Peki ağrı oldu musamsunda ozelde yaptırdım 1300lira anestezili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ağrı oldu musamsunda ozelde yaptırdım 1300lira anestezili
5dakkida giiryin cikiyon anestezi geçince biraz ben aci hissettim ama cokazPeki ağrı oldu mu
Ay maşallah sana bazıları çok abartıyor korkutuyor insanı ben de bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay çekilmeyi düşünüyorum bakalım5dakkida giiryin cikiyon anestezi geçince biraz ben aci hissettim ama cokaz
Yineolsam anestlili yaparım cokrahat
Enson kadina ben zor bayiliirm diyordum bunu dedikten sonrabaktimki islembitmis ayilmsim bile
keisnlikle cektir icinrahatolur enazindanAy maşallah sana bazıları çok abartıyor korkutuyor insanı ben de bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay çekilmeyi düşünüyorum bakalım
Benim bi kızım var normal doğurdum aci esigim yuksek ama psikolojikmen bu rahim filminden korkuyorumkeisnlikle cektir icinrahatolur enazindan
Anestzili neyi abartıyorlar
Hemen bayyorlar bendokgoru bile görmedim ogelmeden bayilmiism ciktim bayiliuimmu diye soruyorum baktim odadayim annem yanimda cokrahat yani amadigerturluben doktoru goreydim elinde aletvs cigligi basrdim benim aciesigim cokdusuk
Bebk olursa da sezeryan
hic korkma olurolur hallonur anestsizli cokrahatbenceBenim bi kızım var normal doğurdum aci esigim yuksek ama psikolojikmen bu rahim filminden korkuyorum
Gulcan2904 Kız niye beğenmedime bastın yorumumda kııız.Ballarım. Benim kendime takviyeye başlayasım var. Pko filan yok. Klomen tedavisi gördüm 4 ay. Biraz kendi haline bırakmak istiyorum. Eşimde biraz sayı az çıktı. Keçiboynuzu kürüne başladı. Ben de bu kendine birakma döneminde çabalamış hissetmek için bir şeyler yapayım diyorum. Ne yapayım sizce?
Ben incir normalde de yiyemem zaten canım. Bi incir bi bamya yemem. bal çörekotu tarçık yapılabilecek en güzel şey gibi. ben de korkuyorum sogan suyu vs bi sürü şey yapıyolar benim bi düzensizlik yok reglde ve hormonlarda. Ama daha sonra takviye yapmadım kendime diye pişman olur muyum diyorum. Kafam karışık. peki bu bal çörekotu tarçına hemen başlayabiliyo muyum regl mi olması gerek.Ben çörekotu bal tarçın karışımı yaptım onu yiyorum. Folik asit bir de şu multivitamin hapları oluyor ya onlardan kullanıyorum. Bilmiyorum faydası olur mu ben de bişey yapmak istediğim için bunları kullanıyorum
Bitkisel de araştırmadan kullanma sakın bakıyorum herkes incir kürü yapiyor ama incir prolaktin sorunu olanlar için zararli daha da yükseltiyor. Ve benim de yüksek maalesef inşallah gebeliğe engel olmaz bu prolaktin
bende kullanmadim ama balcorekotu faydali diyorlarBen incir normalde de yiyemem zaten canım. Bi incir bi bamya yemem. bal çörekotu tarçık yapılabilecek en güzel şey gibi. ben de korkuyorum sogan suyu vs bi sürü şey yapıyolar benim bi düzensizlik yok reglde ve hormonlarda. Ama daha sonra takviye yapmadım kendime diye pişman olur muyum diyorum. Kafam karışık. peki bu bal çörekotu tarçına hemen başlayabiliyo muyum regl mi olması gerek.
Bende varım tedaviye başladım iğne kullanıyorum nasip bakalım ne olcakSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
@Hayalmeyal3 20 mart
Gulcan2904 12 Mart
@Karagullu 21 mart
Seni uzmek istemem ama yok cnm geç döllenme falan olabilir bekle istersenKızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Canım göremedim ama adet günün daha gelmemiş çıkmayabilirKızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Bal yani guzel yenir.bende kullanmadim ama balcorekotu faydali diyorlar
Kızlar günaydın ben bata 3 gün kala dayanamadım test yaptım gözlerim kör oldu çizgi ararken bide siz bakın bakalım varmı yokmu
Ben hatayda özelde yaptırdım 750 anestezi li. 3 ocakta Ama 1 hafta korunun dedisamsunda ozelde yaptırdım 1300lira anestezili
Bende o aletleri görünce ya hemen bayıltın ya da ben zaten bayılacam demiştim5dakkida giiryin cikiyon anestezi geçince biraz ben aci hissettim ama cokaz
Yineolsam anestlili yaparım cokrahat
Enson kadina ben zor bayiliirm diyordum bunu dedikten sonrabaktimki islembitmis ayilmsim bile
Ben yokum bu listedeBende varım tedaviye başladım iğne kullanıyorum nasip bakalım ne olcak
Çoook silik bende görüyorum canım ama kuruma çizgisimi bilmiyorum daha 3 gün var bide ilk idrarla yapmadımsilik var gibi ama daha günün gelmemis adet günü yine yap net cikar varsa.