- 22 Kasım 2012
- 848
- 0
- 41
5 nisannnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy iyiyim ben iyiyimmm valllaa
Gel teskere gel teskereee , bebişlerimiz nerdeeeee
çok az kaldı kuzum az daha sabret :)yarınn deeel öbürsü gün bebişlerine kavuşcan kısmetse :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 nisannnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar merhaba,yarın transferim var kısmetse.ilk denemem ve çok heyecanlıyım.bana transferden bahseder misiniz biraz.yani nasıl oluyor bu idrara sıkışık olma durumu beni korkutuyor biraz allah korusun tam transfer anında bi kaza olmasın mazallah:)rezillik:)sonrasında tuvalet izni oluyor mu mesela.birde ağrılı bir işlem mi?cevaplarsanız sevinirim.
allah herkezin meleğini göndersin...
çok az kaldı kuzum az daha sabret :)yarınn deeel öbürsü gün bebişlerine kavuşcan kısmetse :)
merhaba kızlar aranıza yeni katılanlardanım :) transferimin 23. günü :)) haftaya kese görmeye gidicez inşallah :))
merhaba :) Allah yardımcın olsun canım inşallah ) transfer sırasında hiç ağrın olmuyo canım idrara baya sıkışık girmek çok ii aslında hiç korkma ben aşılamada idrara sıkışık girmedim daha zor oldu :) idrara sıkışık olunca rahim daha güzel düzleştiği için bişey hissetmiyomuşsun benim hemşirem söylemişti bunu gerçektende ben bişey hissetmedim transferde :) transfer sonra 10 dakika sonra ördek getirdi hemşire eşin yaptırsın dedi yarım saat dayanabildim sonra ördeğe yaptım bence sende dayanabildiğin kadar dayan :)
5 nisannnnnnnnnnnnnnnnn
Öğrenelim bakalım :)
şimdi erkekte 4 kadına 3 yılda bir hücre yenilenmesi oluyomuş.. yumurta sperm yoplandığında en son kimin hücresi yenilendiyse onun cinsiyeti çıkıyomuş muş muş... Ben forumda okuduklarımın yalacısıyım
Şimi kendi doğum tarihine 3 eşininkine 4 ekleye ekleye 2013 e kadar gel.. hanginizinki 2013 e en yakınsa o cinsiyetten olacak.. Hesapla bakayım ne çıkacak.. Ben bi çarşıya gidip geliyorum.. Gelince cevaba bakarız.
bende öyle hissdiyorum kız olcakmış gibi teyzesi bakalım hunimizi isteriz :)tubikle konuştum oda fenaymış bugün bulantıları varmış
Öğrenelim bakalım :)
şimdi erkekte 4 kadına 3 yılda bir hücre yenilenmesi oluyomuş.. yumurta sperm yoplandığında en son kimin hücresi yenilendiyse onun cinsiyeti çıkıyomuş muş muş... Ben forumda okuduklarımın yalacısıyım
Şimdi kendi doğum tarihine 3 eşininkine 4 ekleye ekleye 2013 e kadar gel.. hanginizinki 2013 e en yakınsa o cinsiyetten olacak.. Hesapla bakayım ne çıkacak.. Ben bi çarşıya gidip geliyorum.. Gelince cevaba bakarız.
Ay bizimki yakın, biz de haftaya kalp atışı gormeye didiorus...
HAdı onumuzdaki hafta ikimize de uğur getirsin.. en güsel hafta nisanın ikinci haftaaa
tşk ederim cnm.peki nekadar yatırıyolar?eşin girmesine izin veriliyosa iyi ama benim tedavi gördüğüm hastane sanırım eşi içeri almıyor.opudan sonra almamışlardı.
anammmm minnak tuuuuuuuuuuuubaaamm kıyamammm
huni senin itin olsun kuzummm
şimdi sence ,bu kadar helecanın arasında ben bunu salim kafayla doğru olarak yapabilir miyim elfje de bakimmm
Gel teskere gel teskereee
arkadaşlar merhaba,yarın transferim var kısmetse.ilk denemem ve çok heyecanlıyım.bana transferden bahseder misiniz biraz.yani nasıl oluyor bu idrara sıkışık olma durumu beni korkutuyor biraz allah korusun tam transfer anında bi kaza olmasın mazallah:)rezillik:)sonrasında tuvalet izni oluyor mu mesela.birde ağrılı bir işlem mi?cevaplarsanız sevinirim.
