Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız benim bat 8 çok az kaldı reglime 4 gün var enfeksiyon kapmisim yoğun beyaz akıntı vardı tirivag fitil kullandım 3 gün dün bitti bugün pembemsi lekelenme şeklinde bi akıntı geldi fitil yapar mı sizce

Geçmiş olsun canım bi fikrim yok fitilden olacağına ama enfeksiyon ilerlemişse o yüzden olabilir pembe leke

Geçmiş olsun canım bi fikrim yok fitilden olacağına ama enfeksiyon ilerlemişse o yüzden olabilir pembe leke
Klomenden sonra kist oluşmuş cumartesı Dr yumurta fazla gelişmiş kendi içine kanmış dedi bir diğeri de güzel büyümüş çatlamış değerlendirdik onu geçen hafta. İlerleme yoktu akıntı yoğun ve kokusuz renksizdi

Bende bendeeee 11 mart ekler misiniz kızlar

İki testi de bugün yaptım canım dün ve bugünü değerlendirdim yarını da değerlendirmem lazım mı ayrıca testlerin birini 12 de öğlen birini akşam 10 da yaptım
Çatladigi gunde dahil değerlendir. Benim gecen ay 3 gün sürdü 4. Gun çatladı. Uzun sürmesi yumurta rezervinin çok olmasıymış

Bende size sorayım. Bu değerlendirme günü için saat önemli mi mesela 12yi geçti diyelim gün boş mu geçmiş sayılıyor?

Ya valla sırf bu yüzden az önce eşimle tartistim sen akşam yapmiyosun günü kaçırdık diye e adamda hakli yorgun geliyor yemekti çaydi dinlenmekti saat oluveriyor 12
Çatlama 36 saat sürüyor canım o 12 de ovulasyonda çatlamayi gördün diyelim üstüne 36 saat koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…