Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bat a 7 günüm vardı dayanamadım eczaneden days comfort erken gebelik testi aldım..sonuç kabak gibi tek çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı

Kızlar merhaba bat a 7 günüm vardı dayanamadım eczaneden days comfort erken gebelik testi aldım..sonuç kabak gibi tek çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı
Yumurtlama gününü biliyor musun daha erken olabilir yahu

Yumurtlama gününü biliyor musun daha erken olabilir yahu
Ben telefon uygulamasından takip ediyorum yumurlamamı ayın 25 indeydi..bilemiyorum testte ilişkiden 5 gün sonra %99 doğru sonuç diyo..sanırım olmadı

Ben telefon uygulamasından takip ediyorum yumurlamamı ayın 25 indeydi..bilemiyorum testte ilişkiden 5 gün sonra %99 doğru sonuç diyo..sanırım olmadı
Telefon uygulamasına inanma benimde telefona göre cuma yumurtlama günüm ama ben dün yumurtladım mesela

Telefon uygulamalari uymayabiliyormus cogunda...erken ya da gec olabiliyor benim de başıma geldi o yuzden adeti bekle bence

Telefon uygulamalari uymayabiliyormus cogunda...erken ya da gec olabiliyor benim de başıma geldi o yuzden adeti bekle bence
Adet belirtilerim başladı gibi kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet..ama benim hamilelik belirtilerim adetimle aynı oluyor..yine de bir ümit adeti bekleyeyim

Ovulasyon testiyle mı anlıyorsun??
Evet bu ay ovulasyon testi yaptım bide akıntım pik olmadan önce oldu. Ben akıntı olunca yumurtlama oluyor diye düşünüyordum mesela bunu da yeni deneyimledim yumurtlama olduğu gün akıntım yok yani

Evet bu ay ovulasyon testi yaptım bide akıntım pik olmadan önce oldu. Ben akıntı olunca yumurtlama oluyor diye düşünüyordum mesela bunu da yeni deneyimledim yumurtlama olduğu gün akıntım yok yani ☺
Ben de öyle biliyordum beyaz akıntı olunca yumurtlama dönemindeyim diye düşürdüm..hiç denemedim ovulasyon testi burda o kadar çok kullanan var ki düşünüyorum bende önümüzde ki ay..

akıntı devam edıp kırmızıya doncek mı bı kontrol et ^^ belkı yerlesmedır
Takip edicem inşaallah yerleşmedir ya dün test yaptım çıkmadı bi kaç saat sonra baktığımda hafif gölge çizgi belirmişti ama geçerli değil diye biliyorum bi kaç saat sonra çıkan çizgi

Takip edicem inşaallah yerleşmedir ya dün test yaptım çıkmadı bi kaç saat sonra baktığımda hafif gölge çizgi belirmişti ama geçerli değil diye biliyorum bi kaç saat sonra çıkan çizgi
İnşallah vardır. Yarın ilk idrarla yapsana test

Amin inşaallah vardır karnımda ağrıda yok adet olmadan önce ağrım olurdu ama bişey yok bilmiyorum yapsam mıki ya hamile değilsem teste yazık eşim iyice kafayı yedin diye bana kızıyor
Eşlerin omrunda mı sanki benimkide öyle bence yap kaçımcı günün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…