- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Yüksekse değer hamilesin 0 ve 1 araligindaysa hamile degilsinsonuclar cikti ama hic bise anlamiyorum hangi degerlere bakacam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüksekse değer hamilesin 0 ve 1 araligindaysa hamile degilsinsonuclar cikti ama hic bise anlamiyorum hangi degerlere bakacam bilmiyorum
hcg sonucu yok ama yani galiba bana gebelik testi yapmadi baska biseler yaziyo pct plt mch pch flan baya bisr yaziyo sadece hcg yazmiyoYüksekse değer hamilesin 0 ve 1 araligindaysa hamile degilsin
hcg yok diger hersey var bi o yok yapmadi bana gebelik testi uyanik doktorHcg yazar ona bakacaksin
Banada yazarmısınYok orda kartla. Ben kapıda ödemeli arıyordum sonunda buldum lazımda özelden yazarım. Kartın varsa heryerden alabilirsin ☺
2Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
Oxygen1 28 şubat
@Jamie35 5 mart
yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hayirlisiyla sizde evladinizi kucağınıza alın insaAllahBen yorulmaya başladım bu ay serbest bıraktım kendimi düşüncelerimi kasmadan ilerlemek istiyorum. Yine yazarım ama heyecanimi kaybettim sanırım Kasmayanlar 2şer 3er doğuruyor ben böyle vücuduma ruhuma eziyet ediyorum stresten. Suratım sivilce doldu ben en son sivilceyi 3 yıl önce gördüm Boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum. Allah hayırlısını versin.
Amin insaAllahmerhaba kızlar, bende 4 aydır o çift çizgiyi yeniden görmeyi diliyorum.. Allah aratmasın inşallah hayırlısıyla gelir
Bende aynı durumdayım sanırım stresten oluyor sivilce en iyisi umursamamak ama onu da becermek meseleBen yorulmaya başladım bu ay serbest bıraktım kendimi düşüncelerimi kasmadan ilerlemek istiyorum. Yine yazarım ama heyecanimi kaybettim sanırım Kasmayanlar 2şer 3er doğuruyor ben böyle vücuduma ruhuma eziyet ediyorum stresten. Suratım sivilce doldu ben en son sivilceyi 3 yıl önce gördüm Boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum. Allah hayırlısını versin.
Özelden yazdım cnmBanada yazarmısın
klomen kullanmışmıydın canımAa adet olmuşum daha 4 günüm vardıı
Ama bakmada duramıyorum, terazi olsun istemiştim hayaller ve hayatlar Kasım anneleri topiği açılmış mı bileBen de akrap burcu kizlarla anlasamam pek erkekler iyi kuzenlerde filan var. Sağlıkla olsun da isterse uzayli burcu olsun.
Yöneticiler acmış. Terazi benim.Ama bakmada duramıyorum, terazi olsun istemiştim hayaller ve hayatlar Kasım anneleri topiği açılmış mı bile
Hayır tatlım hiç birşwy kullanmadım geçen ay 2 gün gecikti şimdi 4 gün önce anlamafım gittiklomen kullanmışmıydın canım
benimde geçen ay 2 gün önceki ay 5 gün gecikmişti canım doktor klomen verdi işte bana bakalım şimdi ne olacak bekliyorumHayır tatlım hiç birşwy kullanmadım geçen ay 2 gün gecikti şimdi 4 gün önce anlamafım gitti
Evet çevremde var en başka kız kardeşimde oldu ilk hamileliği böyle öğrendiOlabiliyor. @Nareaksa arkadaşımızın yedi sülalesi gebeyken regl olmuş.