Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

ben ilk transferimde doktorun eline bilem işedim ne utanç verici bişeydi :KK70: ama napim ya offf cok sıkışmıştım :KK70:

oyy oyyy ben hep ondan korktum yaaa :KK70: nasıl bi duygu çok fena utandınmı :'( kıyamammmm yaaa amannn bebeşin için can feda boşvermek lazım aslındada insan genede tedirgin oluyo canım:)

oyy oyyy ben hep ondan korktum yaaa :KK70: nasıl bi duygu çok fena utandınmı :'( kıyamammmm yaaa amannn bebeşin için can feda boşvermek lazım aslındada insan genede tedirgin oluyo canım:)

çok utandım ama yapcak başka bişeyim yoktu :)))) o kadar su içirdiler sıkış sıkış diye bide beklettiler benim suçumm değildi valla tutamadım daha fazla :)

Ya benim bebikim cinsiyetini niye soylemiyonuz be benim basim kelmi :))

Soyleyelim tatlım, mesajlar birbirine girdi kaçırdık heralde o yüzden.. Soyle bakalım yılları hesapladın mı.. kaç çıktı? eşitse doğum ayınızı soyle bakalım kız mıı erkek miii

geldinmi gııı senin minnoşada baksınlr:)

bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)

topikte kafayı sıyırmış , benim olmayan mesajları , benden alıntı diye gösteriyor :KK37:

eee olacağı buyduu,müfettiş tamammm:KK1:

bebişler bebişler, ovalansın göbüşler :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

Ovalamam tüstüm ben :KK43:([/QUOTE]

Nerdeyim gelmismiyimmmm yoooooo pastanede kendimi simartiom :))) pastayilan cayilan :))

ben yine kötü olayom galiba elim ayağımn titremesi tekrar başladı azıck dinleneyim hepinizi öpüyorm sonra konuşurk inş...

bebişlerim bugün 5.haftalarını bitirdi altıya ayak basıyolr die içerde kutlama yapıyolar herhalde:) neyse inş hafikler sende dikkat et dinlen bence ben uzancam biraz görüşürz canım öpüyorm...

aynı bende öyleyim işte kuzum :KK43:ruh gibi elim ayağım tutmuyor midem zaten allaha emanet :KK43:

ben ilk transferimde doktorun eline bilem işedim ne utanç verici bişeydi :KK70: ama napim ya offf cok sıkışmıştım :KK70:

ayyy topla topla bitmedi anammm bu kuzuların çenesiiii:KK49:
mia cım mayacım tekrar hoşgeldin kuzum , kendine iyi bakmışsın bu arada pasta falan... :KK56:b
biz de tükanda grissini kemirelim , acıyan olursa tost ısmarlasın yiyelimm.... :KK17:yazık bana yaaaa :KK53:

tuuuuuuuubammm aman diyim , git dinlern , harap etme kendini topikte laf yetiştiricem diyeee:KK1:

elfje hala benim cinsiyet gelmedi , miacığım mayacımın başı kel de ben neyim dımdızlak mı:KK1:

arada iş de yaptımda ondan sizi boş bıraktım , hemen yannış anlamlar çıkarmayın, çalışıyoz di mi :KK51:

zaten şurda kaldı 1 güncükkk :21::21:

gel teskere gel teskere bebişlerimiz nerdeeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bende bilyom valla ne oluyo herkeşin kafası karştı yavvvvvvvvvvv:) nilerle uğraşıyoz:)

topikte kafayı sıyırmış , benim olmayan mesajları , benden alıntı diye gösteriyor :KK37:

bebişler bebişler, ovalansın göbüşler :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

sen bunu banamı dedinnnn :KK52:

niye kızzz naptımmm bennn:KK50:

çalışıyom şurda , su veren olursa içiyom , ekmek veren olursa yiyom, napiimmmm:KK53:

ben sana sabaktan o kadar belirti yasdım sen bana bi demedin , kuzum bunnar ne diyee:KK53::KK53::KK53::KK53:

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kızlar ben şimdi bi lavobaya gittim tuvalet kağıdına pemebe sarı akıntılar geldi... dedim eyvah bu düşük mü.. tüp bebek merkezini aradım. endişelenme olabilir boyle akıntılar deyip rahatlattılar... Dua edin bişey olmasın bebişee:nazar:

