- 14 Aralık 2008
- 68
- 10
- 42
Meraba kızlar,nasılsınız bakalım.yakızlar bugün beni endişeler sardı,adet sancısına benzeyen sancılar var bende bugün.belimağrıyo.sancılar sürekli devam etmiyo.tam rahime birden bi sancı giriyo böyle sanki bçak saplanır gibi biraz sonra geçiyo.bazende sağ kasığa aynen.sürekli olsa dayanılmaz zaten.acaba diyorum bebiklerim gideceklermi.ben dayanamam yaabakıyorum belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.uyku var,halsizlik var,baş dönmesi var,dün akşam ağzımda birden acaip bi tat hissettim,karnımda şişlik ver,sık sık az tuvalete çıkıyorum,bacak ağrısı yaşadım,göüslerde şişlik var,bikaçgündürde birden iğne batar gibi sızlıyolar,bide bunu ilk defa gördüm göüslerimin kenarları beze beze böyle kabardı,küçük küçük sivilce gibi beyaz bazıları bazılarıda daha büyük kabarık pembe,şimdi bunlara bakınca diyorum hamileyim heralde,sancı gelincede diilim diyorum.günde elli kere fikir değiştiriyorum valla,hamileyim,dilim,hamileyim,diilim diye:)inşallah hamileyimdir.bi yarın kaldı.öbür gün kan tahlili günüm.yarın nasıl geçecek bilmiyorumki.günler yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor.düşündükçe bayılacak gibi oluyorum heyecandan,kalbim güm güm çarpmaya başlıyor.benim gibi bekleyen herkese rabbim sabır versin pozitifleri görelim inşallah.hamişlerde kese kalp atışı herbişeyleri görsünler inşallah.ay ne çok yazmışımm