- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Bu yumurtlama nasıl oluyor? 11inde oldu ama 2 gün sonra çatladı demişsiniz. Çatladığı gün yumurtlama olmuş olmuyor mu kafam karıştı çatladığını nasıl anlıyorsunuz?Ayın 11inde yumurtlama oldu 2 gün sürdü 13unde catladı
Ballarım. Benim kendime takviyeye başlayasım var. Pko filan yok. Klomen tedavisi gördüm 4 ay. Biraz kendi haline bırakmak istiyorum. Eşimde biraz sayı az çıktı. Keçiboynuzu kürüne başladı. Ben de bu kendine birakma döneminde çabalamış hissetmek için bir şeyler yapayım diyorum. Ne yapayım sizce?
Evet çatladı demek yumurtlama demek. Yani çocuk tutması için yumurtanın çatlaması gerekiyorMerhaba Bu yumurtlama nasıl oluyor? 11inde oldu ama 2 gün sonra çatladı demişsiniz. Çatladığı gün yumurtlama olmuş olmuyor mu kafam karıştı çatladığını nasıl anlıyorsunuz?
Gunaydin kizlarrr bugun adet gunum ve 1 haftadir suren gogus agrin bugun yok sadece bel ve bacak agrilarim devam ediyo ogleden sonra test alcam hevesliydim ama gogus agrin bugun olmyinca hevesim icine kacti sanki
Biraz daha özel bişey sorsam kusura bakmayın lütfenyumurtlama sıvısının geldiği gün yumurta çatlamış mı oluyor pekiOvulasyon testiyle canin ovulasyon pozitif oldugunda 24 36 saat sonr yunurta catlicak demek bida test yaptiginda zaten siliklesme oluyo o da catladi demek
Bende yapıyorum sogan kürünü adetim 7 marta bitti bugüne kadar hep ac karna içtim icmeye de devam edcem 4 aylik evliyim bebek istiyorum inşallah bu ay olur Allahin izniyleBat 10 Mart Soğan kürü yapıyorum bakalım nasip
7 mart deil yanlis oldu 4 mart yazcaktımBende yapıyorum sogan kürünü adetim 7 marta bitti bugüne kadar hep ac karna içtim icmeye de devam edcem 4 aylik evliyim bebek istiyorum inşallah bu ay olur Allahin izniyle
marta geldi ve iste o yili kapadı
Bazıları cok dogurgan
bende öğretmenim onu hesaplayacak dogurhanligim yok maalesefBen de öğretmenim geçen sene haziranda bıraktık korunmayı hani ilk aydan kalırsam martta doğurur 2. Dönemi kapatırım diye de 9 ay geçti daha hamilelik bile yok
bende öğretmenim onu hesaplayacak dogurhanligim yok maalesef
Herana raziyim
Kimsenin istemedigi kasima ekime ocaka aralika en izni olmayan aylarya
Yada.temmuza ağustosa hazirana
Yeterki saglikla kavsuayim hepsine raziyim
amin ben subat 28rahim filmi cekildim buay korun dedi doktor biranonce adeti bekliyorumAynen şu an ben de aynı düşüncedeyim. Allah hepimize en Hayırlı en güzel zamanda nasip etsin inşallah sırayla hepimiz gebelik haberlerini alalım
Canım nerde oturuyorsun rahim filmini özel de mı devlette mi yaptırdınamin ben subat 28rahim filmi cekildim buay korun dedi doktor biranonce adeti bekliyorum
İnşalalh buay olur
samsunda ozelde yaptırdım 1300lira anesteziliCanım nerde oturuyorsun rahim filmini özel de mı devlette mi yaptırdın
amin ben subat 28rahim filmi cekildim buay korun dedi doktor biranonce adeti bekliyorum
İnşalalh buay olur
Amin hepimize bana radyasyondan dolayi korun dedi artik buay gecti yumurtlamam rahimfilminden 4gunsonra yumurtlamisim zaten artik mart 20adet bekliyorumBen de çarşamba günü çekilecem doktorum daha bişey demedi korunmayla ilgili. Amin inşallah olur canım
simdiden heyecanlandım diyorumki aralikaa doğacak gibi cok umutluyumAmin hepimize bana radyasyondan dolayi korun dedi artik buay gecti yumurtlamam rahimfilminden 4gunsonra yumurtlamisim zaten artik mart 20adet bekliyorum
İnsallah olur