Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününü biliyor musun daha erken olabilir yahuKızlar merhaba bat a 7 günüm vardı dayanamadım eczaneden days comfort erken gebelik testi aldım..sonuç kabak gibi tek çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı
Ben telefon uygulamasından takip ediyorum yumurlamamı ayın 25 indeydi..bilemiyorum testte ilişkiden 5 gün sonra %99 doğru sonuç diyo..sanırım olmadıYumurtlama gününü biliyor musun daha erken olabilir yahu
Evet yaptım canım attım buraya yine pik durumunda çatlamamışBugün yaptın mı kuzum bak benimde böyle
Misafir var ya bugün olur mu bilemiyorum inşallah olabilirCnm bazılarının pik uzun sürüyor çatlamamış ama geceye kadar çatlar inşallah en geç yarını bulur. Sen bu geceyi değerlendir mutlaka
Telefon uygulamasına inanma benimde telefona göre cuma yumurtlama günüm ama ben dün yumurtladım meselaBen telefon uygulamasından takip ediyorum yumurlamamı ayın 25 indeydi..bilemiyorum testte ilişkiden 5 gün sonra %99 doğru sonuç diyo..sanırım olmadı
Telefon uygulamalari uymayabiliyormus cogunda...erken ya da gec olabiliyor benim de başıma geldi o yuzden adeti bekle benceBen telefon uygulamasından takip ediyorum yumurlamamı ayın 25 indeydi..bilemiyorum testte ilişkiden 5 gün sonra %99 doğru sonuç diyo..sanırım olmadı
Ovulasyon testiyle mı anlıyorsun??Telefon uygulamasına inanma benimde telefona göre cuma yumurtlama günüm ama ben dün yumurtladım mesela
Adet belirtilerim başladı gibi kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet..ama benim hamilelik belirtilerim adetimle aynı oluyor..yine de bir ümit adeti bekleyeyimTelefon uygulamalari uymayabiliyormus cogunda...erken ya da gec olabiliyor benim de başıma geldi o yuzden adeti bekle bence
Evet bu ay ovulasyon testi yaptım bide akıntım pik olmadan önce oldu. Ben akıntı olunca yumurtlama oluyor diye düşünüyordum mesela bunu da yeni deneyimledim yumurtlama olduğu gün akıntım yok yaniOvulasyon testiyle mı anlıyorsun??
Ben de öyle biliyordum beyaz akıntı olunca yumurtlama dönemindeyim diye düşürdüm..hiç denemedim ovulasyon testi burda o kadar çok kullanan var ki düşünüyorum bende önümüzde ki ay..Evet bu ay ovulasyon testi yaptım bide akıntım pik olmadan önce oldu. Ben akıntı olunca yumurtlama oluyor diye düşünüyordum mesela bunu da yeni deneyimledim yumurtlama olduğu gün akıntım yok yani ☺
Kesinlikle dene vücudunu tanıyorsunBen de öyle biliyordum beyaz akıntı olunca yumurtlama dönemindeyim diye düşürdüm..hiç denemedim ovulasyon testi burda o kadar çok kullanan var ki düşünüyorum bende önümüzde ki ay..
Alabileceğim bir site tavsiye eder mısın toplu almak istiyorum hangisini kullanıyorsunKesinlikle dene vücudunu tanıyorsun
YaparsınMisafir var ya bugün olur mu bilemiyorum inşallah olabilir
Malesef adet belirtim kahverengi lekem gelmiş daha adetime 3 gün varBebek geliyor olmasın
akıntı devam edıp kırmızıya doncek mı bı kontrol et ^^ belkı yerlesmedırMalesef adet belirtim kahverengi lekem gelmiş daha adetime 3 gün var
Takip edicem inşaallah yerleşmedir ya dün test yaptım çıkmadı bi kaç saat sonra baktığımda hafif gölge çizgi belirmişti ama geçerli değil diye biliyorum bi kaç saat sonra çıkan çizgiakıntı devam edıp kırmızıya doncek mı bı kontrol et ^^ belkı yerlesmedır
İnşallah vardır. Yarın ilk idrarla yapsana testTakip edicem inşaallah yerleşmedir ya dün test yaptım çıkmadı bi kaç saat sonra baktığımda hafif gölge çizgi belirmişti ama geçerli değil diye biliyorum bi kaç saat sonra çıkan çizgi
Amin inşaallah vardır karnımda ağrıda yok adet olmadan önce ağrım olurdu ama bişey yok bilmiyorum yapsam mıki ya hamile değilsem teste yazık eşim iyice kafayı yedin diye bana kızıyorİnşallah vardır. Yarın ilk idrarla yapsana test
Eşlerin omrunda mı sanki benimkide öyle bence yap kaçımcı günün yarınAmin inşaallah vardır karnımda ağrıda yok adet olmadan önce ağrım olurdu ama bişey yok bilmiyorum yapsam mıki ya hamile değilsem teste yazık eşim iyice kafayı yedin diye bana kızıyor