- 5 Mart 2011
- 817
- 16
canim senin icin tekrar ekledim bunlar ovulasyon testi senin hemin ilk dakkadami cikti benimkiler hep 10daakda cikti gerci diger gunler hic cikmamisti saatler bile gecmisti
ya çizgiler hemen çıkıyor renklenmeleri 10 dk buluyorrr..inşallah hadi bakalım maşallah diyelim devam etsin koyulaşmaya yumurtlamadığımıza göre var bişiler...
amin canim inşaallah çünkü daha oce hic yoktu bugun cikmaya basladi
seninkilerede maşallah senin ok dir artık
nebilim işte bende böyle test gününe kadar yuvaklancam yukardaki ovuda ilk çıktığı zamankini gördünmü seninki gibi öncesinde bendede çıkmıyordu anlican umut var...
Meraba kızlar,şimdi size çok güzel bi bebiş hikayesi anlatıcam ,mucize dolu bir hikaye bu.banada akrabalarımız anlattı bir akrabamızın hikayesi.eşimin bir akrabası bu çift.bizler gibi yılarca çocuk sahibi olmak için çırpınan bi çift.maddi durumları gayet iti bu çiftin.bir çok tedavinin ardından çocuk sahibi olamamışlar.17 yıllık evliliklerine 13kere tüp bebek denemesi sığdırmışlar.ve hepsinde sonuç negatif.doktorların dediği ise siz eşolarak biririnizden çocuk sahibi olamazsınız.başka eşlerle evli olsanız gayet normal çocuğunuz olur.artık onca denemeden sonra umutlarını kesmişler,vazgeçmişler.çocuk esirgemye başvurmuşlar evlat edinmek için,ve yeni doğmuş bi kız bebişi almak için bütün işlemleri bitmek üzereymiş.günlerden bir gün kadının adeti gecikmiş,yıllarca her ay test yapan kadın o ay yapmamış.umududa yok ya artık,demiş ben artık 40 yaşını geçtim heralde menopoza girdim.doktora gitmiş muayene olmak için.doktor ne dese beğenirsininz!hamilesiniz demiş doktor.kadın şok nasıl olur doktor .olmuş işte demiş doktor hamilesiniz.kadın doktora sormuş ne yapayım doktor onca denemeden sonra olmadı şimdi oldu neyapayım hastanedemi yatayım yatakta evdemi yatayım ona bişey olmasın diye.doktor.kızım demiş tıp sana olmaz sizin çocuğunuz kesinlikle derken sen hamile kaldıysan bu rabbimin bir mucizesidir.hiç bişey yapma onu veren allah onu korurrda merak etme.bu allahın kesinlikle mucizesidir kızlar.şimdi dünya tatlısı bir oğulları var.diyeceğim oki kızlar mesele teslimiyet,Allahtan gelene bütün gönlümüzle razı olup kabul edebilmek.bunu başardığımız gün bebeklerimiz bizimle.rabbim hepimizi ondan gelene razı olanlardan eylesin.hakkımızda hayırlısını nasip etsin,bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.aminnnn.
amin canim inşaallah umut vardir ya benimkiler galiba gec tutundular seninki kac gun sonra koyulssti ovulasyon testin benim gibi olduktan sonra
Kizlar masallah subhanallah cok sevibdim tebrik ederim sizi rabbim daim etsin inşallahEki Görüntüle 675153
Benim transferden 8 iğneden 14 gün sonraki ilk testim... Oldukça silikti... Ben de sevinmek için kan testini bekledim... ama annemler halay çekti... Onlar gibi gamsız olabilmeyi isterdim :) hamilesin sen kızım deyip durdular...
Kiyamam sana yaa gececek insallah canim.Bebisler gunaydin :) tubik , breezey, miranda ve diger tum kaderdaslarim hepinizi cok seviyor ve cok opuyoyorum ... Kizlar ya uyumaktan basimi kaldiramiyorum .. Hamis olupta boyle olan varmi aranizda ya bulantilarimda cok cok fazlahep halsizim ruh gibiyim
canim hepsinin arasinda 1gunmu var yoksa daha fazlami ha bide ilk idrarlanmi yaptin
evet canım 5 6 7 günler sabah ilk idrarlan yapıyorum sonra akşamda yapıyorum arada çok fark olmuyor bide 5 ten önce 4 .gün ovu testim var ondaaa daha silikkk
evet canım 5 6 7 günler sabah ilk idrarlan yapıyorum sonra akşamda yapıyorum arada çok fark olmuyor bide 5 ten önce 4 .gün ovu testim var ondaaa daha silikkk
hmm canim bende öğle 4te yaptim normalde ovulasyon testini ilk idrarlan yapmayin diyorlar neyse inşallah bende koyu cift cizgiyi gorurum
denedim farketmedi canım sabahları 1 tık daha koyu oluyor ama anlaşılmıyor çok fazla yarında haberlerini beklicem canım koyulaşır inşallahh
amin canim inşaallah inan bugün bunu bile gördüğümde elim ayagim titredi nasil güzel bir hismis ama sonra ya yanlislikla varsa dedim bide koyuda degil yjne hemen umutsuzlugs kapildim
nededim sana kan sonucuna kadar umutsuzluğa kapılmak yok gerçi sana diyorum arada bende kapılıyorum hala ama toparlıyorum hemn kendimi sonra ...8 nisan diyelim bizde kızlara inattttttt......5 nisancılaraaaaaaaaaaaa
Merhaba arkadaşım öncelikle senin adına üzüldüm.Bugün sana yazmıştım ama daha sonra baktım yazdıklarımı göremedim sanırım bi sorun oldu,geçte olsa yeniden yazmak istedim.Bizim sorunumuz azosperm.İlk denememi Eylül'de yapmıştım 13 yumurta toplanmıştı 2 embriyo transfer edildi.Sperm kalitesinden dolayı diğer embriyoların dondurulacak kaitede olmadığını söylediler.2.denemem de 10 yumurta toplandı ama bu sefer yumurta kalitesinin çok iyi olmadığını söylediler.ilk önce 1 tane embriyo oluşmuştu daha sonrada 1 tane daha gelişmiş ve 2 adet embriyo transfer ettiler.2.embriyo sürpriz olmuştu ve o nedenle bana dahada çok umut olmudu ama malesef sonuç yine malesef negatif oldu.Allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın.Bundan sonrası içinde sabrımızı versin inşallah.Sende dediğin gibi tedavine devam et pes etme ve kendine iyi bak.Geç cevapladığım için de kusura bakma.