Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kapı gibi heyet raporum var çok şükür:))))Allah ım çok sabırlar versin bize çok çok zorlu süreçç

Merhaba arkadaşım negatif sonucuna üzüldüm.Bende dün negatif sonucu aldım 2.denememde.Dediğin gibi Allah bizim durumumuzda olanlara ve bize de sabrımızı versin.Miamaya'nın da dediği gibi raporun olduğuna göre rapor geçen merkezler senin için iyi olur araştır ve bir kaç tanesiyle ön görüşmeye git istersen, neresi içine sinerse orada karar verirsin. Benim rapor hakkım bitti malesef .Ben bu denememi İstanbul Tüp Bebek'te yaptım.Doktorum Aret Kamar ben doktorumdan da merkezden de memnun kaldım ama kısmet işte.

Merhaba arkadaşım negatif sonucuna üzüldüm.Bende dün negatif sonucu aldım 2.denememde.Dediğin gibi Allah bizim durumumuzda olanlara ve bize de sabrımızı versin.Miamaya'nın da dediği gibi raporun olduğuna göre rapor geçen merkezler senin için iyi olur araştır ve bir kaç tanesiyle ön görüşmeye git istersen, neresi içine sinerse orada karar verirsin. Benim rapor hakkım bitti malesef .Ben bu denememi İstanbul Tüp Bebek'te yaptım.Doktorum Aret Kamar ben doktorumdan da merkezden de memnun kaldım ama kısmet işte.

kapı gibi heyet raporum var çok şükür:))))Allah ım çok sabırlar versin bize çok çok zorlu süreçç

Yeni denemeleriniz için moralinizi yüksek tutun , umutsuzluğa kapılmayın ne olur... Benim ilk denemem , daha bilmiyorum sonucu ama ( Mia duymasın da :KK1:) , Rabbim verirse de vardır bir sebebi , vermezse de vardır bir sebebi :KK49:

canım benim raporu ücret için sordum bahçeci baya bi külfetli olcak çünkü bitanem raporun olması çok iyi kuzum işin dahada kolaylaşcak ama bahçecide rapor geciyormu onu bilmiyorum :KK43:

O bahçeci var ya benim bebişlerimin poposunu yesin. .. 4000 TL + ilaçlar dediler yaklaşık 7 000 - 8 000 arası tutar dediler. Kaç denem dedim , biiiiiiiirrr dediler.:KK37:

Ya bi önce görün , deyin ki gelin bir ön görüşme yapalım, doktorlarımız değerlendirsin...Ona göre tedavi planınızı belirleyelim. Yok efendim , yaşım 42 imiş ... eee ben de kendimi 20 sanıyodum yaa.. İlaçlar daha fazla bile tutabilirmiş... :KK36:

Ayy dellendim yine ...:KK37: Poposunu yesinler işte benimkilerin ,doğsunlar götürücem yemeye :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayyy bayildim sana bayildim pozitif sen sakrak insan :)

Ayy teşekkür ederimmmm canımm benimm:KK19:

Bende bende esofman :)

çok sportif gacılarız ya giyelim tabii...:KK37: Popoya bak , göbüşe bak...kıyafete bak...:KK1:

bebişlerimiz var ama annamaz onlar :KK16:

bu arada mirandanın numarasnı halen alamadım?

Mirandaaaaa , tuuuuuuuuba seni bekliyoooo:nazar:

bencede en güzeli rahat giyinelimki bebişlermz sıkışmasn:)

evet aslında her şey bebişler için , yoksam biz bilmiyo muyuz 36 beden giymeyi :KK9:

yaşasın bebişlerimiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Bak ben sana demiştim, boşuna üzdün kendini :) Belirtilere hiç takılma, ben de pek bişey yaşamamıştım transfer sonrası.
İnsallah pozitif sonucunu da bir an önce alırsın :KK70:

çok saol canım iyi dileklerin için. umarım seninde sorunsuz ilerliyodur hamişliğin...

çok sportif gacılarız ya giyelim tabii...:KK37: Popoya bak , göbüşe bak...kıyafete bak...:KK1:

bebişlerimiz var ama annamaz onlar :KK16:

Mirandaaaaa , tuuuuuuuuba seni bekliyoooo:nazar:

evet aslında her şey bebişler için , yoksam biz bilmiyo muyuz 36 beden giymeyi :KK9:

yaşasın bebişlerimiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

valla istesemde 36bedene giremem zaten:)

Allahın uyuzlarııııı :KK16::KK16::KK16: ne çatlatıyonuz insanı beeee .... taaaaa Antalyadan getirtmeyin beniiiiiiiii atlar uçağa gelirim valla :)))

seninkini kızdırmaya gelmez sonuçta ağa yani:) benim paşalarda yerlerinde iyidr inş onlar için bütün gün pijamalı geziniyom yeterki iyi olsunlar:)

ahhhh o benim herşeyim ya yirim onu ben :KK70: seninkilerde kavga ediyodur ben diyim sana :)) senin işin zor bacım ya :))ikiz annesi olmak kolaymı vıyak vıyak ağlıcaklar :KK70:birini sustur öbürü :KK70: ne güzel moral veriyom demi san bebikler doğunca huni getircem hediye :KK70:kafayı yersen falan diye garanti olsun :)

Yeni denemeleriniz için moralinizi yüksek tutun , umutsuzluğa kapılmayın ne olur... Benim ilk denemem , daha bilmiyorum sonucu ama ( Mia duymasın da :KK1:) , Rabbim verirse de vardır bir sebebi , vermezse de vardır bir sebebi :KK49:

O bahçeci var ya benim bebişlerimin poposunu yesin. .. 4000 TL + ilaçlar dediler yaklaşık 7 000 - 8 000 arası tutar dediler. Kaç denem dedim , biiiiiiiirrr dediler.:KK37:

Ya bi önce görün , deyin ki gelin bir ön görüşme yapalım, doktorlarımız değerlendirsin...Ona göre tedavi planınızı belirleyelim. Yok efendim , yaşım 42 imiş ... eee ben de kendimi 20 sanıyodum yaa.. İlaçlar daha fazla bile tutabilirmiş... :KK36:

Ayy dellendim yine ...:KK37: Poposunu yesinler işte benimkilerin ,doğsunlar götürücem yemeye :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Arkadaşım sen kendin de çok pozitifsin etrafına da bunu dağıtıyorsun sağolasın.İnşallah 5 Nisan'da pozitifi alır mutluluğunu pekiştirirsin.Allahım senin de diğer gün sayan arkadaşların da yüzlerini güldürsün dularımız sizlerle.

X