Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

şimdi sence ,bu kadar helecanın arasında ben bunu salim kafayla doğru olarak yapabilir miyim elfje de bakimmm:KK37:

Gel teskere gel teskereee :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hehehehe sen deyince oturdum gene hesapladım Kız çıktı bu sefer :KK70: kafa gitmiş kocamın doğum tarihini yanlış saymışım... Heyecandan tabii.. E napalım ama vakit geçsin biraz oyalanalım... Okey vardı da biz mi dortu kurup cevirmedik bi vakit geçsin... :KK53::KK53:[/QUOTE]

ya ben böyle şeylere inanmam ama mirak ettim canım:) bide ben yanlişmı hesapladm acep eşimle ikimz aynı anda 2013'e ulaştık:) bebişlerm bi kız bi erkekmi olcek kız:)

Hehehehe sen deyince oturdum gene hesapladım Kız çıktı bu sefer :KK70: kafa gitmiş kocamın doğum tarihini yanlış saymışım... Heyecandan tabii.. E napalım ama vakit geçsin biraz oyalanalım... Okey vardı da biz mi dortu kurup cevirmedik bi vakit geçsin... :KK53::KK53:

ya ben böyle şeylere inanmam ama mirak ettim canım:) bide ben yanlişmı hesapladm acep eşimle ikimz aynı anda 2013'e ulaştık:) bebişlerm bi kız bi erkekmi olcek kız:)[/QUOTE]

Ay kız keşkee ama bana 1 tane koydular.. ailede de ikiz yok bizde... bizim de 2011 çıktı ama o zaman doğum gününne bakıyosun en son kimin doğum günüyse onun cinsiyeti.. Benim 1 ekim eşimin 26 ağustoss.. huhuhu ben yendim kız oluciikk:emir_bebek::nazar:

ya ben böyle şeylere inanmam ama mirak ettim canım:) bide ben yanlişmı hesapladm acep eşimle ikimz aynı anda 2013'e ulaştık:) bebişlerm bi kız bi erkekmi olcek kız:)

Ay kız keşkee ama bana 1 tane koydular.. ailede de ikiz yok bizde... bizim de 2011 çıktı ama o zaman doğum gününne bakıyosun en son kimin doğum günüyse onun cinsiyeti.. Benim 1 ekim eşimin 26 ağustoss.. huhuhu ben yendim kız oluciikk:emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

Bi de eski hesaba dayanıp eşimle iddaya girdik erkek olursa bana swarovski kolye kız olursa kızına swarovski kolye ... gitti kolye neyse büyüyene kadan ben takarım :KK16:Gelsin de yeter ki minnak:emir_bebek::nazar:

Ay kız keşkee ama bana 1 tane koydular.. ailede de ikiz yok bizde... bizim de 2011 çıktı ama o zaman doğum gününne bakıyosun en son kimin doğum günüyse onun cinsiyeti.. Benim 1 ekim eşimin 26 ağustoss.. huhuhu ben yendim kız oluciikk:emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

nasıl yani 2013'ten başlıyarkmı hesap edileyyor benim kafa karıştı şimcik beceremiyicm galiba:)

Yaa bende hiç belirti yok... Gitces kalp atışı duymaya yok bişey mi diycekler acaba diye ödum kopuyo.. Annem diyo ki bebek orda olmasa adet olurdun anlardık... Dün bi yeşil çay içtim miğdem bulandı çıkardım acaba belirtimidir bu. Eşim de dediki hah belirti dedin dedin kusturdu seni minnak...

Memişlerim acısa bari, bastırınca acık sızlıyo o kadar.

belirti bulucam diye şu güzel günlerin tadını çıkarmaktan mahrum bırakma kendini ne olur...:KK20:
Bak çok şükür pozitif değerlerini görmüşsün.:KK19:Rabbim onu da nasip eder...:KK16:
Göbüşleri ve bebişleri sevmeye devammm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ay kız keşkee ama bana 1 tane koydular.. ailede de ikiz yok bizde... bizim de 2011 çıktı ama o zaman doğum gününne bakıyosun en son kimin doğum günüyse onun cinsiyeti.. Benim 1 ekim eşimin 26 ağustoss.. huhuhu ben yendim kız oluciikk:emir_bebek::nazar:

nasıl yani 2013'ten başlıyarkmı hesap edileyyor benim kafa karıştı şimcik beceremiyicm galiba:)[/QUOTE]

Şimdi şoyle seni doğum tarihine 3 ekledin ekledin.. sonuç 2013 geldi diyelim eşinin doğum tarihine 4 ekledin ekledin o da 2013 geldi diyelim (bu güne en yakın tarih olarak) ikiniziki de aynı çıkarsa bu sefer doğum günü ve ayına bakılıyo...

ama atıyorum sen ekledin 2012 geldi eşinin ki 2011 bu sefer kız hiç aya bakmaya gerek kalmıyo..

Aman işte vakit geçsin... Ben ultrasona bile inanmıyorum.. Geçen sene eşimin kuzeni ultrasonda erkek erkek dediler, kız çıktı zilii...

ya benim kafa ancak şimdi basti ozaman irkek:) çin takvimindede erkek ama bunlar batıl tabi kız erkek hiiiç farketmz yeterki hayırlı sağlıklı olsunlr

belirti bulucam diye şu güzel günlerin tadını çıkarmaktan mahrum bırakma kendini ne olur...:KK20:
Bak çok şükür pozitif değerlerini görmüşsün.:KK19:Rabbim onu da nasip eder...:KK16:
Göbüşleri ve bebişleri sevmeye devammm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Sen de haklısın da işte boyle belirtileri duyunca insanın bi aklı karışıyo.. Karışmaya maşallah meyilli zaten...

