Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

selam kızlar bugün benim test günümdü sonuç 265 çıktı çok şükür cumartesi tekrarlanacak insallah ikiye katlar allahım hepinize göstersin hepinizin gönlüne göre versin

selam kızlar bugün benim test günümdü sonuç 265 çıktı çok şükür cumartesi tekrarlanacak insallah ikiye katlar allahım hepinize göstersin hepinizin gönlüne göre versin

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin..ikizmi acaba değerin baya yüksek çıkmış..hayat ne kadar garip diilmi birimiz üzülürken diğerimiz sevinebilior..umarım allah bizede seninki gibi bi sevinç nasip eder

hayırlı olsun bugün kaçıncı günündü hangi belirtileri yaşadın

sagol canım allah hepinize göstersin bariz bir belirti yaşamadım bazı bazı kramp oda ani hareket ettigimde birde cildim pul pul dökülmeye başladı son olarakta cok duygusallaştım saçma sapan şeylere ağlar oldum gerçi ben onu hormon ilaçları alıyoruz ya ona bagladım hepimiz için hayırlısı olsun insallah ikiz mi bilmiyorum deger normal dediler 2 emriyo konulmuştu

ya kızlar benim 3.günüm karnım taş gibi felaket gaz sancısı var arada kram girio kasıklarıma korkumdan ölece yatıorum tek tuvalet için kalkıorum sizdede oldumu bunlar karnım çatlıcak gibi aynı

sagol canım allah hepinize göstersin bariz bir belirti yaşamadım bazı bazı kramp oda ani hareket ettigimde birde cildim pul pul dökülmeye başladı son olarakta cok duygusallaştım saçma sapan şeylere ağlar oldum gerçi ben onu hormon ilaçları alıyoruz ya ona bagladım hepimiz için hayırlısı olsun insallah ikiz mi bilmiyorum deger normal dediler 2 emriyo konulmuştu

idrar testi en erken ne zaman ölçülür ben 12.gündeyim bilgin var mı benimki negatif

Tebrik ederim canım senin adına çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ya kızlar benim 3.günüm karnım taş gibi felaket gaz sancısı var arada kram girio kasıklarıma korkumdan ölece yatıorum tek tuvalet için kalkıorum sizdede oldumu bunlar karnım çatlıcak gibi aynı

çok normal bendede aynıları oldu ama sonuç negatif:KK43:

idrar testi en erken ne zaman ölçülür ben 12.gündeyim bilgin var mı benimki negatif

Canım bence kan testi yaptırmalısın idrarda adetinden geçince yaptığında çıkıyor diye biliyorum ayrıca kan testi istemelernin sebebi negatif yada pozitif gibi bir sonuç istemiyorlar sadece, rakamsal değerde önemli çünkü 48 saatte bir 2 ye katlaması lazım değerinin hala şansın var bence yarın hemen kan testi yaptırmalısın allah gönlüne göre versin inş.

çok normal bendede aynıları oldu ama sonuç negatif:KK43:

ya nie böle dedin şimdi Nostradamus Songül...bütün moral sıfır oldu sen kanda test yaptırmadınki...kendi moralinide boşuna bozuyosun bence bi kanda baktır önce..ben sana böle bi cvp vermezdim emin ol teşekkür ederim

Canım bence kan testi yaptırmalısın idrarda adetinden geçince yaptığında çıkıyor diye biliyorum ayrıca kan testi istemelernin sebebi negatif yada pozitif gibi bir sonuç istemiyorlar sadece, rakamsal değerde önemli çünkü 48 saatte bir 2 ye katlaması lazım değerinin hala şansın var bence yarın hemen kan testi yaptırmalısın allah gönlüne göre versin inş
ben adet görmüyorum ilaçla görebiliyorum yaşadığım belirtiler ilaçlardanmı acaba bu kadar kasık kasılmaları göğüs acıması yarın eşimi dinlemeyip testi yaptırıcam sanırım bu gece uyku girmez gözüme

ya nie böle dedin şimdi Nostradamus Songül...bütün moral sıfır oldu sen kanda test yaptırmadınki...kendi moralinide boşuna bozuyosun bence bi kanda baktır önce..ben sana böle bi cvp vermezdim emin ol teşekkür ederim

belirtilere aldanma demek istemiştim herkes allah gönlüne göre versin

Kızlar malesef benimde sonucum negatif hemde kocaman bir 0
Allahım hakkımızda hayırlısını versin inş. kaderimizde bu varmış yapılacak bişey yok malesef.
Embrolog aradı bu arada adet olup olmadığımı sordu olmadım dedim normal şartlarda nezaman olman gerekiyordu düzenlimiydi diye sordu düzenli bugün olmam gerekiyordu dedim ilaçlarını bırak 2 gün içinde olman lazım eğer olmazsan p.tesi testi tekrarla dedi şaşırdım böyle bir ihtimal varmı diye sordum daha önce böyle durumlarla karşılaştık ihtimal olmasa söyleyip boşuna sizi ümitlendirmem zaten dedi.(kafam karıştı ve ümit sardı içimi tekrar ama bilmiyorum hayırlısı demekten başka şansım yok artık)Embriyom 1. sınıfmış olmaması için hiç bir neden yoktu herşey çok güzeldi biz böyle bir sonucu sizden beklemiyorduk dedi adam çok şaşırdım bunada bide adam dokunsam ağlayacak durumdaydı yaaaa offfffff ne diyim tekrar umutlanmalımıyım yoksa umutlanmamalımıyım bilemedim

X