Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşaallah vardır karnımda ağrıda yok adet olmadan önce ağrım olurdu ama bişey yok bilmiyorum yapsam mıki ya hamile değilsem teste yazık eşim iyice kafayı yedin diye bana kızıyor
Yaaaa hepimiz kafayı yedik bir tek onlar akıllı Yumurtlama gününe göre değişir eğer adet belirtileri yoksa yerleşme de olabilir

Gögüslerim çok acıyor kızlar kollarımı kaldırırken bile sızı hissediyorum adet belirtilerini böyle şiddetli yaşayan var mı

Yaaaa hepimiz kafayı yedik bir tek onlar akıllı Yumurtlama gününe göre değişir eğer adet belirtileri yoksa yerleşme de olabilir
Bilmiyorum normal adet belirtisimi yoksa yerleşmemi oluyor her ay adetten önce karnım ağrır adet olcağımı bilirdim akıntımda fazla gelir sonra kahverengi lekem gelir ardendan adet olurdum ama bu ay hiç ağrım belirtim olmadı hatta nerdeyse akıntım hiç gelmedi az geldi öğlen afedersiniz peçeye sildiğimde hafif kahverengi lekem geldiğini farkettim bakalım ne olcak

Amin inşaallah vardır karnımda ağrıda yok adet olmadan önce ağrım olurdu ama bişey yok bilmiyorum yapsam mıki ya hamile değilsem teste yazık eşim iyice kafayı yedin diye bana kızıyor
Ay dur heycan yapma . Illa belirti olcak degil. Yerlesme kanamasiysa daha dogru durust bhcg olmaz testte cikmayabilir.sen kac gun tekraela testlerini

merve yaaaa pffffffff hiç istemiyordum korunuyordum üçüncü çocuğuma gebeyimciler geri gelmiş niye söylemiyorsun kaçırmışım cümbüşü bir mesaj yazacağım ama banlanmak istemiyorum susuyorum

Kızlar nasılsınız ❤
Ben dün progesteron vermiştim sonucum cıkmış 13.86 çok şükür iyi cikti adete son 5 6 gun

Ben istiyorum iki oğluşum var üçüncü kızım olsun istiyorum ama nasip kısmet Rabbim nasip ettiyse olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…