Kızlar ben şimdi bi lavobaya gittim tuvalet kağıdına pemebe sarı akıntılar geldi... dedim eyvah bu düşük mü.. tüp bebek merkezini aradım. endişelenme olabilir boyle akıntılar deyip rahatlattılar... Dua edin bişey olmasın bebişee:nazar:

olmaz bişi ... :KK37:ağrı sancı olmadan akıntının tek başına hamile olmayanda bile kötü bir anlamı yoktur...:KK49:
kaldı ki yani bence o dediğin - Allahım korusun - olursa kırmızı olur...:nazar:

kiiii bizde böyle bir durum söz konusu değil:KK19:

bebişler yerindeee o yüzdennnn :21::21:

ovalansın göbüşler:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bebişler bebişler, ovalansın göbüşler :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

çalışıyom şurda , su veren olursa içiyom , ekmek veren olursa yiyom, napiimmmm:KK53:

ben sana sabaktan o kadar belirti yasdım sen bana bi demedin , kuzum bunnar ne diyee:KK53::KK53::KK53::KK53:

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

oyyyyy kurban olurum bebikim ya ...görmedim beliirtilerini ya yirim senin belirtilerini inşallah bebiklerin gıbıldaşıyordur ondandır ...sende orda habire grissini kıdırdatıp durma bebikleree daha güzel mamişler yedir annesi :)ayyyyyy heyecan yaptım şimdi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz burdamısınız yani :) ayyy bi sürü minnak sıpa ve 4 tane annecik ayyy ne güzel olcak ya :))grissininin günebakanlısından al o daha gözel anneannem öyle der çekirdeğe :KK70:

çok utandım ama yapcak başka bişeyim yoktu :)))) o kadar su içirdiler sıkış sıkış diye bide beklettiler benim suçumm değildi valla tutamadım daha fazla :)

zaten en kötü tarafları saat 1 de giriceksin transfere diyolar saat 3 te alıyolar ben iki saat bekledim :'( iyi yapmışsın valla :))

bebişler bebişler, ovalansın göbüşler :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ayyy topla topla bitmedi anammm bu kuzuların çenesiiii:KK49:
mia cım mayacım tekrar hoşgeldin kuzum , kendine iyi bakmışsın bu arada pasta falan... :KK56:b
biz de tükanda grissini kemirelim , acıyan olursa tost ısmarlasın yiyelimm.... :KK17:yazık bana yaaaa :KK53:

tuuuuuuuubammm aman diyim , git dinlern , harap etme kendini topikte laf yetiştiricem diyeee:KK1:

elfje hala benim cinsiyet gelmedi , miacığım mayacımın başı kel de ben neyim dımdızlak mı:KK1:

arada iş de yaptımda ondan sizi boş bıraktım , hemen yannış anlamlar çıkarmayın, çalışıyoz di mi :KK51:

zaten şurda kaldı 1 güncükkk :21::21:

gel teskere gel teskere bebişlerimiz nerdeeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

Elfje tuvalette pembeleri gorunce kafası gitti.. tüp bebek merkezi "don't worry it can happeen " deyince rahatladım biras.. Hadi Miamaya vebreezey verin kedi ve eşinizin gün ay yıl şeklinde doğum tarihlerinizi hesaplayayım bebişlerin cinsiyetini

Ovalamam tüstüm ben :KK43:(

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

oyyyyy kurban olurum bebikim ya ...görmedim beliirtilerini ya yirim senin belirtilerini inşallah bebiklerin gıbıldaşıyordur ondandır ...sende orda habire grissini kıdırdatıp durma bebikleree daha güzel mamişler yedir annesi :)ayyyyyy heyecan yaptım şimdi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz burdamısınız yani :) ayyy bi sürü minnak sıpa ve 4 tane annecik ayyy ne güzel olcak ya :))grissininin günebakanlısından al o daha gözel anneannem öyle der çekirdeğe :KK70:[/QUOTE]

Kısmetse öyle olacak miacım mayacımm:KK19:

bu arada bugün Mirandadan hiç ses çıkmadı , öbür bebişi mi rahat bırakmadı acep...:KK49:

Neysemm , kocamcım eve gidelim dedi, yeter bu kadar çalıştığın dedi... bu yüzden biz eve gidiyoruz.:KK4:

Evden rahat rahat yazışırız kızlar :KK1:

hadiiii ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler , hoççakalınnnnn:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

olmaz bişi ... :KK37:ağrı sancı olmadan akıntının tek başına hamile olmayanda bile kötü bir anlamı yoktur...:KK49:
kaldı ki yani bence o dediğin - Allahım korusun - olursa kırmızı olur...:nazar:

kiiii bizde böyle bir durum söz konusu değil:KK19:

bebişler yerindeee o yüzdennnn :21::21:

ovalansın göbüşler:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ya breezy pozitif enerjine sağlık.. burda senin enirjini yiyoruz resmen diye utanıyorum kendimden.. Doğru ne kırmızı ne de sancım var... Bebiş yaramazlık yapıyo içerde genişletsin diye ittiriyo kaktırıyo rahmi... Hadi yollayın tarihleri de bakayım cinsiyetlere

