17si dedik biz bakalım kısmeetBenim de 19 u ama test için çok erken bence. Ben 15 inde erken gebelik testi yapicam inşallah
Çıkadabilir çıkmayadabilir. Sen yaparsın o gün var mı yok mu stresini hep beraber yaşarız.Benim de erken gebelik testim var 15 inde yapayım diyorum çıkar mı acaba
Aslında çok hoş ama bizimkiler bu ismi değiştirir demiştiNiye beğenmemişti ayol.
Çıkabilir tabiiBenim de erken gebelik testim var 15 inde yapayım diyorum çıkar mı acaba
Kızlar rahim filmi fotoğrafından anlayan var mıÇıkabilir tabii
Inşallah yaÇıkadabilir çıkmayadabilir. Sen yaparsın o gün var mı yok mu stresini hep beraber yaşarız.
Ben çektirmiştim ama fotodan anlamam hiç canım. Raporundan bile anlamamıştım latince bişeyler yazıoduKızlar rahim filmi fotoğrafından anlayan var mı
Bat ne zamanBende girdim marttan umut edenler arasina bıktım cunku artık kucagimin boş kalmasindan
Şubat'ın 26sinda patlak verdimBat ne zaman
Son adet tarihin ne zaman canimBende girdim marttan umut edenler arasina bıktım cunku artık kucagimin boş kalmasindan
26 Şubat dedim ya tatlımSon adet tarihin ne zaman canim
Anladım canım olsunBen çektirmiştim ama fotodan anlamam hiç canım. Raporundan bile anlamamıştım latince bişeyler yazıodu
Atabilirmisin buraya?Kızlar rahim filmi fotoğrafından anlayan var mı
Attım canım . BuyurAtabilirmisin buraya?
Tatlım raporu demiştim bu şekilde anlayamam raporunda yazanlardan bişey çıkarırım diye istedimAttım canım . Buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?