Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım darısı bize inşallah bat ne zamandı senin bi de belirtin var.miydi

Ay ben de ağlıcam. Çok şükür. Allah hayırla kucağına almak nasip etsin. Koş kan vermeye. inşallah sağlıkla artar kalp atışı kese hemmencik görünür.
Ayyy kuzum inşallah inşallah ya Rabbime şükürler olsun şimdi sadece kalp atışı ve kese için endişeliyim inşallah rabbim onları da görmeyi duymayı nasip eder inşallah sizlere de en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Kucağımıza alıp koklaöayı nasip eder.

Ben regli oldum test yapmama gerek.kalmadi bu ay kalamayanlar hamginforma gidiyo tum hamile arkadaslarima Allah saglikla kucagma almayi nasip etsin insallhhhh bu ay olmayanlarafa onumzdeki ay hemen nasip etsin insallhhh

Çok çok sevindim gercekten. Hayirla gelsin insallah.

Ya merve o kadar tatlısın ki rabbim inşallah sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. O kadar güzel anne olacaksın ki sende
Kiz valla samimiyetime inan gozlerim doldu. bizi habersiz birakma bak doktora gidip geldikce yaz mutlaka.

Kiz valla samimiyetime inan gozlerim doldu. bizi habersiz birakma bak doktora gidip geldikce yaz mutlaka.
İnanıyorum canım ya burda birbirimiz görmsekte arkadaş olduk aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyoruz inşallah sende bizim gözlerimizi doldur salı günü gidicem kontrole çağırdı kan verdim bu arada 612 çıktı

Güzel haberlerle dön inşallah.

Kızlar tekrar merhaba
Ben sabah test yaptim pozitif görüp kan verdim ordada cıktı değer 71.01 çok şükür rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah cok sukur ❤
Adete 2 3 gün vardı ❤
Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah nasıl hissettin ?

Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah nasıl hissettin ?
Amin kuzum çok sağol ❤
adet belirtileri vardı çok şiddeti her ağrısı günlerdir 1 de kustum ama aniden burnumdan cıktı o derece aşırı gaz kasıklarda şişkinlik doluluk dun başlayan karin ağrısı ve grip oldum senelerdir hasta olmazken ondan cok suphe ettim aceba hamilemiyim bagisiklik dustu dedim cıktı çok şükür ❤ darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…