Ya breezy pozitif enerjine sağlık.. burda senin enirjini yiyoruz resmen diye utanıyorum kendimden.. Doğru ne kırmızı ne de sancım var... Bebiş yaramazlık yapıyo içerde genişletsin diye ittiriyo kaktırıyo rahmi... Hadi yollayın tarihleri de bakayım cinsiyetlere

biz desek don't worry it can happeen bize inanmassın :KK70: döverim bak seni :KK70: benim 03-03-1983 eşimim 04-08-1972 kuzum bakalım ne cıkcak :)))))

:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

oyyyyy kurban olurum bebikim ya ...görmedim beliirtilerini ya yirim senin belirtilerini inşallah bebiklerin gıbıldaşıyordur ondandır ...sende orda habire grissini kıdırdatıp durma bebikleree daha güzel mamişler yedir annesi :)ayyyyyy heyecan yaptım şimdi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz burdamısınız yani :) ayyy bi sürü minnak sıpa ve 4 tane annecik ayyy ne güzel olcak ya :))grissininin günebakanlısından al o daha gözel anneannem öyle der çekirdeğe :KK70:[/QUOTE]

Kısmetse öyle olacak miacım mayacımm:KK19:

bu arada bugün Mirandadan hiç ses çıkmadı , öbür bebişi mi rahat bırakmadı acep...:KK49:

Neysemm , kocamcım eve gidelim dedi, yeter bu kadar çalıştığın dedi... bu yüzden biz eve gidiyoruz.:KK4:

Evden rahat rahat yazışırız kızlar :KK1:

hadiiii ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler , hoççakalınnnnn:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

mirandoşun misafirleri varmış ondan girememiş mesaj yazdıydımdı :d

Senin 2013 te eşininin 2012 de yenilenmiş hücreler.. Heyt kız geliyor.. Yerim onu beennn:nazar::KK9:

ayyyy bu üçüncü kız diyen hadi bakalım gelsin fıstık :KK70: yirim onunn heryerini ya annesi kurban olsun onunn totosuna :))kuzum ya çok saol senide ugrastırdık çin takvimide kız diyor bakalım çıkacakmı :KK70: ama canım hep ekşi tuzlu şeyler isteyince etraftakilerde oğlan diyor bilemedim şimdi ne olursa olsun bizim olsunda :KK70:

ayyyy bu üçüncü kız diyen hadi bakalım gelsin fıstık :KK70: yirim onunn heryerini ya annesi kurban olsun onunn totosuna :))kuzum ya çok saol senide ugrastırdık çin takvimide kız diyor bakalım çıkacakmı :KK70: ama canım hep ekşi tuzlu şeyler isteyince etraftakilerde oğlan diyor bilemedim şimdi ne olursa olsun bizim olsunda :KK70:

aa bi dakka "ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi " bi kere... Ekşiyse kız diye biliyorum...

aa bi dakka "ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi " bi kere... Ekşiyse kız diye biliyorum...

bende öyle biliyorum ama yaşlı insanlar işte oğlun olcak deyip duruyor kafam karıştı amannnn ne olursa olsun çok uğraştın bu minnak sıpa için :)cinsiyeti inan önemli değil ama bende eşimde öncelik kız istiyoruz :KK70:

slm bayanlar...Ben aranıza yeni katıldım...bugün 10.günüm transferde....sekizinci gün tahlil yaptırmıştım negatifti...dünkü yazışmalarınızdan sonra moral buldum...bugün mesaideyken hafif kahverendi ve tuvalet kağıdınada hafif açık renkli kan geldi...hemen dr yi aradım.progeston iğne 100 mgr başla ve aspirini kes dedi...tahlilim cmt günü bu yaşadıklarım ne olabilir?

bende öyle biliyorum ama yaşlı insanlar işte oğlun olcak deyip duruyor kafam karıştı amannnn ne olursa olsun çok uğraştın bu minnak sıpa için :)cinsiyeti inan önemli değil ama bende eşimde öncelik kız istiyoruz :KK70:

Kız çıktı valla yonteme gore.. Aman sağlıklı olsunlar da kızı da erkeği de bir.. Zaten dur bir 12. haftaya gir ultrason filminden kız mı erkek mi bakıp anlaşılıyo ordan bakaris... eğlence olsun...

X