Çoook silik bende görüyorum canım ama kuruma çizgisimi bilmiyorum daha 3 gün var bide ilk idrarla yapmadım
Ben de göremedim tatlımKızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Yok biliyorum ama insan genede bi umut görmek istiyo iştebence var gibi hadi insallahkendim 4 hamilelik gecirdim bendekilerde genelde böyle cok silik olurdu
Kız nasıl göremedin bi sayfa arkada
5 sayfa arkaya bile gittim töbeeee. Dur bi daha bakcam.Kız nasıl göremedin bi sayfa arkada
Kızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Heh buldum ama göremedim canım.Kız nasıl göremedin bi sayfa arkada
Bende gönül gözümle görüyorum zaten sanırım 3 gün daha bekleyip tekrar yaparımHeh buldum ama göremedim canım.
Oyle olmasini cok isterdim ama bu sabah yine test yaptim ve negatifti canim. Umutlar birdahaki aya insallahBence hamile siniz. Yarın bir daha normal testten yapın. Normal testler 100 ün altındaki değeri bile gösteriyor. Hcg değeri saat saat bile değişiyor. Hadi hayırlısı
Bizim bu testlerle imtihanımız ne olacak bilmiyorumOyle olmasini cok isterdim ama bu sabah yine test yaptim ve negatifti canim. Umutlar birdahaki aya insallah
Kismet canim yapacak birsey yok zaten surada 2 ay kaldi olmazsa mecbur tup bebege gidecegim.Bizim bu testlerle imtihanımız ne olacak bilmiyorum
Benim akıbetimde aynı olacak sanırım hayırlısı hakkımızdaKismet canim yapacak birsey yok zaten surada 2 ay kaldi olmazsa mecbur tup bebege gidecegim.
Ben incir normalde de yiyemem zaten canım. Bi incir bi bamya yemem.bal çörekotu tarçık yapılabilecek en güzel şey gibi. ben de korkuyorum sogan suyu vs bi sürü şey yapıyolar benim bi düzensizlik yok reglde ve hormonlarda. Ama daha sonra takviye yapmadım kendime diye pişman olur muyum diyorum. Kafam karışık. peki bu bal çörekotu tarçına hemen başlayabiliyo muyum regl mi olması gerek.
İnşallah regl olmam gerek kalmaz.Reglin 2. günü yazıyor canım ben 3. gün başladım 12. güne kadar devam ediliyormuş. Anladığım kadarıyla bu kür yumurta büyütüyormuş 12. Gün olayı da herhalde yumurtlamadan önce bırakılması lazım. Ben de yumurtlamadan önce bırakırım 12ye tamamlamam. Bı de çatlamaz filan daha önce kist geçmişim var zaten
İyice araştır aklına yatarsa öyle başla canım
ben bal yiyemiyorum iyiballar aci birtane aldum egricayirin zehir giibBal yani guzel yenir.
bana buay korun dedi radyasyon aldın yumurtaliklar zarargordu saglikli olmaz dedi zaten gecti buayim benim.Ben hatayda özelde yaptırdım 750 anestezi li. 3 ocakta Ama 1 hafta korunun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?