• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerci aranızda en ümitsiz vaka benim heralde 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedim 1 dusugum var benimki kendi kendine olucak iş değil ama umut işte 😔
Canım bizim de ne olacağımız belli değil daha yolun başındayız. Allah ne nasip ettiyse o. İnsallah senin için de ol der ve olur. 🤲🏻

Slm beni de ekler misiniz bat 19u

Merhaba kızlar bende Mart ayına kalanlardanım ,haftaya cumartesi kan testi ile öğrenebiliyorum sonucu ama haftasonuna denk geldiği için pazartesiye kalacak mecbur ,inşallah hayırlı haberler alırım,hepimizde beklediği cennet kokulu kuzucuklara kavuşuruz inşallah,çok özledim onu ,artık gelsin.. 😢😢

Bende bugun erken gebelik testi yaptım hiçte adetim değildir evde test olduğunu dahi bilmiyordum testi görünce bi heyecan yaptım dur yapayım dedii bi de ne göreyim kocaman negatif. Bu aydan da bir umudum kalmadı. Bu ay sürekli tekrar etmiştim eğer yine olmazsa herşeyi bırakıyorm diye. Folik asitte dahil zaten olmuyor. İnşallah sizler güzel haberler alırsınız dualarımdasınız

Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık 🤗
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım 🤗

@hasbeee 20 mart

@Tokerrr 26 şubat

@Life light 2 mart

@Ipek8006 4 mart

@Hufezaa 26 mart

@Tugce3333 10 mart

merve merve 20 mart

@Masalmina 17 mart

@Orkidem 17 mart

@moonandstar 27 şubat

@xy35 6 mart

@Calypso95 14 mart

@Rainbow3461 10 mart

@Nimet yardim 17 mart

@Esennn91 15 mart

@Bensiz58 28 şubat

@Jamie35 5 mart

@yubucukp 8 mart

@Sinebend 5 mart

@arzu123 23 mart

@yazasimvar 24 Mart

@ressamasel 20 mart

@Nosking 5 mart

@benibekleyin 9 mart

@miyuuu 20 mart

@Eunmi3535 20 mart

@ozmut 16 Mart

@Askkadiniii 16 Mart

@yamures 12 mart

@Blackeyess 20 mart

@Ahenfatma 19 mart

@nureto 3 mart

@Vazelin005 19 mart

@BYV 9 mart

@Hanimhanmck 30 mart

@_Lila 27 mart

@Cernac 20 mart

@MelodiXX 28 mart

zeyoo91 zeyoo91 24 mart

@brcnyldz13 15 mart

@bsr0745 10 mart
Canım benimkide bu ay 20 si beni de ekler misin

Kizlar selam:KK28:
Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim supheci:KK34: kendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam:KK48: Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlar:dua:Eki Görüntüle 2601366 Eki Görüntüle 2601368
Bence hamile siniz. Yarın bir daha normal testten yapın. Normal testler 100 ün altındaki değeri bile gösteriyor. Hcg değeri saat saat bile değişiyor. Hadi hayırlısı

• Beğen
Reactions: BYV
Ballarım. 🤗 Benim kendime takviyeye başlayasım var. Pko filan yok. Klomen tedavisi gördüm 4 ay. Biraz kendi haline bırakmak istiyorum. Eşimde biraz sayı az çıktı. Keçiboynuzu kürüne başladı. Ben de bu kendine birakma döneminde çabalamış hissetmek için bir şeyler yapayım diyorum. Ne yapayım sizce?

8
Dün yumurtlama günümdü değerlendirdik gebelik testi yapsam çıkar mı diye konu açasım var. Ortalık yine bu seviyede. :KK70:
sanırım yumurtlama donemlnemine girince bende aynı şeyi düşüncem şimdiden bile belirti aramaya başladım :KK70:

Back