Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Öyle bir sabır sahibi oluyorsun ki , ben bekledim o karınla, transfer için ameliyathanede doktoru bekledim, transferden sonra odaya çıkana kadar bekledim...

Tuvalete izin yok , ördek geliyor , bırakıveriyorsun usul usulll..

Ağrı falan bende hiç olmadı , ama duygusal bir işlem...

Transferden sonra doktorun gösteriyor , bak burdalar diye, şu 2 parlayan şey diye...

Oyy benim bebişlerimmm , ceee deyin hadiiii

Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü normalde 6 Nisan'da yaptırmam gerekiyordu dayanamadım sonuç 0.333 çıktı sizce bu değer 6 Nisan'a kadar yükselirmi arkadaşlar

merhaba kızlar aranıza yeni katılanlardanım :) transferimin 23. günü :)) haftaya kese görmeye gidicez inşallah :))

Ay bizimki yakın, biz de haftaya kalp atışı gormeye didiorus...
HAdı onumuzdaki hafta ikimize de uğur getirsin.. en güsel hafta nisanın ikinci haftaaa

tşk ederim cnm.peki nekadar yatırıyolar?eşin girmesine izin veriliyosa iyi ama benim tedavi gördüğüm hastane sanırım eşi içeri almıyor.opudan sonra almamışlardı.

hhahahaa bu hesaba göre benim 2013, esimin 2012 oluyor. yani kiz mi oluyor. ama ben rüyamda erkek gördüm. cin takvimi de erkek diyor.

komik olan hesap yapiyorum ama ben daha sonucumu ögrenmedim. 13. gündeyim. test günüm yarin.

bende öyle hissdiyorum kız olcakmış gibi teyzesi bakalım hunimizi isteriz :)tubikle konuştum oda fenaymış bugün bulantıları varmış

anammmm minnak tuuuuuuuuuuuubaaamm kıyamammm

huni senin itin olsun kuzummm

şimdi sence ,bu kadar helecanın arasında ben bunu salim kafayla doğru olarak yapabilir miyim elfje de bakimmm

Gel teskere gel teskereee

tşk ederim cnm.peki nekadar yatırıyolar?eşin girmesine izin veriliyosa iyi ama benim tedavi gördüğüm hastane sanırım eşi içeri almıyor.opudan sonra almamışlardı.

bazı yerlerde tualete gönderiyolarmış bende öyle duymuştum. ben bir saat yattım hatta hemşire ne zaman istersen kalkabilirsin dedi yatsam yatardım biraz daha ama yatmadım eve gittim merdivende çıktım bak 3 kat :) şunu anladım arkadaşım vercek olan Rabbim biz ne yaparsak yapalım ona kalmış. ben otele bile gitmeyi düşündüm evimde kat çıkmamak için. ebriyolog dediki hiç bir etkisi yok sana embriyo transferi yapıldıktan sonra korkma düşmüyo o dedi. zaten bebeğin tutunması için iğne kullanıyosun ben hala kullanıyorum bugün 23 günüm olmasına rağmen baya bir ilaç kullanıyosun. arada sırada gezinmek iyiymiş mesela kan dolaşımı için. birde kabuz olmamaya dikkat et ben oldum :'( çok kötü oldu kullanduğımız fitiller çok kabuz yapıyo :'( kabak çekirdeği ve ananas bebeğin tutunmasında çok yardımcıymış hem tualete çıkarıyo sonradan keşfettim :) sende dene

anammmm minnak tuuuuuuuuuuuubaaamm kıyamammm

huni senin itin olsun kuzummm

şimdi sence ,bu kadar helecanın arasında ben bunu salim kafayla doğru olarak yapabilir miyim elfje de bakimmm