allah herkezin meleğini göndersin...
bana göre yumurta toplama operasyonundan bile daha ekşın geçen bir olaydı transfer aşaması. eşimle gülmekten geberdik. çünkü ben kendimi bildim bileli çişi geldiği gibi yapması gereken bir insanım.tutamam yani imkansız ötesi bişey.. benden bir gün önce en yakın arkadaşımın da transferi vardı benim gittiğim hastanede. yanındaydım o gün ve bana acayip tecrübe oldu. mesela dedilerki bana; saat 11.30 sıkışık bir şekilde burda olun. olurmuyum hiç biliyom ki bekletiyolar. sabah kahvaltıda bir bardak su içtim bi tek. gidene kadar zaten 3 kere wc ye gittim. hastaneye giderken 1 lt lik su almıştım hazırlık aşamasında başladım içmeye. ama gel gör ki 5 hastaydık ve ben en son yani saat 13.00 alındım transfer için. ve o zamana kadar psikolojik sanırım 5 kere wc ye gittim. sanırsın devlet su işleri transfere de acayip sıkışık girdim bittiği gibi sürgüyü getirdiler altıma bi koyverdim ama sorma gitsin .... zaten kartondan... dur bi dur dediler durdum... altıma kocaman bi çöp torbası getirdiler başladım ona yapmaya hey Allahım bu nedir diyorum ama. 10 dk sonra yatağa getirdiler 3 kerede orda sürgüye yaptım..... rezillik filan düşünmedim valla hiç sende takma sakın böyle bişeyi kafana... yatak ta battı bende sırtıma kadar çiş oldum... ağrı sızı olmuyo işlem sırasında sanki normal muayene gibi. Ama şöyle bir tavsiyem olabilir sana eşine söyle sen yatağa gelmeden önce hemşireden hasta bezleri varya hani yatağa serilen ondan istesin ve sersin yatağa. bi de sürgüyü hazır etsin.
tubiş iyi değil ablası aynı ben gibiymiş oda onunn için girmemiş buraya söyledi :) benimde cıkmamm lazım ama gidebilirmiyim bilmiyorum bir denicem bakalım belki temiz hava iyi gelir :)
sen böyle söyleyince şimdi tırstım bakk. o çok kötü olur işte.. bende süper fikir diyodum ama kaldım öylece.. inşş pozitifide görürsün kanda canım .piskoloji önemli haklısın. bi uyusak diyorum bazen test gününe kadarr
hiçç uyanmasak kalksak test yapsak nasıl olurdu acep .
tatlım korkma yaaa korkunun ecele faydası yoktur sonunda ögrencez nasısa .ben testleri yapmasaydım bu kadar erken hayatta ögrenemezdim kızz bennn gölgesinin gölgesi varken farkettim 4.gün 2 ve 3. günlerde çıkmamıştı 4 5 6 7 ye kadar morelim belki bozulmazdıda ondan sonrası yavaş yavaş ümitsizliğe düşebilirdim düşmem dersem yalan olur yani bide tek bir marka testten ziyade farklı marka testlerle yapmaktada fayda var ve hergünde yanlış vermez ya diyorum önceki 2 transferimde hiç 2 çizgi yoktu gölgesi bile yoktu bikere görür gibi olmuştum ama oda 8.günüm falandı hemen başka test yapptım onda çıkmamıştı valla 10 yıllık evliyim yumurlama takipler aşılama ve 2 tüp bebek tedavilerimde hiç yanlış göstermedi bu testler bana ben eğer önceden üzülmiceklerse erken çıkmadı diye tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum en azında kendimi şimdiden hamile gibi hissediyorum ve günlerim çok güzel,çok heyecanlı geçiyor umarım sonuda güzel olur ve böyle devam eder ....
