Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

yok be ablam geçer merak etme sen o güne kadar belkide stresten bu kadar bulantı yaşıyoruz olsun bizim içinde iyi olur temiz hava alırız en azından ...sende kendine ve bebiklerine çok dikkat et bizde seni çok çok öpüyoruz ablam şimdilik hoşçakal gelirim iyi olursam yine bakalım inşallah biran önce düzelirizz :)

Arkadaşlar transfer günümün 9 günü bügün dayanamayıp kanda test yaptırdım 0.333 çıktı esas tarihim 6 Nisan böyle olukta sonra değerleri yükselen arkadaşlar varmı???

arkadaşımda senin gibi oldu. kızın suratı tutmaktan kıpkırmızı oldu. ölüyom ölüyom diye dolandı durdu koridorda. azıcık azıcık gidip yaptı oda. ben o azıcık olayını deneyim dedim ama ne var ne yok çıkıyo

inşallah seninde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla..

ben geldim ablacım nasılsın iyisin inş?

Arkadaşlar transfer günümün 9 günü bügün dayanamayıp kanda test yaptırdım 0.333 çıktı esas tarihim 6 Nisan böyle olukta sonra değerleri yükselen arkadaşlar varmı???

Bence erken ve üzülmene gerek yok...

Bugün transferinin 9. günüyse, çatlatma iğnesi üstünden tam olarak 2 hafta geçmemiştir sanırım.
Çünkü ben burada bir arkadaşımızdan öğrendim , esas olan ilk gebelik testi zamanı , çatlatma iğnesinden sonra 2 hafta geçmesiymiş. Yani ille de yapmak istersen...:44:

Ama ben derim ki...

Bekle , bu sürede sabır ve dua ile göbüşünü dolayısıyla da bebişlerini sev.

Doktorunun dediği gün yaptır..Böylece ne gereksiz strese gir ne de moralini boz.

Ben 42 yaşındayım , 23 Martta transferim yapıldı, doktorumun ilk söylediği test tarihim 7 nisandı ama ben pazarlık sonucu 5 nisana yaptırmaya karar verdim.

Şimdi sana dediklerimi yapa yapa , göbüşümü seve seve 5 nisanı bekliyorum.

Ya canım tarif edermisin nası bişey bu zar.merak ettim kaçıncı gününde geldi,bendende bişeyler geldi ama anlayamadım jelden dolayımı başka bişeymi,

ben geldim ablacım nasılsın iyisin inş?

çok sağol canım. anam bu bebişler anamızı ağlatmaya başladı bilem:)

tuuuuuuuuuuuuuubammm , minnakımm

biz iyiyiz sen nasılsınn

bak sana bir şey diyeyim de, bırak ağlattıkları bu olsun canımm benim... Sakin cidden şikayetlenme tamam mı...

Bizim ailede , kaynımın oğlundan dolayı sıkıntılı zamanlar geçiyor valla ben yaşadıkça tırsıyorum .:18:

Rabbim hayırlısıyla sonuna kadar gitmemizi , sağlıkla huzurla bebişlerimiz kucağımıza almamızı , büyütmemizi sonrada hayırlı evlat olmalarını nasip etsin, aminnn

Tesekkur ederim insallah hepimiz. biliyorum o duyguyu biri burda hamileyim diyince benim mutluluktan gözlerim doluyo

yok ablacım zaten diğer gebeliğimde çok fena bi şekildeydim die biraz sızlanmştım ama sonlanınca kendimi çok suçladım keşke of demeseydim die. ama bunda daha biliçliyim Rabbim önümüze ne çıkararsa amenna diyicez artık çünkü kolay evlat sahibi olunmuyo yeterki hayırlı sağlıklı olsunlr ben bunlara razıyım..

ayy karnımızı doyurdukta biz teyzesii

arkadaş çılgınca acıkıyorum bir anda , daha ortada test sonucu yok ama bu bebişler biz buradayız diyorlar sanki

Hiç offf deme kuzum , Rabbimiz kaldıramayacağımız derdi vermez,derdini verdi mi sabrını da verir... Şikayetlenme sakın

Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım da , bunlar hikaye bizee

Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize

afiyetolsun size:) bende transferden sonra ikide bir acıkıyodum şimdide o şekilde yerim ama mide önceki gibi pek almayyor:) zaten bunlar gelip geçici rahatsızlıklr ablacım sonunda sağlıcakla bebişlerimize kavuşakta inş:) uyy anasının guzuları birlikte büyürük işte:)

buarada miamayacığada söylemiştm cumaya inş benim herif bi aksilik çıkarmz. dün bi konu yüzündn bizim buluşma konusunuda açamadm kaldı öyle.

transferden sonra ilk 3 gün bende de öyle oldu... Bir de acıkınca mahzunlaşıyormuşum , annem demişti..
Hemen anlıyor bana yemek getiriyordu. Neyse sonra normalime döndüm ama 2 gündür coştum yine...

Sabah kahvaltı ettim , yarım saat sonra midem kazınmaya başladı...Çay su neyse geçiştirdim ama sonra

Şimdik de yedik bu seferde yediğimiz için rahatsızız , ayran vardı tadı kötü geldi...

Bunların hepsi bebişlerimiz yüzündense olsun beee, valla bakk

Ve evet sen de minnaksın zaten , bebişlerinle büyürsün , parkta oynarsın onlarla ne güzel , kimse bir şey diyemez.

Ayy yerim ben bu bebişlerin hepisini yaa

buarada miamayacığada söylemiştm cumaya inş benim herif bi aksilik çıkarmz. dün bi konu yüzündn bizim buluşma konusunuda açamadm kaldı öyle.

kısmet kuzum , sakın sıkma canını olmaz derse de...

nasılsa görüşürük biz

Hem telleşebilirik de artıkın istersek

Nasip kısmet

ye ye ohh şifa olsun inş:) normaldede parka girip oynarımki zaten hatta annemle kaydıraklardn bilem kayıyduk:) minnoşlarımla hayli hayli oynarım:) hele bide annemi görsen gül gül çatlar insan o vücutla çok komik oluyo ama bende bayılıyom:) Rabbim bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmemizi nasip etsin inş...

kısmet kuzum , sakın sıkma canını olmaz derse de...

nasılsa görüşürük biz

Hem telleşebilirik de artıkın istersek

Nasip kısmet

herifim çok iyidir sağolsun emme arada inatçılığı tutuyo o kadarıda normal yani:) oyüzden huyunu bildiğim için pek üstelememeye çalışıyorm bakalım nasip artıkın. hem dediğin gibi tellede konuşuruk:)

şimdi sence ,bu kadar helecanın arasında ben bunu salim kafayla doğru olarak yapabilir miyim elfje de bakimmm

Gel teskere gel teskereee
[/QUOTE]

Hehehehe sen deyince oturdum gene hesapladım Kız çıktı bu sefer kafa gitmiş kocamın doğum tarihini yanlış saymışım... Heyecandan tabii.. E napalım ama vakit geçsin biraz oyalanalım... Okey vardı da biz mi dortu kurup cevirmedik bi vakit geçsin...

Yaa bende hiç belirti yok... Gitces kalp atışı duymaya yok bişey mi diycekler acaba diye ödum kopuyo.. Annem diyo ki bebek orda olmasa adet olurdun anlardık... Dün bi yeşil çay içtim miğdem bulandı çıkardım acaba belirtimidir bu. Eşim de dediki hah belirti dedin dedin kusturdu seni minnak...

Memişlerim acısa bari, bastırınca acık sızlıyo o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…