Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

[/QUOTE]bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)[/QUOTE]

topikte kafayı sıyırmış , benim olmayan mesajları , benden alıntı diye gösteriyor

eee olacağı buyduu,müfettiş tamammm

bebişler bebişler, ovalansın göbüşler

Son düzenleme:

anladım canım,ben jelin kalıntılarıdır demiştim,senin tarif ettiğin gibi diil benimki,kahvemsi kuru çamurumsu bişeyler,benimki jelin içerde kalıp bekleyenleriydi büyük ihtimalle.

bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)[/QUOTE]

topikte kafayı sıyırmış , benim olmayan mesajları , benden alıntı diye gösteriyor

bebişler bebişler, ovalansın göbüşler [/QUOTE]

aynen topikte gitti:) ovalıyak bari:)

nasıl yani 2013'ten başlıyarkmı hesap edileyyor benim kafa karıştı şimcik beceremiyicm galiba:)[/QUOTE]

Bi de eski hesaba dayanıp eşimle iddaya girdik erkek olursa bana swarovski kolye kız olursa kızına swarovski kolye ... gitti kolye neyse büyüyene kadan ben takarım Gelsin de yeter ki minnak[/QUOTE]

Ay kız keşkee ama bana 1 tane koydular.. ailede de ikiz yok bizde... bizim de 2011 çıktı ama o zaman doğum gününne bakıyosun en son kimin doğum günüyse onun cinsiyeti.. Benim 1 ekim eşimin 26 ağustoss.. huhuhu ben yendim kız oluciikk[/QUOTE]

ya ben böyle şeylere inanmam ama mirak ettim canım:) bide ben yanlişmı hesapladm acep eşimle ikimz aynı anda 2013'e ulaştık:) bebişlerm bi kız bi erkekmi olcek kız:)[/QUOTE]

noluyoooo burdaaaaaaaaaaa

hep elfje nin marifeti bunnar biliyorum... tuuuuuuuuuuuubam da minnak tabii uydu ona

sakin olun kıslar , iyiyim ben , merak etmeyinn

Neysee bugünü de bitti sayıyorummm, şunun şurasında kaldı 1 güncükkk
[/QUOTE]

Hee benim marifetim tabi.. kıskandım siz oralarda buluşun buluşun biz gurbetten bakalım.. karıştırırım oyle ortaşılı kıskanırım :) Ben de izmitliyim.. gelince bi gün düzenleyek te ben de buluşayım sizle

Gel cancağızım , yetişirsen cumaya gel
Kısmetse sen geldiğinde de yaparız inşallah

Rabbim güzel günlerde buluştursun bizi , mutluluk haberlerimiz paylaşalım hep birlikte

Ya benim bebikim cinsiyetini niye soylemiyonuz be benim basim kelmi :))

Soyleyelim tatlım, mesajlar birbirine girdi kaçırdık heralde o yüzden.. Soyle bakalım yılları hesapladın mı.. kaç çıktı? eşitse doğum ayınızı soyle bakalım kız mıı erkek miii

bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)[/QUOTE]

bebişler bebişler, ovalansın göbüşler [/QUOTE]

Ovalamam tüstüm ben (

ben yine kötü olayom galiba elim ayağımn titremesi tekrar başladı azıck dinleneyim hepinizi öpüyorm sonra konuşurk inş...

aynı bende öyleyim işte kuzum ruh gibi elim ayağım tutmuyor midem zaten allaha emanet

bebişlerim bugün 5.haftalarını bitirdi altıya ayak basıyolr die içerde kutlama yapıyolar herhalde:) neyse inş hafikler sende dikkat et dinlen bence ben uzancam biraz görüşürz canım öpüyorm...

ayyy evet yaaa... düşünsene jinekolojik muayene pozisyonundasın ve altında bi çöp torbası.. hemşireler ve hastabakıcı ki hepsi çok ama çok şeker insanlardı hepberaber gülmekten geberdik.

o kadar ekşından sonra sonucun inşallah pozitif olmuştur canım :) insanın başından neler geçiyo gülermisin :) ağlarmısın : yatağa bile işedik bu yaşta

o kadar ekşından sonra sonucun inşallah pozitif olmuştur canım :) insanın başından neler geçiyo gülermisin :) ağlarmısın : yatağa bile işedik bu yaşta

ben ilk transferimde doktorun eline bilem işedim ne utanç verici bişeydi ama napim ya offf cok sıkışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…