- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Evet canım bugün yumurtlama günün çok net pik
Dünün dü bu test misafire rağmen değerlendirdim artık hayırlısı birazdan bugün künü yapıcam sanırım çatladı kasık ağrım varEvet canım bugün yumurtlama günün çok net pikgüzelce değerlendir
Bende aynen bu moddayımBen yorulmaya başladım bu ay serbest bıraktım kendimi düşüncelerimi kasmadan ilerlemek istiyorum. Yine yazarım ama heyecanimi kaybettim sanırımKasmayanlar 2şer 3er doğuruyor ben böyle vücuduma ruhuma eziyet ediyorum stresten. Suratım sivilce doldu ben en son sivilceyi 3 yıl önce gördüm Boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum. Allah hayırlısını versin.
Seni üstüne görmenin ü sü geçtiğinde etiketlicem.Evet çevremde var en başka kız kardeşimde oldu ilk hamileliği böyle öğrendi
Evet pik cnm devam et teste. T çizgisi açılmaya başlayınca çatlamış olacak. Bu geceyi değerlendir muhakkak
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺Kızlar merhabalar hastaneye gittim rahim filmi çekilmeye karar verdik haftaya çarşamba günü çektireceğim bakalım nasıl olacak
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺
Dünün testi canım o değerlendirdim dünüEvet pik cnm devam et teste. T çizgisi açılmaya başlayınca çatlamış olacak. Bu geceyi değerlendir muhakkak
Bebek geliyor olmasınBenim adet günüm 7 mart ama hiç belirtim yokönceden bi kaç gün önceden kasık ağrım olurdu şimdi hiç belirtim yok akıntım bile gelmiyo anlamadım bu ay niye böyle oldu adetime yakın akıntım çoğalırdı ama nerdeyse hiç akıntım gelmiyor gene sağ kasığım arada jilet kesiği gibi batıp çıkıyor
Ahsen hanım ismini görünce heyecanlandim ilk burda yazıyorum cunki kimse bilmiyor kızım olursa adını Ahsen koyacagim hayalim buBende aynı durumdayım sanırım stresten oluyor sivilce en iyisi umursamamak ama onu da becermek mesele
Ne güzel tesadüf inşallah olurda koyarsınızAhsen hanım ismini görünce heyecanlandim ilk burda yazıyorum cunki kimse bilmiyor kızım olursa adını Ahsen koyacagim hayalim buRabbim nasip ederse
Bugün yaptın mı kuzum bak benimde böyleDünün testi canım o değerlendirdim dünü
Aminnnn insaAllahNe güzel tesadüf inşallah olurda koyarsınız
Cnm bazılarının pik uzun sürüyor çatlamamış ama geceye kadar çatlar inşallah en geç yarını bulur. Sen bu geceyi değerlendir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?