Yaaaa hepimiz kafayı yedik bir tek onlar akıllıAmin inşaallah vardır karnımda ağrıda yok adet olmadan önce ağrım olurdu ama bişey yokbilmiyorum yapsam mıki ya hamile değilsem teste yazık eşim iyice kafayı yedin diye bana kızıyor
Benimde 4 günüm vardı dahaMalesef adet belirtim kahverengi lekem gelmişdaha adetime 3 gün var
Bilmiyorum normal adet belirtisimi yoksa yerleşmemi oluyorYaaaa hepimiz kafayı yedik bir tek onlar akıllıYumurtlama gününe göre değişir eğer adet belirtileri yoksa yerleşme de olabilir
Ay dur heycan yapma . Illa belirti olcak degil. Yerlesme kanamasiysa daha dogru durust bhcg olmaz testte cikmayabilir.sen kac gun tekraela testleriniAmin inşaallah vardır karnımda ağrıda yok adet olmadan önce ağrım olurdu ama bişey yokbilmiyorum yapsam mıki ya hamile değilsem teste yazık eşim iyice kafayı yedin diye bana kızıyor
Bende de durum aynı malesefBenimde 4 günüm vardı dahaçok erken geldi
Adetime 3 gün var eğer o güne kadar tam adet olmassam eğer kan testi yaptırırımAy dur heycan yapma . Illa belirti olcak degil. Yerlesme kanamasiysa daha dogru durust bhcg olmaz testte cikmayabilir.sen kac gun tekraela testlerini
Dünde mi piktiEvet yaptım canım attım buraya yine pik durumunda çatlamamış
Sen sus hiç bir şey söyleme. Sen sus da gözlerin konuşsun.merve yaaaa pffffffff hiç istemiyordum korunuyordum üçüncü çocuğuma gebeyimciler geri gelmiş niye söylemiyorsun kaçırmışım cümbüşü bir mesaj yazacağım ama banlanmak istemiyorum susuyorum
Evet canımDünde mi pikti
Ben istiyorum iki oğluşum var üçüncü kızım olsun istiyorum ama nasip kısmet Rabbim nasip ettiyse olur belkimerve yaaaa pffffffff hiç istemiyordum korunuyordum üçüncü çocuğuma gebeyimciler geri gelmiş niye söylemiyorsun kaçırmışım cümbüşü bir mesaj yazacağım ama banlanmak istemiyorum susuyorum
Heyecanla adet gunumu bekliyorum bakalım ne olacak.Kızlar nasılsınız ❤
Ben dün progesteron vermiştim sonucum cıkmış 13.86 çok şükür iyi cikti adete son 5 6 gun
Rahat bırak kız memişleriAyy kizlar ya valla hamilelik belirtisi aramaktan surekli sapik gibi goguslerimo sıkıyorum agri varmi yokmu diyeesim sen napiyosn oyle diyo
Aynen kuzum bende inşallah güzel haberlerle gelirizHeyecanla adet gunumu bekliyorum bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?