• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlarrr bugun adet gunum ve 1 haftadir suren gogus agrin bugun yok sadece bel ve bacak agrilarim devam ediyo ogleden sonra test alcam hevesliydim ama gogus agrin bugun olmyinca hevesim icine kacti sanki🙈🙈

Ovulasyon testiyle canin ovulasyon pozitif oldugunda 24 36 saat sonr yunurta catlicak demek bida test yaptiginda zaten siliklesme oluyo o da catladi demek

Ballarım. 🤗 Benim kendime takviyeye başlayasım var. Pko filan yok. Klomen tedavisi gördüm 4 ay. Biraz kendi haline bırakmak istiyorum. Eşimde biraz sayı az çıktı. Keçiboynuzu kürüne başladı. Ben de bu kendine birakma döneminde çabalamış hissetmek için bir şeyler yapayım diyorum. Ne yapayım sizce?

Ben çörekotu bal tarçın karışımı yaptım onu yiyorum. Folik asit bir de şu multivitamin hapları oluyor ya onlardan kullanıyorum. Bilmiyorum faydası olur mu ben de bişey yapmak istediğim için bunları kullanıyorum 😊
Bitkisel de araştırmadan kullanma sakın bakıyorum herkes incir kürü yapiyor ama incir prolaktin sorunu olanlar için zararli daha da yükseltiyor. Ve benim de yüksek maalesef inşallah gebeliğe engel olmaz bu prolaktin 😔

Merhaba Bu yumurtlama nasıl oluyor? 11inde oldu ama 2 gün sonra çatladı demişsiniz. Çatladığı gün yumurtlama olmuş olmuyor mu kafam karıştı 🤔 çatladığını nasıl anlıyorsunuz?
Evet çatladı demek yumurtlama demek. Yani çocuk tutması için yumurtanın çatlaması gerekiyor 😊

Gunaydin kizlarrr bugun adet gunum ve 1 haftadir suren gogus agrin bugun yok sadece bel ve bacak agrilarim devam ediyo ogleden sonra test alcam hevesliydim ama gogus agrin bugun olmyinca hevesim icine kacti sanki🙈🙈

Hiç belli olmaz inşallah pozitifi görürsün 🤲
Haber bekliyoruz 😊

Ovulasyon testiyle canin ovulasyon pozitif oldugunda 24 36 saat sonr yunurta catlicak demek bida test yaptiginda zaten siliklesme oluyo o da catladi demek
Biraz daha özel bişey sorsam kusura bakmayın lütfen🙈yumurtlama sıvısının geldiği gün yumurta çatlamış mı oluyor peki

Slm beni de ekler misiniz bat 19u

Ben de öğretmenim geçen sene haziranda bıraktık korunmayı hani ilk aydan kalırsam martta doğurur 2. Dönemi kapatırım diye de 9 ay geçti daha hamilelik bile yok 😐
bende öğretmenim onu hesaplayacak dogurhanligim yok maalesef 😚
Herana raziyim
Kimsenin istemedigi kasima ekime ocaka aralika en izni olmayan aylarya
Yada.temmuza ağustosa hazirana
Yeterki saglikla kavsuayim hepsine raziyim 🤠

bende öğretmenim onu hesaplayacak dogurhanligim yok maalesef 😚
Herana raziyim
Kimsenin istemedigi kasima ekime ocaka aralika en izni olmayan aylarya
Yada.temmuza ağustosa hazirana
Yeterki saglikla kavsuayim hepsine raziyim 🤠

Aynen şu an ben de aynı düşüncedeyim. Allah hepimize en Hayırlı en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🤲 sırayla hepimiz gebelik haberlerini alalım

Ben de çarşamba günü çekilecem doktorum daha bişey demedi korunmayla ilgili. Amin inşallah olur canım
Amin hepimize bana radyasyondan dolayi korun dedi artik buay gecti yumurtlamam rahimfilminden 4gunsonra yumurtlamisim zaten artik mart 20adet bekliyorum
İnsallah olur

Amin hepimize bana radyasyondan dolayi korun dedi artik buay gecti yumurtlamam rahimfilminden 4gunsonra yumurtlamisim zaten artik mart 20adet bekliyorum
İnsallah olur
simdiden heyecanlandım diyorumki aralikaa doğacak gibi cok umutluyum

Back