Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar daha ovi tesirinde piki goremedim nekadar sitres yapmıyorum kafama takmıyorum desemde galiba takıyorum gece rüyama gitmiş kanamam oluyordu regl yoksa yerleşme kanamasi mi diye korkuyordum acaba düşük mu yapıyorum derken uyanmışım iyice kafayı yedim

Ben birtek benim sanıyordum ama burda bir sürü yazı okudum yüzlerce sayfayı üşenmedim okudum. Herkes aynı. Hamile kalmak isteyenler adet öncesi belirtileri hamilelik belirtisi sanıp erkenden test yapıp negatifle heyecan kırıklığı yasiyo. Oğlu olanlar kız kızı olanlar oğlan istiyo. Aynı ilişki şekliyle kızı olan varken oğlu olanda var. Aslında hepimiz aynı şeyleri yasıyomusuz. Tek olmadığımı bilmek bile bana yetti valla. Cunki eşim artık iyice sapıttın sen demeye başlamıştı. Dilerim Rabbim oğlu olana kız kızı olana oğlan versin sağlıklı sıhhatli. Hiç evladı olmayanlarada en kısa zamanda kucaklarini doldursun Rabbim insaAllah bu mübarek aylarda. Sade kendime degil herkese dua ediyorum ben birbirimize dua edelim. Nekadar hesap yaparsak yapalım hesapta olan değil nasipte olan oluyor. Rabbim hepimizin gönlümuzdekini hakkımızda hayırlı eylesin insaAllah

Kızlarrr hepimiz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz(!) bi de bunu deneyelim belki bu sefer hamile kalırız

Dasmeer yarın ben yine igne olcam galiba ama catlamiş da olabilir gibi geliyo biraz kasik agrilarim oldu. Bu sefer de tutmazsa femera mi istesem. Rahim filmi cekilirsem de yine strese girecegimi dusunuyorum. Cunku rahim filminden sonra ihtimal artiyor diyorlar beklentim olusacak yine. Diyorum ki esim keci boynuzuna devam etsin. Ben de bu 6 aylik tedaviyi tamamliyim aklimda kalmasin. Olmazsa sira asilamaya gelecek ya o ara da biraz kendi haline birakayim. kafam duman. Ne yapsam ne etsem.

cnm ben biliyorusn biray klomen 1ay femeea kullandim sonuc negatifti ama bence rahim filmi hepsinden onemli tikaniklik varsa istediğin kadar ilacal onemi yok hatta cogu doktor once rahimfilmi istiyor.bence en mantiklisi rahimfilmi.
Ama rahimfilminden sonrada olmayan var buna cokda bel baglammak lazim
Ben ikiayda ilactan sikildim sonuc hepayni diye.kendi sabrina gore karar ver cnm
Eğer ilaca birkacaydaha dayanabilirsen devam et
Ama ben surkeli ayni tedaviye beklmeye dayanamadım yani senin kararin ben hızlandırmak istiyorum mesela suan 4ay rahimfilmi sornasi beklemek bile cokgeliyor bosbos.yani 4ay dedi bana kalsa 2ay sonra asilamaya gideeim
Herşey nasib sadece ben tedbir aliyorum
Yani karar senin cnm
Herturlu beklemek zor

Ama asilama daha stresli olucak daha buyuk beklentiler. Bi rahatlasam olacak gibi hissediyorum. Rahim filmi de beklentimi stresimi arttıracak gibi geliyo. Bu tedaviyi de tamamlamasam aklımda kalacak 6 aya kadar devam edebilen bir sey çünkü. Kafam karışık. Neyse yarın doktorla da konuşayım. Bir karar veririm herhalde ondan sonra.

birdeben heray olmayinca aklima sprm acaba gitmiuomi oraya
Yumurtaya ulasamiyormi diye sorular vardi nedense beynimde iicimemi dogdu ne
Doktor cok .net birsey demedi bana sadece suan heriki tubun acik sorun kalmadi biraz tikaniklik var dedi sanki anesteziliydim hatırlamıyorum tam.
Ama herturli gerekli rahimfilmi

aynen doktorla konus kararini onagore ver

merve onu gecte eşim buay bilmiyor yumurtlamayı rahimfilminden dolayi
Ay keske olsada sürpriz yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…