Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

günaydın kızlar. bugun test günüm.kanımı verdim geldim.öğleden sonra çıkacak.çok heyecanlıyım
canımmmm
hadi şenlendir buralarııı
sanırım ilk test yapan sensinn
çok heyecanlısın di mi şimdi
ay ben bile heyecanlandımm:18:
benimde 5.gün embriyo 4 martta

canım seninde az kalmış bence sen de yapsan çıkar testte. hatta idrardada çıkar. çünkü 5. gün embriyosu. rtv-seyda ile aynısınız

aslında yapsam belli olur değer olarak da yinede doktorun verdiği tarihi beklemek istiyorum erken öğrenip negatifse moralimin bozulmasınıda istemiyorum çok korkuyorum

günaydın kızlar bugün transferim var ve bol bol dualarınza ihtiyacm var. çok panik yaptım şimdi ya olmazsa diye korkuyorm ve ağlayasım geliyo durduk yere (

evet canım çokkkk heycanlıyım ve endişeliyim.Rabbim hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin iiinşallah

günaydın kızlar bugün transferim var ve bol bol dualarınza ihtiyacm var. çok panik yaptım şimdi ya olmazsa diye korkuyorm ve ağlayasım geliyo durduk yere (

Allah yardımcın olsun canım. dualarımız seninl.
normal vajinal muayenede bile kendimiş acayip kasan ben, transfrimde relx olmaya çalıştım. kendimi kasarsam embriyom tutunamayabilir diye hep telkinde bulundum.
sen de öyle yapmaya çalış canım. stres yapıp kasma kendini

Allah razı olsun cnm sagol annem, eşim falan aynı şeyi söylüyo işte ama ben panik bi insanım bu huyumdan nefret ediyorm...

bende lekelenme olmadı ama aşırı göğüs hassasiyeti acıma.zaman zaman kasık batması var bende

evet canım çokkkk heycanlıyım ve endişeliyim.Rabbim hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin iiinşallah

yanlış hatırlamıyorsam sende de kasık ağrısı ve kramp şeklinde karın ağrısı oluyordu değil mi?
bazı belirtiler yaşamışmıydın canım?

Allah razı olsun cnm sagol annem, eşim falan aynı şeyi söylüyo işte ama ben panik bi insanım bu huyumdan nefret ediyorm...
bugün bebişine kavuşucaksın, artık senin yanında olacak. öyle düşün

pardon canım yazmışsın zaten belirtilerini

çok zor.çok kötüyüm.öğrendiğimden beri ağlıyorum.kendime gelemiyorum birtürlü.inşallah siz yaşamazsınız benim yaşadığımı

çok zor.çok kötüyüm.öğrendiğimden beri ağlıyorum.kendime gelemiyorum birtürlü.inşallah siz yaşamazsınız benim yaşadığımı

biliorum cnm çok zor tahmin edebiliorum ama her şerde bi hayır vardır die düşünmelisin..rabbiö ölesine büyükki senin gözyaşlarının inancının sabrının mükafatını mutlaka verecektir..sakın pes etme tatlım menopoza kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…