Gel teskere gel teskereee

tubiş iyi değil ablası aynı ben gibiymiş oda onunn için girmemiş buraya söyledi :) benimde cıkmamm lazım ama gidebilirmiyim bilmiyorum bir denicem bakalım belki temiz hava iyi gelir :)

bana göre yumurta toplama operasyonundan bile daha ekşın geçen bir olaydı transfer aşaması. eşimle gülmekten geberdik. çünkü ben kendimi bildim bileli çişi geldiği gibi yapması gereken bir insanım.tutamam yani imkansız ötesi bişey.. benden bir gün önce en yakın arkadaşımın da transferi vardı benim gittiğim hastanede. yanındaydım o gün ve bana acayip tecrübe oldu. mesela dedilerki bana; saat 11.30 sıkışık bir şekilde burda olun. olurmuyum hiç biliyom ki bekletiyolar. sabah kahvaltıda bir bardak su içtim bi tek. gidene kadar zaten 3 kere wc ye gittim. hastaneye giderken 1 lt lik su almıştım hazırlık aşamasında başladım içmeye. ama gel gör ki 5 hastaydık ve ben en son yani saat 13.00 alındım transfer için. ve o zamana kadar psikolojik sanırım 5 kere wc ye gittim. sanırsın devlet su işleri transfere de acayip sıkışık girdim bittiği gibi sürgüyü getirdiler altıma bi koyverdim ama sorma gitsin .... zaten kartondan... dur bi dur dediler durdum... altıma kocaman bi çöp torbası getirdiler başladım ona yapmaya hey Allahım bu nedir diyorum ama. 10 dk sonra yatağa getirdiler 3 kerede orda sürgüye yaptım..... rezillik filan düşünmedim valla hiç sende takma sakın böyle bişeyi kafana... yatak ta battı bende sırtıma kadar çiş oldum... ağrı sızı olmuyo işlem sırasında sanki normal muayene gibi. Ama şöyle bir tavsiyem olabilir sana eşine söyle sen yatağa gelmeden önce hemşireden hasta bezleri varya hani yatağa serilen ondan istesin ve sersin yatağa. bi de sürgüyü hazır etsin.

kesinlikle dediğin çok doğru hasta bezi koymak en mantıklısı o ördeklere denk getiremiyo insan benimde sırtım ilk yaptığımda çiş olmuştu :) hay aklınla bin yaşa emi :) yalnız şeye koptum çöp torbasına işetme işlemi manyak bişiymiş canım yaaa

tubiş iyi değil ablası aynı ben gibiymiş oda onunn için girmemiş buraya söyledi :) benimde cıkmamm lazım ama gidebilirmiyim bilmiyorum bir denicem bakalım belki temiz hava iyi gelir :)

oyy kuzularımmm

Rabbim yardımcınız olsun

Geçicek hepsi geçicek , sıpalarr için dayanın

Bebişlerimle benn - bak hele bana - öpüyoruz sizi

cuma günkü planda değişiklik yok dimi ablam saat 1 gibi toplaşıyoz :)

1 - 1,30 diyelim daha iyi bence...

Allahın izniyle yok canım ama sizin bu halleriniz beni endişelendiriyor.

İnşallah o gün rahat olursunuz ... Olmadı erteleriz ne yapalım...

Siz iyi olun da , bakarız sonrasına nasılsa...

Kendinize dikkat edin , tuuuuuuuuuuubama da söyle ...

Bebişlerim ve ben öpüyoruz sizi

Son düzenleme:

ayy canım sana çook güldüm yhaa bende hastaneye 2 saat önce aldılar ilk tüp bebek denememi 3 ay önce yaptırdım şimdi dondurulmuşla yolla devam ediyoruz. su içtim ben 2 lt bu arada 32 yumurtam oldu benim ve karnım çok su topladı bi de üstüne üstelik su içince ben çatladımm .. doktora dedim ben çatlayacam dedi biraz boşalt haa haa wc ye gittim ama biraz bırakıyom hala vakit gelmedi tekrar biraz daha öldümm annem gülüyoo ben şimdi patlayacam bakk üstünüz başınız kalmayacak diyorum.. transfere gittim sonunda masaya alçaklar ben ayy patlayacam ayy öldüm diye sızlana sızlana masaya geçtim hemşireler bön bön bakıyo en son transferden sonra hemen doktor sonta taktı da rahatladım adam acıdı halime yani bendede böyle iştee ağlanacak halimize gülüyoz bizde ne yaparsın kendimizi aştık anam aştık vaalla

ayyy evet yaaa... düşünsene jinekolojik muayene pozisyonundasın ve altında bi çöp torbası.. hemşireler ve hastabakıcı ki hepsi çok ama çok şeker insanlardı hepberaber gülmekten geberdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…