- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
benimde 4 kaldı canım .. varmı belirtin falan günlerde geçmiyo yaaSlm kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz
Benim adette 5 gun kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 4 kaldı canım .. varmı belirtin falan günlerde geçmiyo yaaSlm kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz
Benim adette 5 gun kaldi
Bakmayın kız belirtilere gereksiz ümit olabiliyor.benimde 4 kaldı canım .. varmı belirtin falan günlerde geçmiyo yaa
Kuzu acayip ilk defa belirtiler yasiyorumm acaba diyrum snra kendine gel klomen yapar diyorum senin kuzumbenimde 4 kaldı canım .. varmı belirtin falan günlerde geçmiyo yaa
biliyorum canım ben her ay hamileyim zaarBakmayın kız belirtilere gereksiz ümit olabiliyor.
her ay ki gibi belirtiler çoook :)) ama klomen yapar diye oturuyom yerimde yine hüsran olacak biliyorumKuzu acayip ilk defa belirtiler yasiyorumm acaba diyrum snra kendine gel klomen yapar diyorum senin kuzum
Oo ben de çok hamile oluyorum regl yaklaşırkenbiliyorum canım ben her ay hamileyim zaar
Slm kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz
Benim adette 5 gun kaldi
Yine hüsran olacak da deme ayol.her ay ki gibi belirtiler çoook :)) ama klomen yapar diye oturuyom yerimde yine hüsran olacak biliyorum
ben adet olsam bile üstüne gördüm kesin falan diye diye sıyırdık kafa mafa kalmadıOo ben de çok hamile oluyorum regl yaklaşırken
Canim nisanda olur sen uzme canini daha iyi caliscaz benimde yok bu ay bende gelcem nisanda merak etme nisanda olcakBen adet oldum canım
herşeyin hayırlısı canım vakti zamanı gelmedi demekki önümüzdeki ay inşallah canımBir gün rötarlı geldi bu ay ama geldi
ben adet olsam bile üstüne gördüm kesin falan diye diye sıyırdık kafa mafa kalmadı
Canim nisanda olur sen uzme canini daha iyi caliscaz benimde yok bu ay bende gelcem nisanda merak etme nisanda olcak
benim bulantım oldu tansiyonum düştü kasık ağrılarım meme hassasiyeti hepsi oldu ama adet oldum sonunda tabi herkesin böyle olacak diye bişey yok canım..Kızlar bişey dicem hani diyorsunuz ya her ay belirti yaşıyorum ama regl geliyor diye. Ben bunu çok merak ediyorum mesala neler oluyo? Benimde belirtilerim var ama sonu hüsran olmasından korkuyorum
Kasıklarda ağrı, arada baş dönmesi, gereksiz yere mide bulanması. Akıntıda hareketlilik. Ateş basması. Allah ne verdiyse.Kızlar bişey dicem hani diyorsunuz ya her ay belirti yaşıyorum ama regl geliyor diye. Ben bunu çok merak ediyorum mesala neler oluyo? Benimde belirtilerim var ama sonu hüsran olmasından korkuyorum
Böyle okuyunca bende psikolojik mi acaba diyorum yabenim bulantım oldu tansiyonum düştü kasık ağrılarım meme hassasiyeti hepsi oldu ama adet oldum sonunda tabi herkesin böyle olacak diye bişey yok canım..