kızlarrr ben yatıyorummm, hepinize iyi gecelerrr
kısmetse yarına kaldığımız yerden devam ederiz...
yatmadan önceeee
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
kızlarrr ben yatıyorummm, hepinize iyi gecelerrr
kısmetse yarına kaldığımız yerden devam ederiz...
yatmadan önceeee
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
ayy nerden geldin sen , gecenin bu vakti sevince boğdun hepimizi...
Maşallah Subhanallah , sonuna kadar hep bu sevinçle gidersiniz.
ayyy çokkk sevindimmmmm
Saol teyzesiiiiii)) ...buraya sürekli girip aranıza katilamiyorum ama hepiniz bilinki hep dualarimdasiniz ,bizi en çok biz anlarız ....
canım bişey daha sorcam sana kan degerlerin kaçtı ya benim kan değerlerime göre doktorum büyük ihtimalle tektir dedi ama belki bir umut kesecikler 2 tane görünür belki
evet canım hepimiz iyiki varız çok sağol. yaşasın bebişlerimz:)
Benim 11. Gün 100.3 14.gün 344.7 di...umarım sendede iki tane oluşur canım benim :)))) senin değerler kaçtı ki ?
Tarihiniz bellimi kese içintubikim ya çok heyecanlıyım kuzum ya sence göstercekmi bu sıpalar kendilerini :))
Tarihiniz bellimi kese için?
ben 7 ci gün öğrendim hamiş olduğumu 7 ci gün 44 dü, 9 uncu gün 108 oldu en son 13 üncü gün 664 olmuş teyzesi :) bugün daha 16 ncı günümüze giriyoruz ama bi daha test yaptırma dedi doktorum cuma gitcez ya zaten o yüzden :)
Ben toplamda iki kez test yaptım başka istemedi doktor bugün sipalarin keselerini gördük işte...Bana ikiz gibi geldi ama :) inşallah öyledir bebislerini bi an önce görürsün ...
tubikim ya çok heyecanlıyım kuzum ya sence göstercekmi bu sıpalar kendilerini :))
5 nisan teyzesi :)
tubikim ya çok heyecanlıyım kuzum ya sence göstercekmi bu sıpalar kendilerini :))
valla insan her aşamasında mirak ediyo. inş öyle dua ediyorum meleklerimde bekletmesin bizahmet:) peki kalp atışı için nezaman çağırırlrki acep?
Epey oldu kk ya ugramayali ,güzel haberlerinizi okudum az önce allah kucaklariniza almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin ınş...bbizde bugün keseyi gördük ikiz bebek bekliyoruz allahın izniyle biri 4 hafta 5 gunlukmus digeride 4 hafta 6 günlük :))) 19 unda kalp atislarini duycaz kismetse sevincimi mutlulugumu anlatamam sizlere... allah herkese nasip etsin allah kimseyi evlat özlemiyle sinamasin...dualarim sizinle kızlar sizde DUALARINIZI eksik etmeyin ....
senin ağa gösterir belkim:)
Oyyy annesi az kalmış,,hayırlısıyla gör keselerini ınş.....o mutluluğu sana tarif edemiyorum 5 nisanda gorcem seni...))
bence bizi ayın 20 gibi falan çagırırmı ki kuzum ya bilmiyorum kibir an önce görsek bebişlerimizide pıt pıtlarınıda :)