Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Teşekkürler Netherland:KK37:

Gülüşlerimiz pozitifler gibi katlanarak artsın canımm:KK19:

sen asıl 5 nisana ne kaldı , haberin var mıııııııııııııııı:KK52:

Rabbim pozitiflerle sevindirsin hepimizi :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ay 5 nisana ne kaldı şurda:nazar:, yatcas kalkcas yatcas kalkcas hoop kan testineee:KK16:

yok offline degilim arkadasim ama ofisteyim calisiyorum. ayip olmasin diye arada islerimi yapiyorum :KK33:

Ay nihayet dünden beri cevap yazamadım diye içime dert oldu. 100 yorum yazmadan özele mesaj gonderemiyomuşum. Daha 1 haftalık taze kullanıcı olduğumdan malesef bekliyorum. :KK37:

Ay nihayet dünden beri cevap yazamadım diye içime dert oldu. 100 yorum yazmadan özele mesaj gonderemiyomuşum. Daha 1 haftalık taze kullanıcı olduğumdan malesef bekliyorum. :KK37:

onemli degil cnm. bi yandan tahmin etmistim diger taraftan da belki konusmak istememistir diye dusunmustum. yalniz biraz once bi mail adresinden bahsetmissin goremedim ben :KK43:

bu topice ilk defa yaziyorum. Netherland'i gordum dayanamadim.

benden de slmlar Hollandan dan sevgiler :KK16:

Evettt Netherland muhabirimiz sayısı 2 ye çıktı:KK19:

Ay 5 nisana ne kaldı şurda:nazar:, yatcas kalkcas yatcas kalkcas hoop kan testineee:KK16:

Valla ne yatmakta ne kalkmakta zorluk çekiyorum sanırım dediğin gibi çabuk geçecek kalan zaman:KK1:

yok offline degilim arkadasim ama ofisteyim calisiyorum. ayip olmasin diye arada islerimi yapiyorum :KK33:

aaa tıpkı bennn:KK37:

Kocam beni işten kovmasın diye forum arası iş yapıyorum bende:KK37:

Ama mazeretim varrr:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Evettt Netherland muhabirimiz sayısı 2 ye çıktı:KK19:

Valla ne yatmakta ne kalkmakta zorluk çekiyorum sanırım dediğin gibi çabuk geçecek kalan zaman:KK1:

aaa tıpkı bennn:KK37:

Kocam beni işten kovmasın diye forum arası iş yapıyorum bende:KK37:

Ama mazeretim varrr:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kovmaz kovmaz :)) ben evde de pek uzun sure kalamiyorum bu seferde kocam kiskaniyor :KK52: bi alem bu adam kadinlar kulubunu bile kiskaniyor ilgim buraya kayiyor diye :KK4:

X