Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay ayni bu sekilde kendimi oyaladım bugun bat ımdı karnim cok ağrıyor adet olacak gibiyim ama hamilelik belirtisi sayanlarda var bunu
Bat bugünse yarın bir test yap istersen, ama dayanırım diyorsan pazartesiyi bekle

Kızlar benim bugün adet günümdü ama olmadım klomenden dolayı olabilir mi ? Kist yapmış olabilir mi ? Duphaston kullandım normalde de adetlerim duzensizdi ama bu hapa göre bugün adet olmam lazımdı

Kızlar benim bugün adet günümdü ama olmadım klomenden dolayı olabilir mi ? Kist yapmış olabilir mi ? Duphaston kullandım normalde de adetlerim duzensizdi ama bu hapa göre bugün adet olmam lazımdı

Benim de bu ay adetim 5 gün gecikti doktora sordum stresten olabilir dedi keşke bu kadar kafaya takmasak ama elde değil

Canım ben klomen kullandım hayatta adetim asla gecikmezdi ilk defa bu ay 4 gün gecikti o da soğan suyu içtim ki gelsin kist yapmıştı

Bu arada ben de regl oldum hem de 3 gün erken geldi, stres yapıyoruz ondan herhalde burda kaç kişinin okudum hep erken gelmiş
Aynen kuzum geçen ay gecikti bu ay erken geldi

Kızlar bu iki test ikisi de bugüne ait yumurtlama devam ediyor mu sizce

Eklentiler

• 4DEB2F9E-3A09-4381-9DE4-1D8490AE43EC.png
    481 KB · Görüntüleme: 27
Evet canım devam ediyor benim de 2 gün pik gösterdi 3. Gün çatladı senin de yarına çatlar
İki testi de bugün yaptım canım dün ve bugünü değerlendirdim yarını da değerlendirmem lazım mı ayrıca testlerin birini 12 de öğlen birini akşam 10 da yaptım

Merhabaaaa Mart'ta insallah isteyen herkez bebiş haberimizi alırız
Ayy amiiinnn inşallah canımm, ben de ovulasyon testinin 3. Günündeyim henüz bir hareketlilik yok,renkler değişsin hemmen kırmızıları giyip kocacııımmm demeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…