sizin iki çizgi çıktığında kandada doğruladınız mı? aceba. meraktan illa ki alcem transferim olsun inşş. yoksa catlarım bu kadarını öğrendim artık kaçırırmıyım... allahım hayırlısı inş.
ayyy duyması bile çok güzel ama ben hala inanmıyorum bu testlere yani kanda görmedikçe. tabi inşallah oyledir inşallah doğrudur allahım
benim altıncı günüm bugun 3. gün embriyosuydu
İnsallah arkadasim onu da görürsün ve cok guzel bi hamilelik geçirirsin. Sen de tadını çıka azıcık:))
Bu arada dün iyi ki cevap yazdın tesekkur ederim cok tirsmistim:) icim rahatladı biraz. Hadi bakalim ya cok heyecanlı :)))
ikinizinde sonucunu merak ediyordum maglum her gün test yapmışsınız... bende öyle yapcem aceba etkilimi doğruluk çok mu diye baktım ... ama hamilesiniz tebrik ederimm . ben inannıyorum ve çok mutlu oldum sanki kendimmiş gibi bende aynı yöntem deneyecem ya sanki benim sonucummuş hep öyle çıkıyomuş gibi. ayy neyse anlatamadım kendimi duygulandımm .bebişinizi kucağınızda görün .inşş
oyy kuzularımmm
Rabbim yardımcınız olsun
Geçicek hepsi geçicek , sıpalarr için dayanın
Bebişlerimle benn - bak hele bana - öpüyoruz sizi
cuma günkü planda değişiklik yok dimi ablam saat 1 gibi toplaşıyoz :)
bana göre yumurta toplama operasyonundan bile daha ekşın geçen bir olaydı transfer aşaması. eşimle gülmekten geberdik. çünkü ben kendimi bildim bileli çişi geldiği gibi yapması gereken bir insanım.tutamam yani imkansız ötesi bişey.. benden bir gün önce en yakın arkadaşımın da transferi vardı benim gittiğim hastanede. yanındaydım o gün ve bana acayip tecrübe oldu. mesela dedilerki bana; saat 11.30 sıkışık bir şekilde burda olun. olurmuyum hiç biliyom ki bekletiyolar. sabah kahvaltıda bir bardak su içtim bi tek. gidene kadar zaten 3 kere wc ye gittim. hastaneye giderken 1 lt lik su almıştım hazırlık aşamasında başladım içmeye. ama gel gör ki 5 hastaydık ve ben en son yani saat 13.00 alındım transfer için. ve o zamana kadar psikolojik sanırım 5 kere wc ye gittim. sanırsın devlet su işleri transfere de acayip sıkışık girdim bittiği gibi sürgüyü getirdiler altıma bi koyverdim ama sorma gitsin .... zaten kartondan... dur bi dur dediler durdum... altıma kocaman bi çöp torbası getirdiler başladım ona yapmaya hey Allahım bu nedir diyorum ama. 10 dk sonra yatağa getirdiler 3 kerede orda sürgüye yaptım..... rezillik filan düşünmedim valla hiç sende takma sakın böyle bişeyi kafana... yatak ta battı bende sırtıma kadar çiş oldum... ağrı sızı olmuyo işlem sırasında sanki normal muayene gibi. Ama şöyle bir tavsiyem olabilir sana eşine söyle sen yatağa gelmeden önce hemşireden hasta bezleri varya hani yatağa serilen ondan istesin ve sersin yatağa. bi de sürgüyü hazır etsin.
ayyy evet yaaa... düşünsene jinekolojik muayene pozisyonundasın ve altında bi çöp torbası.. hemşireler ve hastabakıcı ki hepsi çok ama çok şeker insanlardı hepberaber gülmekten geberdik.kesinlikle dediğin çok doğru hasta bezi koymak en mantıklısı o ördeklere denk getiremiyo insan benimde sırtım ilk yaptığımda çiş olmuştu :) hay aklınla bin yaşa emi :) yalnız şeye koptum çöp torbasına işetme işlemi manyak bişiymiş canım yaaa