• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet günüm 7 mart ama hiç belirtim yok 😂 önceden bi kaç gün önceden kasık ağrım olurdu şimdi hiç belirtim yok akıntım bile gelmiyo anlamadım bu ay niye böyle oldu 🤣 adetime yakın akıntım çoğalırdı ama nerdeyse hiç akıntım gelmiyor gene sağ kasığım arada jilet kesiği gibi batıp çıkıyor 😁

IMG_20200304_110846.jpg kızlar adetin 15. Günü test böyle. Pik midir bu? Asbei Asbei

Ben yorulmaya başladım bu ay serbest bıraktım kendimi düşüncelerimi kasmadan ilerlemek istiyorum. Yine yazarım ama heyecanimi kaybettim sanırım 😏 Kasmayanlar 2şer 3er doğuruyor ben böyle vücuduma ruhuma eziyet ediyorum stresten. Suratım sivilce doldu ben en son sivilceyi 3 yıl önce gördüm 😔 Boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum. Allah hayırlısını versin. 🙏
Bende aynen bu moddayım😔

Slm kizlar benide alirmisiniz bende 7 sendir evliyim pcoluyum subat ayinda klomen kullandim ama fayda etmedi adet olup tedaviye baslayacaz adettimi bekliyorum 7 gun kaldi insallah hepimiz evlat sahbi oluruz

Benim adet günüm 7 mart ama hiç belirtim yok 😂 önceden bi kaç gün önceden kasık ağrım olurdu şimdi hiç belirtim yok akıntım bile gelmiyo anlamadım bu ay niye böyle oldu 🤣 adetime yakın akıntım çoğalırdı ama nerdeyse hiç akıntım gelmiyor gene sağ kasığım arada jilet kesiği gibi batıp çıkıyor 😁
Bebek geliyor olmasın :halay::halay::halay:

Bende aynı durumdayım sanırım stresten oluyor sivilce en iyisi umursamamak ama onu da becermek mesele 😔
Ahsen hanım ismini görünce heyecanlandim ilk burda yazıyorum cunki kimse bilmiyor kızım olursa adını Ahsen koyacagim hayalim bu😍 Rabbim nasip ederse 🤲

Back