Meraba kızlar,şimdi size çok güzel bi bebiş hikayesi anlatıcam ,mucize dolu bir hikaye bu.banada akrabalarımız anlattı bir akrabamızın hikayesi.eşimin bir akrabası bu çift.bizler gibi yılarca çocuk sahibi olmak için çırpınan bi çift.maddi durumları gayet iti bu çiftin.bir çok tedavinin ardından çocuk sahibi olamamışlar.17 yıllık evliliklerine 13kere tüp bebek denemesi sığdırmışlar.ve hepsinde sonuç negatif.doktorların dediği ise siz eşolarak biririnizden çocuk sahibi olamazsınız.başka eşlerle evli olsanız gayet normal çocuğunuz olur.artık onca denemeden sonra umutlarını kesmişler,vazgeçmişler.çocuk esirgemye başvurmuşlar evlat edinmek için,ve yeni doğmuş bi kız bebişi almak için bütün işlemleri bitmek üzereymiş.günlerden bir gün kadının adeti gecikmiş,yıllarca her ay test yapan kadın o ay yapmamış.umududa yok ya artık,demiş ben artık 40 yaşını geçtim heralde menopoza girdim.doktora gitmiş muayene olmak için.doktor ne dese beğenirsininz!hamilesiniz demiş doktor.kadın şok nasıl olur doktor .olmuş işte demiş doktor hamilesiniz.kadın doktora sormuş ne yapayım doktor onca denemeden sonra olmadı şimdi oldu neyapayım hastanedemi yatayım yatakta evdemi yatayım ona bişey olmasın diye.doktor.kızım demiş tıp sana olmaz sizin çocuğunuz kesinlikle derken sen hamile kaldıysan bu rabbimin bir mucizesidir.hiç bişey yapma onu veren allah onu korurrda merak etme.bu allahın kesinlikle mucizesidir kızlar.şimdi dünya tatlısı bir oğulları var.diyeceğim oki kızlar mesele teslimiyet,Allahtan gelene bütün gönlümüzle razı olup kabul edebilmek.bunu başardığımız gün bebeklerimiz bizimle.rabbim hepimizi ondan gelene razı olanlardan eylesin.hakkımızda hayırlısını nasip etsin,bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.aminnnn.