Canım bizim de ne olacağımız belli değil daha yolun başındayız. Allah ne nasip ettiyse o. İnsallah senin için de ol der ve olur.Gerci aranızda en ümitsiz vaka benim heralde 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedim 1 dusugum var benimki kendi kendine olucak iş değil ama umut işte
Raporu istemeyi unuttum canım üniversite dd çektirdim özel de aşılama yapmak içinTatlım raporu demiştim bu şekilde anlayamam raporunda yazanlardan bişey çıkarırım diye istedim
İnşallahCanım bizim de ne olacağımız belli değil daha yolun başındayız. Allah ne nasip ettiyse o. İnsallah senin için de ol der ve olur.
Yavrum sonuçlara baktılar bişey çıkmadı arkadaşımin sonuclari ama yine de atayım Eki Görüntüle 2601491
Iyi iyi güzel. (pek anlamam ama)Yavrum sonuçlara baktılar bişey çıkmadı arkadaşımin sonuclari ama yine de atayım Eki Görüntüle 2601491
İyi iyi güzel demen bile yettiIyi iyi güzel. (pek anlamam ama)
Canım benimkide bu ay 20 si beni de ekler misinSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
@ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
Bence hamile siniz. Yarın bir daha normal testten yapın. Normal testler 100 ün altındaki değeri bile gösteriyor. Hcg değeri saat saat bile değişiyor. Hadi hayırlısıKizlar selam
Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim suphecikendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlar Eki Görüntüle 2601366 Eki Görüntüle 2601368
sanırım yumurtlama donemlnemine girince bende aynı şeyi düşüncem şimdiden bile belirti aramaya başladımDün yumurtlama günümdü değerlendirdik gebelik testi yapsam çıkar mı diye konu açasım var. Ortalık yine bu seviyede.
Canım benimkide bu ay 20 si beni de ekler misin
Ekledim kızlar hoş geldinzSlm benide ekler misiniz bat 12 Mart
Olur cnm regl olanlar yazsın banaAsbei ilk sayfadaki tarihler var ya canım mesela kim regl olduysa yazsanda toplu sinerjiyle diğerleri için beklesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?