Hadi o zaman eller göbuşeee :21::21: Pozitif Pozitif :KK49:

Aaa olabilir, sen de bizdensin yani.. Kanamayla alakası yok dimi.. pede falan bulaşmıyor.. boyle tuvalet kağıdına geçiyor silince

yok canım açık pembe zar gibi deri parçası gibi bişiler tuvalet kagıdına geldiler bende anlamadım valla ne olduklarını...

yok kız benimki önce geliyo benim kafa haggat gitmiş kız oluyo:)

ya benim kafa ancak şimdi basti ozaman irkek:) çin takvimindede erkek ama bunlar batıl tabi kız erkek hiiiç farketmz yeterki hayırlı sağlıklı olsunlr

nasıl yani 2013'ten başlıyarkmı hesap edileyyor benim kafa karıştı şimcik beceremiyicm galiba:)

Şimdi şoyle seni doğum tarihine 3 ekledin ekledin.. sonuç 2013 geldi diyelim eşinin doğum tarihine 4 ekledin ekledin o da 2013 geldi diyelim (bu güne en yakın tarih olarak) ikiniziki de aynı çıkarsa bu sefer doğum günü ve ayına bakılıyo...

ama atıyorum sen ekledin 2012 geldi eşinin ki 2011 bu sefer kız hiç aya bakmaya gerek kalmıyo..

Aman işte vakit geçsin... Ben ultrasona bile inanmıyorum.. Geçen sene eşimin kuzeni ultrasonda erkek erkek dediler, kız çıktı zilii...[/QUOTE]

nasıl yani 2013'ten başlıyarkmı hesap edileyyor benim kafa karıştı şimcik beceremiyicm galiba:)[/QUOTE]

Bi de eski hesaba dayanıp eşimle iddaya girdik erkek olursa bana swarovski kolye kız olursa kızına swarovski kolye ... gitti kolye neyse büyüyene kadan ben takarım :KK16:Gelsin de yeter ki minnak:emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

Hehehehe sen deyince oturdum gene hesapladım Kız çıktı bu sefer :KK70: kafa gitmiş kocamın doğum tarihini yanlış saymışım... Heyecandan tabii.. E napalım ama vakit geçsin biraz oyalanalım... Okey vardı da biz mi dortu kurup cevirmedik bi vakit geçsin... :KK53::KK53:

ya ben böyle şeylere inanmam ama mirak ettim canım:) bide ben yanlişmı hesapladm acep eşimle ikimz aynı anda 2013'e ulaştık:) bebişlerm bi kız bi erkekmi olcek kız:)[/QUOTE]

noluyoooo burdaaaaaaaaaaa:KK37:

hep elfje nin marifeti bunnar biliyorum... :KK1:tuuuuuuuuuuuubam da minnak tabii uydu ona :KK4:

sakin olun kıslar , iyiyim ben , merak etmeyinn:KK37:

Neysee bugünü de bitti sayıyorummm, şunun şurasında kaldı 1 güncükkk:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sizin iki çizgi çıktığında kandada doğruladınız mı? aceba. meraktan illa ki alcem transferim olsun inşş. yoksa catlarım bu kadarını öğrendim artık kaçırırmıyım... :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: allahım hayırlısı inş.

yok canım benim daha henüz kan tahlili tarihim gelmedi 8 nisanda denemekte fayda var bence şimdi günlerim daha heyecanlı geçiyor bizde seni takip ederiz inşallah canım...

yok kız benimki önce geliyo benim kafa haggat gitmiş kız oluyo:)

He vallah benim de gidik ... Ama son bugun hesapladım kesin kız.. Allahtan iki cinsiyet var... daha fazlası olsa hiç basmayacaktı kafam :KK52:

hehe:) ya bak benim 31mayıs kocişiminkide 18temmuz ortaya ne çıkıyo bide sen diyiver gözünü sevem:)

Ya canım tarif edermisin nası bişey bu zar.merak ettim kaçıncı gününde geldi,bendende bişeyler geldi ama anlayamadım jelden dolayımı başka bişeymi,

yaa aslındaaa resmini çektim doktora falan göstermem gerekebilir diye ama buraya koymam çok abest olurmu acaba ...ben jel kullanmıyorum bu arada ya yazın yanıyoruz güneşten sonra soyuluyoruz ya ama büyük büyük soyuk parçalar oluyor ya ince ince onun açık pembesi gibi...senin kaçıncı gün geldi bu arada...

Aman işte vakit geçsin... Ben ultrasona bile inanmıyorum.. Geçen sene eşimin kuzeni ultrasonda erkek erkek dediler, kız çıktı zilii...

Bi de eski hesaba dayanıp eşimle iddaya girdik erkek olursa bana swarovski kolye kız olursa kızına swarovski kolye ... gitti kolye neyse büyüyene kadan ben takarım :KK16:Gelsin de yeter ki minnak:emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

noluyoooo burdaaaaaaaaaaa:KK37:

hep elfje nin marifeti bunnar biliyorum... :KK1:tuuuuuuuuuuuubam da minnak tabii uydu ona :KK4:

sakin olun kıslar , iyiyim ben , merak etmeyinn:KK37:

Neysee bugünü de bitti sayıyorummm, şunun şurasında kaldı 1 güncükkk:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
[/QUOTE]

bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)

X