle lutfenn
niye bize pas vermiyon artık be :)

Canim anca yazilanlari okudum bugun biraz gec kalktim askinda erken uyandim fakat mide bulantim vardi sanirim stresten geri yattim.bu arada 3 ay agda yasak tecrubeli olaraktan beni dinle ayrica aallahtan bir mani cikmazsa bem geliyorum yarin.

canım bak senin için buldum biraz morel verir belki sana linke git orada sirenas adındaki kullanıcının yazısını oku mutlu olman için bir sebep daha herkes bir olmaz ki canımmm...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...upte-kan-testinde-negatif-sonuc-alan-var.html

bebikler karnınnda inşallah ya yarın senin mutlu haberinide aldıkmı birde mirandanın bide tüm bekleyenlerinn ohhhhhhhh değmeyin keyfimize :)) yarın napcaz hiç düşündünüzmü yimekmi yicez yoksa bişeylermi içeriz :)

kafayı çekelim diyorum benn :KK37:
hırsımdan yine başladım grissini kemirmeye, zaten ilaçlarımı almayı unutmuşum.:18:

kumpir yiyelim , ben öyle yapıcam..:KK56:

gel teskereee gel teskereeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bir aksilik çıkmazsa evet , şimdiden ne deyim yaaa...:18:

kocamcım ya negatif olursa nasıl gidicen o moralle diyoo...:KK49:
ya bi git kocam yaaa , diyemiyom tabii...:KK34:

napiim dedim oturur ağlaşırız dedim ...

ben seni tek nasıl gönderiyim dedi , gönderme sen götür dedim. :KK4:( bana değil haa , bebişlerine kıyamıyo valla )
bakalım ya tek gelirim ya kocamcımla gelirim.:KK4:

uyuyamazsam uykusuz gelirim acık gergin olurum , takılmayın hee sakın...:KK37:

ayy ben bugün buralarda bilem durmak istemiyomm...:KK52::KK52:

gel teskere gel teskereee bebişlerim nerdeeee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım benim ya ablam kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap gercekten sorun yok ben benimkine dedim zaten izin vermesede dinlemicemi biliyor :KK70: abim getirsin seni doğru diyor bak oda güzel fikir zaten oturacağımız 2-3 saat bişey hem tanışmış oluruz hemde birbirimize destek oluruz hayırlısı olsun hakkımızda ya negatifi çıkar aklından ...ayyyy kız adet dedinde benim şimdiye çoktan olmam lazımdı ne kadan güzel bir duyguymuş ya adet olmamak olamamak :KK70: yaşasın bebişler şimdi ne diyoruz ovalansın göbüşler mutlu olsun minnak bebişler :KK70:

kafayı çekelim diyorum benn :KK37:
hırsımdan yine başladım grissini kemirmeye, zaten ilaçlarımı almayı unutmuşum.:18:

kumpir yiyelim , ben öyle yapıcam..:KK56:

gel teskereee gel teskereeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

tamam kumpir yirik sen yeterki sıkma canını :) aaaaa ilaçların nerdeki :KK43: getirtme imkanınn yokmu ablam ya:KK43:

tamam kumpir yirik sen yeterki sıkma canını :) aaaaa ilaçların nerdeki :KK43: getirtme imkanınn yokmu ablam ya:KK43:

çantamda yaaa, düşünnn yaniii:KK37:

az bir şeyler yedim de ( grissini ) içicem şimdi onları:KK17:

ben bu bebişlere kafayı taktığımdan beri ayaklı test laboratuarı ve eczane gibi dolaşıyorum:KK37:

gel teskereee gel teskereee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

çantamda yaaa, düşünnn yaniii:KK37:

az bir şeyler yedim de ( grissini ) içicem şimdi onları:KK17:

ben bu bebişlere kafayı taktığımdan beri ayaklı test laboratuarı ve eczane gibi dolaşıyorum:KK37:

gel teskereee gel teskereee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

çok yemişsin şimdi allah için :) benim çantayı görsen ya napcan test sonuçları raporlar ilaçlar :KK70: sidikli test sonucu hepsi çantamda :KK70:

canim senin bu ucuncu denemenmiydi? :44: peki arada ne kadar sure olmasi gerekiyor. herhalde arka arkasina yapmiyorlardir dimi?

Şimdi şoyle 1 tüp bebek denemesi yapıldı 8 yumurta toplandı 7 si dollendi. Bu 7 taneden en hızlı büyüyen bir tane taze yumurta transfer edildi negatif..

