Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlarrr ben yatıyorummm, hepinize iyi gecelerrr

kısmetse yarına kaldığımız yerden devam ederiz...

yatmadan önceeee

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

ovalandı göbüşler mutlu oldu bebişler ablacım :) iyi geceler allaha emanet olun bebiklerimize iyi bak :)

kızlarrr ben yatıyorummm, hepinize iyi gecelerrr

kısmetse yarına kaldığımız yerden devam ederiz...

yatmadan önceeee

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

tamam ablacm bebişlerle sana Allah rahatlık versin hayırlı gecelr kocamaaaaaaan öpüldünüz:)

ayy nerden geldin sen , gecenin bu vakti sevince boğdun hepimizi...

Maşallah Subhanallah , sonuna kadar hep bu sevinçle gidersiniz.

ayyy çokkk sevindimmmmm

Allah hepinize böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin canım sağlıkla bebeklerinize bi an önce kavusun ınş ...

canım bişey daha sorcam sana kan degerlerin kaçtı ya benim kan değerlerime göre doktorum büyük ihtimalle tektir dedi ama belki bir umut kesecikler 2 tane görünür belki

Benim 11. Gün 100.3 14.gün 344.7 di...umarım sendede iki tane oluşur canım benim :)))) senin değerler kaçtı ki ?

Benim 11. Gün 100.3 14.gün 344.7 di...umarım sendede iki tane oluşur canım benim :)))) senin değerler kaçtı ki ?

ben 7 ci gün öğrendim hamiş olduğumu 7 ci gün 44 dü, 9 uncu gün 108 oldu en son 13 üncü gün 664 olmuş teyzesi :) bugün daha 16 ncı günümüze giriyoruz ama bi daha test yaptırma dedi doktorum cuma gitcez ya zaten o yüzden :)

Ben toplamda iki kez test yaptım başka istemedi doktor bugün sipalarin keselerini gördük işte...Bana ikiz gibi geldi ama :) inşallah öyledir bebislerini bi an önce görürsün ...

Ben toplamda iki kez test yaptım başka istemedi doktor bugün sipalarin keselerini gördük işte...Bana ikiz gibi geldi ama :) inşallah öyledir bebislerini bi an önce görürsün ...

ayyyyy inşallah ya :)gerçi tekte olsa sorun yokta yinede ikiz olsa çok daha güzel olur :)bakalım işte zamanda geçmiyor cumayı bekliyoruz :)

valla insan her aşamasında mirak ediyo. inş öyle dua ediyorum meleklerimde bekletmesin bizahmet:) peki kalp atışı için nezaman çağırırlrki acep?

bence bizi ayın 20 gibi falan çagırırmı ki kuzum ya bilmiyorum ki bir an önce görsek bebişlerimizide pıt pıtlarınıda :)

canim maşallah hayirli olsun Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah darisida bize inşallah.
bende bugun transferimin 7.gunundeyim 3tane transfer edildi bakalim 4.denemem insallah tutunmuslardir bana.
canim sende belirti hic oldumu?

iyi geceler kizlar nasilsiniz?
HAMISLERE bir uyari yormayin bu bebisleri bilgisayar basinda masallah hic durmuyorsunuz bende safak sayiyorum son 5gun:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…