Kan verdim eve dönüyorum
Akşam 8 de arayıp sonucu öğreneceğiz
Bugün benim günüm 4 Nisan.
Bana dua edin kızlar nolur....
Kan verdim eve dönüyorum
Kan verdim eve dönüyorum
Kan verdim eve dönüyorum
hayırlı haberlerle gel inşaallah....[sıze=3]kan verdim eve dönüyorum
akşam 8 de arayıp sonucu öğreneceğiz
bugün benim günüm 4 nisan.
Bana dua edin kızlar nolur....[/sıze]
Müjdeli haberlerini bekliyoruz... Neden akşam 8 e kadar bekletiyorlar ki?
kızlarrr iyigeceler ben bugün biraz streslendim biliyorsunuz gebelik testi yapıyorum hergün bugünde yaptım biraz daha netleşmiş ama ben sürekli stres oluyorum bişey olcak diye...gerçi daha kan testinle onaylatmadık ama erken başladım telaşa....şimdi size bir kaç sorum olcak cahilliğimin kusuruna bakmayın ilk kez gebelik testleri pozitif veriyor 10 yıldır ondan yani. şimdikkk bu bebeler bana tutundu diyelim testlere göre beni bıraktıkları zaman ( allah korusun ) bende kanama olması şart dimi öyle cart diye bırakamazlar dimi yaa gaz sancım var karnım hafiften agrıyor bugün sanki beni bırakıyorlarmış gibi hissediyorum ve sürekli testle onları kontrol altında tutmak istiyorum sürekli bakıp duruyorlarmı diye tuhafım bugün yani hayırlısıyla 8 nisanda kan da sonuç alsam rahatlicam herhalde...kızlar lütfen cevap verin bana...
canım sana şunu söyliyeyim tutacaksa her türlü tutar merak etme sen ...kımıldamaya korkuyorum diyorsun bu senin için daha kötü ..aklın sürekli bebiklerde oluyor valla ben 3 gün yattım sonra attım kendimi sokaklara :))) arabayla ne tümseklerden ne çukurlardan geçtil bak şükürler olsun bebiklerim benimle :)..bebeişin seninle annesi kendine stres yapıpta bebeginide üzme ..:))şimddiiiiiiii ne diyoruz
ovalansın göbüşler ,mutlu olsun bebişler :))
oyle bişey olsa mutlaka görürsün canım benim benim ilk transferimde 8 veya 9 uncu gündü sanırım şakır şakır kanamam gelmiştisen şimdi bunları düşünüp aslında daha çok üzüyosun bebişini sor tabikide aklına takılan ne varsa sor ama kendin adına hep negatif düşünme canım benim sanada canınada yazık günah biz senin sorularını her zaman yanıtlarız ..bebiklerin seninle merak etme annesi ben inanıyorum buna ...
yaa kızlar bişey daha sorcam benimmm çok çişiiiiiiiiiiiiiiimmmmm geliyor normalmi :)))))))))))
Aminnnnnn, inşallah...Meraba kızlar,şimdi size çok güzel bi bebiş hikayesi anlatıcam ,mucize dolu bir hikaye bu.banada akrabalarımız anlattı bir akrabamızın hikayesi.eşimin bir akrabası bu çift.bizler gibi yılarca çocuk sahibi olmak için çırpınan bi çift.maddi durumları gayet iti bu çiftin.bir çok tedavinin ardından çocuk sahibi olamamışlar.17 yıllık evliliklerine 13kere tüp bebek denemesi sığdırmışlar.ve hepsinde sonuç negatif.doktorların dediği ise siz eşolarak biririnizden çocuk sahibi olamazsınız.başka eşlerle evli olsanız gayet normal çocuğunuz olur.artık onca denemeden sonra umutlarını kesmişler,vazgeçmişler.çocuk esirgemye başvurmuşlar evlat edinmek için,ve yeni doğmuş bi kız bebişi almak için bütün işlemleri bitmek üzereymiş.günlerden bir gün kadının adeti gecikmiş,yıllarca her ay test yapan kadın o ay yapmamış.umududa yok ya artık,demiş ben artık 40 yaşını geçtim heralde menopoza girdim.doktora gitmiş muayene olmak için.doktor ne dese beğenirsininz!hamilesiniz demiş doktor.kadın şok nasıl olur doktor .olmuş işte demiş doktor hamilesiniz.kadın doktora sormuş ne yapayım doktor onca denemeden sonra olmadı şimdi oldu neyapayım hastanedemi yatayım yatakta evdemi yatayım ona bişey olmasın diye.doktor.kızım demiş tıp sana olmaz sizin çocuğunuz kesinlikle derken sen hamile kaldıysan bu rabbimin bir mucizesidir.hiç bişey yapma onu veren allah onu korurrda merak etme.bu allahın kesinlikle mucizesidir kızlar.şimdi dünya tatlısı bir oğulları var.diyeceğim oki kızlar mesele teslimiyet,Allahtan gelene bütün gönlümüzle razı olup kabul edebilmek.bunu başardığımız gün bebeklerimiz bizimle.rabbim hepimizi ondan gelene razı olanlardan eylesin.hakkımızda hayırlısını nasip etsin,bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.aminnnn.
evey canım inşallah 8 Nisan bizim bayramımiz olur once tabi 5 nisancilari kutlariz sonra inşallah
8 Nisancilarida
gunaydin sevgili elif,
seni burda gorunce hemen yazayim istedim. biraz once aile hekimimi aradim sali gunu ogleden sonra saat 4e randevu aldim. israr edicem sevk etmesi icin. bakalim ne diycek.
Kan verdim eve dönüyorum
Kan verdim eve dönüyorum
Epey oldu kk ya ugramayali ,güzel haberlerinizi okudum az önce allah kucaklariniza almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin ınş...bbizde bugün keseyi gördük ikiz bebek bekliyoruz allahın izniyle biri 4 hafta 5 gunlukmus digeride 4 hafta 6 günlük :))) 19 unda kalp atislarini duycaz kismetse sevincimi mutlulugumu anlatamam sizlere... allah herkese nasip etsin allah kimseyi evlat özlemiyle sinamasin...dualarim sizinle kızlar sizde DUALARINIZI eksik etmeyin ....
Kan verdim eve dönüyorum
gunaydin sevgili elif,
seni burda gorunce hemen yazayim istedim. biraz once aile hekimimi aradim sali gunu ogleden sonra saat 4e randevu aldim. israr edicem sevk etmesi icin. bakalim ne diycek.
günaydın kızlaaaar günaydın ablamm nasılsın iyisin inş...
Ay hadi inşallah ikna et şu hekimi... Salı benim de 3ü çeyrek geçe ilk ultrason randevum var... Gel biz de hollanda da 9 nisanı bekleyen grup olalım :13:
tam mesajının altına bak görersin
gel teskere , gel teskereeeeeee
Ay hadi inşallah ikna et şu hekimi... Salı benim de 3ü çeyrek geçe ilk ultrason randevum var... Gel biz de hollanda da 9 nisanı bekleyen grup olalım :13:
ablam sakin ol :) 8nisandamı gitçen gerçekten?