Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Meraba kızlar,nasılsınız bakalım.yakızlar bugün beni endişeler sardı,adet sancısına benzeyen sancılar var bende bugün.belimağrıyo.sancılar sürekli devam etmiyo.tam rahime birden bi sancı giriyo böyle sanki bçak saplanır gibi biraz sonra geçiyo.bazende sağ kasığa aynen.sürekli olsa dayanılmaz zaten.acaba diyorum bebiklerim gideceklermi.ben dayanamam yaa:KK43:bakıyorum belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.uyku var,halsizlik var,baş dönmesi var,dün akşam ağzımda birden acaip bi tat hissettim,karnımda şişlik ver,sık sık az tuvalete çıkıyorum,bacak ağrısı yaşadım,göüslerde şişlik var,bikaçgündürde birden iğne batar gibi sızlıyolar,bide bunu ilk defa gördüm göüslerimin kenarları beze beze böyle kabardı,küçük küçük sivilce gibi beyaz bazıları bazılarıda daha büyük kabarık pembe,şimdi bunlara bakınca diyorum hamileyim heralde,sancı gelincede diilim diyorum.günde elli kere fikir değiştiriyorum valla,hamileyim,dilim,hamileyim,diilim diye:)inşallah hamileyimdir.bi yarın kaldı.öbür gün kan tahlili günüm.yarın nasıl geçecek bilmiyorumki.günler yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor.düşündükçe bayılacak gibi oluyorum heyecandan,kalbim güm güm çarpmaya başlıyor.benim gibi bekleyen herkese rabbim sabır versin pozitifleri görelim inşallah.hamişlerde kese kalp atışı herbişeyleri görsünler inşallah.ay ne çok yazmışımm:KK37:

Meraba kızlar,nasılsınız bakalım.yakızlar bugün beni endişeler sardı,adet sancısına benzeyen sancılar var bende bugün.belimağrıyo.sancılar sürekli devam etmiyo.tam rahime birden bi sancı giriyo böyle sanki bçak saplanır gibi biraz sonra geçiyo.bazende sağ kasığa aynen.sürekli olsa dayanılmaz zaten.acaba diyorum bebiklerim gideceklermi.ben dayanamam yaa:KK43:bakıyorum belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.uyku var,halsizlik var,baş dönmesi var,dün akşam ağzımda birden acaip bi tat hissettim,karnımda şişlik ver,sık sık az tuvalete çıkıyorum,bacak ağrısı yaşadım,göüslerde şişlik var,bikaçgündürde birden iğne batar gibi sızlıyolar,bide bunu ilk defa gördüm göüslerimin kenarları beze beze böyle kabardı,küçük küçük sivilce gibi beyaz bazıları bazılarıda daha büyük kabarık pembe,şimdi bunlara bakınca diyorum hamileyim heralde,sancı gelincede diilim diyorum.günde elli kere fikir değiştiriyorum valla,hamileyim,dilim,hamileyim,diilim diye:)inşallah hamileyimdir.bi yarın kaldı.öbür gün kan tahlili günüm.yarın nasıl geçecek bilmiyorumki.günler yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor.düşündükçe bayılacak gibi oluyorum heyecandan,kalbim güm güm çarpmaya başlıyor.benim gibi bekleyen herkese rabbim sabır versin pozitifleri görelim inşallah.hamişlerde kese kalp atışı herbişeyleri görsünler inşallah.ay ne çok yazmışımm:KK37:

canım rabbim bilir herşeyin en doğrusunu ama yazdıkların sanki hamişlik belirtileri gibi bence sancıyıda fazla takma bende cok yaşadım o sancıyı malesef :) olcak bunlar annesi dayancaz artık napalım :)hadi bakalım ayın 5 inde seninnde hamiş haberlerini alırız inşallah canım ya :)sancılarım olunca ben ayak altıma sıcak su torbası koyuyordum iyi geliyor sende dene istersen :) üşütmüşte olabiliriz malum havalar bi gidip bi geliyo :) çok az zamanın kalmış testine ne güzel sabretmişsin bu zamana kadar ben olsam dayanamazdım ki zaten dayanamadımda benim pıtırcığım 7 ci gün ceeee dedi annesine :KK70: darısıda sana inşallah

canım rabbim bilir herşeyin en doğrusunu ama yazdıkların sanki hamişlik belirtileri gibi bence sancıyıda fazla takma bende cok yaşadım o sancıyı malesef :) olcak bunlar annesi dayancaz artık napalım :)hadi bakalım ayın 5 inde seninnde hamiş haberlerini alırız inşallah canım ya :)sancılarım olunca ben ayak altıma sıcak su torbası koyuyordum iyi geliyor sende dene istersen :) üşütmüşte olabiliriz malum havalar bi gidip bi geliyo :) çok az zamanın kalmış testine ne güzel sabretmişsin bu zamana kadar ben olsam dayanamazdım ki zaten dayanamadımda benim pıtırcığım 7 ci gün ceeee dedi annesine :KK70: darısıda sana inşallah

