Aynen isim olsun derdin bulunuuurBenim hiç yok 4 ay önce kaybettiğim bebeğim için düşünmüştüm onu koydum ona
Şuan derdimiz zaman geçsin ve çift çizgiyi görelim sonra kese kalp atışı cinsiyet ohooı çok yolumuz varAynen isim olsun derdin bulunuuur
Heyecanlanıyooom.Şuan derdimiz zaman geçsin ve çift çizgiyi görelim sonra kese kalp atışı cinsiyet ohooı çok yolumuz var ☺
Çok gaza geldim şu an. Düşünmemeye çalışacam dedikçe konuyu çocuk ismine getirdimAy çok heyecanlandım siz böyle konuşunca
Niye beğenmemişti ayol.Benim kızım olursa belli çoktan hatta eşimi sevgililik döneminde bu ismi kabul ettirebilmek için çok uğraştım baktı adam evlenmeye yanaşmıyorum kabullendi
Tabii canım, yok suyum geldi, yok oram şişti buram şişti, midem bulandı ohoooooŞuan derdimiz zaman geçsin ve çift çizgiyi görelim sonra kese kalp atışı cinsiyet ohooı çok yolumuz var ☺
Batlar aynı ya doğuma da aynı gün gidermişiz.Tabii canım, yok suyum geldi, yok oram şişti buram şişti, midem bulandı ohooooo
Altta ki resimde gördüm ben. Hadi inşallah vardırKizlar selam
Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim suphecikendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlar Eki Görüntüle 2601366 Eki Görüntüle 2601368
Ben sizden önce doğururum çünkü sezeryan olurBatlar aynı ya doğuma da aynı gün gidermişiz.
Ayyy ne güzel olur yaaaaBatlar aynı ya doğuma da aynı gün gidermişiz.
Ben de seviyorum herkesi. Gelip bu topiklerde her gün başka biriyle neler neler konuşuyoruz. Çok güzel bir sey.Seviyorum sizleri ya iyiki varsınız tanımadan görmeden arkadaş dost dert ortağı oldunuz
Ben de sezaryen yaptirırim belki.Ben sizden önce doğururum çünkü sezeryan olur
Benim de sezaryen olucak, açık miyom ameliyatı olduğum için. Erken gelebilir doğruBen sizden önce doğururum çünkü sezeryan olur
Normali varken hiç tavsiye etmem çok zorlu süreçBen de sezaryen yaptirırim belki.
Miyuuuu ben doğuruyoooom yazarım. Sen ben deeee yazarsın.Ayyy ne güzel olur yaaaa
Bence benimki geniş zaten.Normali varken hiç tavsiye etmem çok zorlu süreç
Benim de 19 u ama test için çok erken bence. Ben 15 inde erken gebelik testi yapicam inşallahBilmem kiii. Elimde 2 erken, 1 normal test var
Sesli not olsa şurda bağırırdık, doğuyooooo diye asfghjkkMiyuuuu ben doğuruyoooom yazarım. Sen ben deeee yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?