Sonra 4 tane yumurtam donduruldu. ama ikili ikili kaplarda... 3 ay bekledim sırayı ilk dondurulmuşu koymak için çağırdılar. İkisi de çozuldu kaptakilerin... daha iyi durumda olan bir taneyi koyup diğerini imha ettiler.. olmadı negatif...

hemen ertesi ay ikinci yumrtayı çozduler, ikiside cozundu gene birini seçip koydular bu pozitif:nazar::emir_bebek:Şu an gündemde konuşulan sirseri...

Benim şimdi donmuş yumurtam da kalmadı 1. tüp bebek tedavim bitti.. dondurulmuş tuttuğu için birinciyi başarılı kabul ediyolar...

Ha eskiden boyle dondurma işlemi olmadığı için 3 taneyi aynı anda koyuyolarmış tuttu tuttu tutmadı yeni tedavi.. işte hormonlar iğneler başa don...

Dondurma işlemi çok güzel hiç hormon almadan bitene kadar dondurulmuşlar dene dur...

dur kız bende öyle yapım ne olur ne olmaz mikrop neyinde kapabiliriz valla Allah korusun :KK43: yarın geliyon dimi kuzum bi değişiklik varmı ?

valla bizimki şu halinle nereye gidicen diyo canım yaa. aslında bende çok istiyorum ama eşimde doğru söylüyo. en azından şu belimin ağrısı filan hafiflesnde sonradan inş rahat rahat yine buluşuruz. daha kötü olurum diede korkuyom.

valla bizimki şu halinle nereye gidicen diyo canım yaa. aslında bende çok istiyorum ama eşimde doğru söylüyo. en azından şu belimin ağrısı filan hafiflesnde sonradan inş rahat rahat yine buluşuruz. daha kötü olurum diede korkuyom.

canım benim ya :KK43: tabikide seninn sağlığın bizim için daha önemli sen nasıl istersen öyle olsun kuzum ..sorun değil yani bir gün evine atlar geliriz bizde hehehe hem evini temziler hemde senin görürüz sen bi iş yapma sakın bu halinle

Şimdi şoyle 1 tüp bebek denemesi yapıldı 8 yumurta toplandı 7 si dollendi. Bu 7 taneden en hızlı büyüyen bir tane taze yumurta transfer edildi negatif..

Sonra 4 tane yumurtam donduruldu. ama ikili ikili kaplarda... 3 ay bekledim sırayı ilk dondurulmuşu koymak için çağırdılar. İkisi de çozuldu kaptakilerin... daha iyi durumda olan bir taneyi koyup diğerini imha ettiler.. olmadı negatif...

hemen ertesi ay ikinci yumrtayı çozduler, ikiside cozundu gene birini seçip koydular bu pozitif:nazar::emir_bebek:Şu an gündemde konuşulan sirseri...

Benim şimdi donmuş yumurtam da kalmadı 1. tüp bebek tedavim bitti.. dondurulmuş tuttuğu için birinciyi başarılı kabul ediyolar...

Ha eskiden boyle dondurma işlemi olmadığı için 3 taneyi aynı anda koyuyolarmış tuttu tuttu tutmadı yeni tedavi.. işte hormonlar iğneler başa don...

Dondurma işlemi çok güzel hiç hormon almadan bitene kadar dondurulmuşlar dene dur...

anaaaammmm ne zormus bu isler ya..benim kafa hepten karisti birazcikta tirstim :KK25: ama basarili olani 1.kabul ediyorlarmis ya bak ona sevindim cunku sigorta toplam 3 denemeyi karsiliyor. ben bu islemleri yaptirayim diyene kadar 60 a gelirim artik :KK53: gidip o doktorun sacini basini yolucam ben :KK37:

Artik sana kiziyorum ama yaaa su test yapmaktan vazgecin arkadasim ya bak bizde stresliyiz ama bekliyoz ya hem kendine eziyet hem bebegine bu stresle tutacagi varsa da tutmazz yapma boyle lutfenn

canim elimde degil belki erkenden ogrenirin biraz rahat geciririm bugunleri diyorum ben bu huyumu hic sevmiyorum ama elimde degil hepsindede boyle negatiftim ve sonucta negatif olmustu bu sefer kendime soz verdim positif olacam diye sma olamiyorum.

edanurcum yapma böyle yaa çok üzülüyorumm..İnşş pozitifi göreceksinnn..

canim inşaallah mucize olur bans yoksa baska türlü hayal geliyor bana

X