minnakkk tuuuuuuuuuuuuuuuuuubaa çıkıyor
elfje gel hesapla çabuk benimkini de, sen açtın başımıza bunnarı
ben 22 ocak , kocamcım 12 mayıs
hehe:) ya bak benim 31mayıs kocişiminkide 18temmuz ortaya ne çıkıyo bide sen diyiver gözünü sevem:)
yaa aslındaaa resmini çektim doktora falan göstermem gerekebilir diye ama buraya koymam çok abest olurmu acaba ...ben jel kullanmıyorum bu arada ya yazın yanıyoruz güneşten sonra soyuluyoruz ya ama büyük büyük soyuk parçalar oluyor ya ince ince onun açık pembesi gibi...senin kaçıncı gün geldi bu arada...
bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)[/QUOTE]
Şimdi şoyle seni doğum tarihine 3 ekledin ekledin.. sonuç 2013 geldi diyelim eşinin doğum tarihine 4 ekledin ekledin o da 2013 geldi diyelim (bu güne en yakın tarih olarak) ikiniziki de aynı çıkarsa bu sefer doğum günü ve ayına bakılıyo...
ama atıyorum sen ekledin 2012 geldi eşinin ki 2011 bu sefer kız hiç aya bakmaya gerek kalmıyo..
Aman işte vakit geçsin... Ben ultrasona bile inanmıyorum.. Geçen sene eşimin kuzeni ultrasonda erkek erkek dediler, kız çıktı zilii...
Temmuz mayısı geçti senin ki erkek...
Hee benim marifetim tabi.. kıskandım siz oralarda buluşun buluşun biz gurbetten bakalım.. karıştırırım oyle ortaşılı kıskanırım :) Ben de izmitliyim.. gelince bi gün düzenleyek te ben de buluşayım sizle
Ya benim bebikim cinsiyetini niye soylemiyonuz be benim basim kelmi :))
Ya benim bebikim cinsiyetini niye soylemiyonuz be benim basim kelmi :))
bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)[/QUOTE]
geldinmi gııı senin minnoşada baksınlr:)
Nerdeyim gelmismiyimmmm yoooooo pastanede kendimi simartiom :))) pastayilan cayilan :))
ben yine kötü olayom galiba elim ayağımn titremesi tekrar başladı azıck dinleneyim hepinizi öpüyorm sonra konuşurk inş...
aynı bende öyleyim işte kuzumruh gibi elim ayağım tutmuyor midem zaten allaha emanet
ayyy evet yaaa... düşünsene jinekolojik muayene pozisyonundasın ve altında bi çöp torbası.. hemşireler ve hastabakıcı ki hepsi çok ama çok şeker insanlardı hepberaber gülmekten geberdik.
o kadar ekşından sonra sonucun inşallah pozitif olmuştur canım :) insanın başından neler geçiyo gülermisin :) ağlarmısın : yatağa bile işedik bu yaşta