Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kan verdim eve dönüyorum
Akşam 8 de arayıp sonucu öğreneceğiz
Bugün benim günüm 4 Nisan.
Bana dua edin kızlar nolur....

Kan verdim eve dönüyorum

Rabbim pozitifi nasip etsin canım...
Hayırlısıysa eğer edecektir de zaten...
Olamazsa çok üzülmemeye çalış lütfen

Dualarım seninle

Müjdeli haberlerini bekliyoruz... Neden akşam 8 e kadar bekletiyorlar ki?

gunaydin sevgili elif,

seni burda gorunce hemen yazayim istedim. biraz once aile hekimimi aradim sali gunu ogleden sonra saat 4e randevu aldim. israr edicem sevk etmesi icin. bakalim ne diycek.

Lütfen bu kadar stres yapma , bebişlerinden endişelenme ... Çok iyi bilmiyorum , giderlerse - Rabbim esirgesin -anlarsın. Gaz sancıların , hafif karın ağrıların hepsi normal...Ben de yaşadım aynılarını ...Pardon pardon diye diye gaz senfonisi dinlettim annemle eşime Test yapmayı bırak,kendini iyi hissettirmeyen hiç bir şeyi yapma... TV de duygusal filmleri bile izleme , o derece

Rabbim sonuna kadar mutlulukla , huzurla yaşamayı nasip etsin.

Evet miacım mayacımın da dediği gibi... streslenmeyin... stressten bebişler tutunamaz sonra... Mutlu olun , pozitif olun, bebişlerde desinki " ayyy bizim annemiz daha bizi görmeden mutlu , tutunalım, güzel güzel büyüyelim, bizi görsün daha mutlu olsun derler"... derler valla

yaa kızlar bişey daha sorcam benimmm çok çişiiiiiiiiiiiiiiimmmmm geliyor normalmi :)))))))))))

Normalll , hamileliğin en erken belirtilerinden biridir,bebeiş büyüdükçe , mesaneyi daraltır, daralan mesane de baskıya uğrar...hadiii hooopp tuvaletee... endişe yok endişe yoooooookkkkk

Aminnnnnn, inşallah... Okurken fena oldum ya, Rabbim tüm bekleyenleri bebişlerle ödüllendirsin.

evey canım inşallah 8 Nisan bizim bayramımiz olur once tabi 5 nisancilari kutlariz sonra inşallah
8 Nisancilarida

bu topik uğurlu topik... sırası gelen herkes kutlanacak haberler verecek, görersinizzz

gunaydin sevgili elif,

seni burda gorunce hemen yazayim istedim. biraz once aile hekimimi aradim sali gunu ogleden sonra saat 4e randevu aldim. israr edicem sevk etmesi icin. bakalim ne diycek.

Hayırlısıyla olsun canım bundan sonraki süreç... Güzel haberlerini paylaşmanı bekliyorum sabırsızlıkla...
Israr fayda etmezse döv onu , ben arkandayımm...

Rabbim yardımcımız olsun, bebişlerimizi nasip etsin, sağlıkla huzurla, hayırlı evlat olsunlar.

Kan verdim eve dönüyorum

canım benim Allahın izniyle pozitifi alırsın inşallah.. Ama kendini negatifi de hazırla ve üzülme demem çünkü elinde olmaz ama elinden geldiğince yıpratma kendini eğer olmamışsa vardır zamanı Rabbim en kısa zamanda bebeğini sana kavuşturacaktır. dualarım seninle ve bebiş isteyen herkesle....

Allah onları sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

Kan verdim eve dönüyorum

e hadi hayırlısı bakalım. inşallah senin güzel haberinle de mutlu oluruz.

gunaydin sevgili elif,

Ay hadi inşallah ikna et şu hekimi... Salı benim de 3ü çeyrek geçe ilk ultrason randevum var... Gel biz de hollanda da 9 nisanı bekleyen grup olalım :13:

Sevgili Topikdaşlar
Bugün 4 Nisan 2013 perşembe ...
Şimdi haberler
Yarına , test günümeee 24 saatten az kalmışken , karnım ağrımaya başladı , akıntım çoştu... İçim pır pır, çok heyecanlıyım
Ne yapacağımı ne yazacağımı bilemiyorum...düşündüm kii

ben en iyisi 8 nisanda test yapıyımmm

Ayyyy helecan helecannnn

Ovalansın göbüşler, mutlu olsun bebişler...

Gel teskere , gel teskereeeee , bebişlerim nerdeeeee

Ay hadi inşallah ikna et şu hekimi... Salı benim de 3ü çeyrek geçe ilk ultrason randevum var... Gel biz de hollanda da 9 nisanı bekleyen grup olalım :13:

:)) ben tekrar aradim valla 1 gun daha bekliyemiycem. pazartesi sabah 9a aldim. pazartesi erkek doktor var. onlar daha anlayisli oluyorlar. bakalim o ne diycek. senin yolladigin Amsterdam VU hastenesinin sitesini inceledim canm bu sabah. 3 ay bekleme suresi varmis. oraya gelinceye kadar daha tahliller falan olucak. okuyunca icime kurt dustu benim bu kadar zamanim yokki

tamam , siz de Hollanda grubumuz olun, sonra Türkiye'ye geldiğinizde , birleşelimm

ayyyy ne güzel olur vallaaaa

sonra hepimiz hareketimizi yaparız

Ovalansın göbüşler,mutlu olsun bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…