Öyle tabiki canım benim,herşeyin endoğrusunu rabbim bilir,hamiş olsam hepsine razıyım ben dayanamayacağım şey yok gibi.ama işte bu sancı beni endişelendiriyor.yarında bi geçse artık dayanamıyorum.benim ikinci tüp denemem canım.geçen defa kan testinden bi gün önce evde idrarla baktımikinci çizgiyi gördüm ve 7 senede onca test yapmaşım hiç ikinci çizgiyi görmemişim normal olarak hamileyim dedim ve ertesi gün kanda değer 3.17 çıkınca yıkıldım.öyle hayak kırıklığım çok fazla oldu.emin gibiydim çünkü.birden şok oldum inanamadım.o yüzden şimdi test yapmadım.bi kaç kere eşime söyledim yapalım diye.hayır kesinlikle diyince oda.vazgeçtim sonra.inşallah bi yada bikaç pıtırcıkta bana ceee der canım.allah kucağınada almayı nasip eder inşallah.

ARkadaşlar bugün bu 3. Yazışım yardımcı olursanız sevinirim transferimin 9. Günü kan testi yaptım negatif çıktı.. Bu şekilde negatif çıkıp 12 günde normal gününde kanda test yaptıran arkadaşlar veya duyduğunuz pozitif sonuç alanlar varmı cevaplarsanız sevinirim ....

kocamla azcık kestireyim dediydim neler kaynatmıssınız yine kuzum breezeyim :) canımsın ya sende olmasan var ya neşe getirdin valla bizlere kız yeminle :)iyiki tanııdık seni :)mamik yedinmi annesi bebişlerin açtır bugün grissini takırdatıp durdun :)

evettt hatta yarının yemeklerini bile yaptım , onlardan bile yedim.. ayy çok az yiyorum ben yaa, nolucak benim halimmm:KK56::KK1:

cuma gün yani ayın 5inde 5 +5 olcaz doktor kese görmeye cagırdı sizce erkenmi yada görünürmü bilemedim şimdi :)) bide ne güzel oldu ya 5+5 ayın 5 i hihihiih var bu 5 te bişiy ben diyim size :)

var o 5 te bir şey , evet ... doktor çağırdıysa biliyordur canım... ama bana sorarsan senin ağa görünür valla. bacak bacak üstüne atmıştır şimdi , elinde de tesbihi:KK1:

ARkadaşlar bugün bu 3. Yazışım yardımcı olursanız sevinirim transferimin 9. Günü kan testi yaptım negatif çıktı.. Bu şekilde negatif çıkıp 12 günde normal gününde kanda test yaptıran arkadaşlar veya duyduğunuz pozitif sonuç alanlar varmı cevaplarsanız sevinirim ....

benim bilgim ve fikrim olmadığı için yazmamıştım canım , ama ilgilenilmediğini düşündüğün için en azından fikrim yok diye yazayım dedim.:KK50:

bak arkadaşımmm :KK37::KK1:

hepimiz ya hamileyiz yada olduğumuzu anlamaya çalışıyoruz..:18:.
sen her "acaba mı " dediğinde , bebişin / bebişlerin " annnnnneeeeeee biz burdayız " diye bağırıyorlar, o sancılar onların bağırışı :KK34:

o yüzden her sancılandığında yapman gereken bir hareket yazıyorum sana , aç yada tok farketmez , her sancın geldikçee:KK49:

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

benimde bu konuda bilgim yok canım ya inan bana :KK43:

evettt hatta yarının yemeklerini bile yaptım , onlardan bile yedim.. ayy çok az yiyorum ben yaa, nolucak benim halimmm:KK56::KK1:

var o 5 te bir şey , evet ... doktor çağırdıysa biliyordur canım... ama bana sorarsan senin ağa görünür valla. bacak bacak üstüne atmıştır şimdi , elinde de tesbihi:KK1:

benim bilgim ve fikrim olmadığı için yazmamıştım canım , ama ilgilenilmediğini düşündüğün için en azından fikrim yok diye yazayım dedim.:KK50:

afiyet olsun bitanemmm bebiklerime iyi bak he :)) onlar bizim nazar boncuklarımız annelerinin bitaneleri :)ayyy şimdi sende ben gibi çatlak bir annis olcan ya :)) benimki yumurta topuk ayakkabıda giymiştir ya :)) elinde tesbih :KK70:

sen her "acaba mı " dediğinde , bebişin / bebişlerin " annnnnneeeeeee biz burdayız " diye bağırıyorlar, o sancılar onların bağırışı :KK34:

o yüzden her sancılandığında yapman gereken bir hareket yazıyorum sana , aç yada tok farketmez , her sancın geldikçee:KK49:

ovaladık göbüşü :)) kıkırdıyolar şimdi içerde sıpalar :)

afiyet olsun bitanemmm bebiklerime iyi bak he :)) onlar bizim nazar boncuklarımız annelerinin bitaneleri :)ayyy şimdi sende ben gibi çatlak bir annis olcan ya :)) benimki yumurta topuk ayakkabıda giymiştir ya :)) elinde tesbih :KK70:
ya yumurta topuk giymiştir ya da topuklu, şöyle yürüdü mü " tak... tak.. " diye ses çıkartan cinsten:KK52:

ovaladık göbüşü :)) kıkırdıyolar şimdi içerde sıpalar :)

miacım mayacım benim karnımda bir garip , etleri çekiliyor sankim, bunu da bebişler mi yapıyo sencee ...:18:

sen tecrübelisin ya şimdi belkim sende de olmuştur...:KK1:

yarını da devirdim mi Allahın izniyle , bebişlerden bir haber alacağım:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

çok tatlısın sen yaaa:KK49:tamam yapıcam,ovalansın göbüşler,mutlu olsun bebişler,:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ya yumurta topuk giymiştir ya da topuklu, şöyle yürüdü mü " tak... tak.. " diye ses çıkartan cinsten:KK52:

miacım mayacım benim karnımda bir garip , etleri çekiliyor sankim, bunu da bebişler mi yapıyo sencee ...:18:

sen tecrübelisin ya şimdi belkim sende de olmuştur...:KK1:

yarını da devirdim mi Allahın izniyle , bebişlerden bir haber alacağım:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım bende olmuştu oyle valla etlerim içerden çekiliyor gibi oluyordu ..bence sen bize cuma gün cici haberlerle gelceksin ben inanıyorum buna ..çok az kaldı canım ya 2 gece sadece bu geceyide atlattıkmı tamamdır ..oleyyyyyyyy hadii şimdi 3-2-1....

ovalansın göbüşler gelsin bebişler :)))))

çok tatlısın sen yaaa:KK49:tamam yapıcam,ovalansın göbüşler,mutlu olsun bebişler,:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

her gün çikolata yediğim içindir o :KK49:

canım ne yapalım , stresle geçmez ki ne test günü , ne kese günü , ne pıt pıt günü , ne o ne bu günü... :KK37:

ne yaparsak yapalım , yazılanın önüne geçemeyeceğimize göre, iyi olması için temennilerde bulunmak,iyiymiş gibi yaşamak en güzeli...:KK49:

hem düşünsene , diğer hamilelerden şanslıyız biz... Biz biliyoruz ki bebişlerimiz bizimle... ne zaman ne olduklarını biliyoruz. :KK34:
Sen şimdi normal yolla hamile kalsan , en erken öğrendiğinde en az 5 haftalık hamile olacaktın...:nazar:

ya biz öyle miyiz:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Naber nasilsiniz test gununu bekliyorum bakalim ayni 7 si insallah vardir bisi

bu zamana kadar olumsuz bir şey yoksa o zaman kesin olumlu bir şey vardır:KK49::nazar:

ben de senin gibi ilk test için 7 sini bekleyecektim ama sıkı pazarlık yaptım, hemşireyle...o 6 sı dedi ben ayağım alışsın 5 olsun dedim...:KK37:

yani benim için teskere 5 nisan :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım bende olmuştu oyle valla etlerim içerden çekiliyor gibi oluyordu ..bence sen bize cuma gün cici haberlerle gelceksin ben inanıyorum buna ..çok az kaldı canım ya 2 gece sadece bu geceyide atlattıkmı tamamdır ..oleyyyyyyyy hadii şimdi 3-2-1....

ovalansın göbüşler gelsin bebişler :)))))

İnşallah miacım mayacım :KK19:

Ben de senin gibi düşünüyorum...:KK49:
Ben daha önce kullandığım bir ilaç yüzünden , hamilelik belirtilerine benzer şeyler yaşamıştım, az çok biliyorum ama bu seferkiler biraz farklı...:KK16:

Rabbim bu sefer yanıltmayacak , eminim :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubaaammm:KK19:

bulguru kaynatırlar, aman bulguru kaynatırlarrrrr:KK24::KK24:

oldum ben oldummm valla bakkk:KK37:helecen helecann,

yarın 4 nisan ya hani öbür gün 5 nisann:KK52:

helecan helecan , sıcak bastı valla:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

maşşallah fıkkır fıkkır kaynıyo bomba gibi bizim hamişler:)
şükür az kaldı yaa inş güzel haberler alırızda, ovalarız göbüşleri:)

$163592_10200098541760358_1499598781_n.jpg bak bu benim ağamın 13 gün resmi .....senin inşallah kat kat fazla çıkar sonuçların ...dualarım seninnle ve tüm bekleyenlerle bu size umut olsun inşallah benim bebeğim 7 ci gün ceeee dedi ama sizle ben bir değilim ben bir ağa annesiyim ağalar bekletmez :KK70: şaka bi yana beklemek gercekten cok zor anlayabiliyorum ama ne olur biraz daha sabredin ve yüzünüzü güldürecek sonuclarla dönünn bizede :)sizleri çok seviyorum benim ailem yok burda sizlerle paylaştım üzüntümüde sevincimide :) hepinize sonsuz teşekkür ederim yanımda olduğunuz için... veda konuşması gibi oldu ya la :))korkmayın gitmiyorum burdayım :p

X